- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Netfone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
ghoster888
csendes tag
Sziasztok! Már egy jó ideje van android telefonom, nagyon szeretem minden okés vele, teljesen meg vagyok vele elégedve, az az egy gondom van vele, hogy nem tudok rajta olyan alkalmazást futattni amit egy windows telon tudnék. Asszem a windows alapu teloknak .cab a kiterjesztése, az android programoknak .apk, de erre nincs semmiféle konvertálás, legalábbis én nem találtam. Azokat a programokat amik windowsos gépen futnak szinte mindig csak windows alapu telora csinálják meg, és esetleg van, amit iPhonre. Netán tudnátok mondani nekem valamilyen megoldást, hogy lehetne a windows telokra írt progikat futtatni androidos felületen?, vagy ezzel a log me in-nel ha bejelentkezek telefonrol , akkor a gépre feltelepitett programot tudom futattni? Segítségeteket előre is köszönöm!!

Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- Bittorrent topik
- Fujifilm X
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő