- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Keresztapper
senior tag
Szerintem objektíve kell vizsgálni a dolgot, a szubjektív oldalát meg a user-re bízni.
Nekem pl. sajnos szükségem van rá, mert pont egy leendő bírósági perben kellhetnek majd azok a hangfelvételek, amiket kénytelen vagyok rögzíteni és ebben az esetben hidd el, nem én vagyok az erkölcstelen fél.
Amúgy a másik fél tudja, hogy rögzítem a hívásokat és balhézott is emiatt, sőt, perrel fenyegetett, de tudod hogy van, ne kiabáljon az, aki okot ad erre. A pertől meg a magam fajta nem ijed meg.
Minden esetre én lennék a legboldogabb, ha lecserélhetném a kernelemet a HD2-n egy jobban optimalizált és több CPU governort támogatóra, de a 2WCR kódját még nem sikerült megfelelően hozzáigazítani a libaudio.so-hoz, így marad a mostani egyelőre.
A linuxról meg csak annyit, hogy igazad van, Android mellé az dukálna. Én használok is 3 distro-t belőle, mindet másra és nagyon szeretem is őket.
Kicsit visszahozzák a régi konzolos időket, amikor még minden folyamatról tudtam, hogy mikor, mit csinál, nem úgy mint az "ablakos" rendszerben, ami egyébként szintén jó irányba halad szerintem, még ha néhány alapelvével nem is tudok egyetérteni...
A Gimp-et meg csak úgy ajánlottam, hiszen nem tudom, aggleány milyen oprendszert használ.
(#19727) domerator
Elég az androidban mountolni az SD, akkor az asztali gép úgy sem tud már írni rá. Szóval az USB Storage kikapcsolása teljesen biztonságos. Addig nem is hajtja végre a rendszer, még lemezművelet folyik.
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- LG OLED42C44LA 2 Év Gyári Garancia
- LG OLED65B49LA 2 Év gyári Garancia
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Tab S9 FE 5G 128GB Csak kipróbált! Jótállás: 2026.11.17.-ig
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest