Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
rjg
őstag
válasz
KaoszTom
üzenetére
Megnéztem, 2.1 alatt már én is megtaláltam a Company Directory-t. Ezzel szinte full az Exchange kompatibilitás.
Az, hogy neked egyszerre megy az internet és az Exchange, valószínűleg azért van, mert a szerveretek elérhető az interneten keresztül. Nekem egy céges dedikált virtuális magánhálózaton van, amit külön "hozzáférési ponton", APN-en keresztül lehet elérni. WinMo-n megadtam az Exchange szerver címét és azt, hogy ehhez a címmel melyik hozzáféréssel kapcsolódjon és onnan kezdve ez nem volt gond. Na ez az, amit az Android még (és az iPhone sem) nem tud kezelni.
Aktív témák
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Az, hogy neked egyszerre megy az internet és az Exchange, valószínűleg azért van, mert a szerveretek elérhető az interneten keresztül. Nekem egy céges dedikált virtuális magánhálózaton van, amit külön "hozzáférési ponton", APN-en keresztül lehet elérni. WinMo-n megadtam az Exchange szerver címét és azt, hogy ehhez a címmel melyik hozzáféréssel kapcsolódjon és onnan kezdve ez nem volt gond. Na ez az, amit az Android még (és az iPhone sem) nem tud kezelni.