- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Ilyen vékony egy professzionális Galaxy
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
ghoster888
csendes tag
Sziasztok! Már egy jó ideje van android telefonom, nagyon szeretem minden okés vele, teljesen meg vagyok vele elégedve, az az egy gondom van vele, hogy nem tudok rajta olyan alkalmazást futattni amit egy windows telon tudnék. Asszem a windows alapu teloknak .cab a kiterjesztése, az android programoknak .apk, de erre nincs semmiféle konvertálás, legalábbis én nem találtam. Azokat a programokat amik windowsos gépen futnak szinte mindig csak windows alapu telora csinálják meg, és esetleg van, amit iPhonre. Netán tudnátok mondani nekem valamilyen megoldást, hogy lehetne a windows telokra írt progikat futtatni androidos felületen?, vagy ezzel a log me in-nel ha bejelentkezek telefonrol , akkor a gépre feltelepitett programot tudom futattni? Segítségeteket előre is köszönöm!!
Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- ASUS routerek
- Házimozi belépő szinten
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- iPhone topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad Slim 3 DDR5, Garancia jún 2026
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest