Hirdetés
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Akciófigyelő: Black Friday kedvezmények az EarFun cuccaira
- Akciófigyelő: Huawei Black Friday akciók a tudatos életvitel jegyében
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Ezekkel a kiegészítőkkel még sokoldalúbb eszközzé válik az Armor Pad 5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Apple Watch
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
petipetya
üzenetére
Inkább olvasd amit én írtam, illetve azt az oldalt amit linkeltem, vagy Kakumix által linkelt wiki oldalt, de ne az ő leírása legyen a tudatodban.
Pont nem az a lényeg hogy mi van a ládában, hanem hogy megismerd azt a helyet, környezetet, ... ahová elrejtették. A "láda" amolyan plusz, abban van egy jelszó, és a geocaching oldalon tudod mindig bejelenteni. Én még "új" vagyok ebben, de tetszik, családdal "nyomjuk". 
Aki szeret kirándulni, túrázni, várostnézni... stb., azoknak sztem nagyon jó (aki másvilág, annak meg haszontalan).(trob1)
Aktív témák
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG OLED TV 55CS6LA
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pont nem az a lényeg hogy mi van a ládában, hanem hogy megismerd azt a helyet, környezetet, ... ahová elrejtették. A "láda" amolyan plusz, abban van egy jelszó, és a geocaching oldalon tudod mindig bejelenteni. Én még "új" vagyok ebben, de tetszik, családdal "nyomjuk".