- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
sbazsi
veterán
én viszont továbbra is keresek valami rendes hívócsoport - üzemmód progit. csoportcsengőhangok megvannak, csak olyan üzemmód progi kellene, amivel éjjel beállíthatom, hogy csak 1-2 csoport csörögjön, a többinél és az ismeretleneknél néma legyen (mint a nokia)
továbbá ki lehet kapcsolni azt, hogy a hangerő gomb minden esetben reagáljon? Sokszor előfordult már, hogy véletlen lehalkítottam.
és egy wifis kérdésem lenne: ha felmegyek a wifire, akkor mindent leszinkronizál pl gmail, facebook és társai. hogy tudom ezt kiiktatni, hogy csak az kapjon netet, amit én akarok.
hogy érthető legyen, ha mondjuk külföldön híreket akarok olvasni általam nem ismert wifin (utcán bóklászva), akkor nem akarom a jelszavaimat meg minden egyebet használni. szóval ez hogy oldható meg? mondjuk megnézem néhány hírújság kezdőlapját...a csoportképekre van valami megoldás, hogy nagyobba mentse el? amikor a névjegyzéket böngészem, akkor szép éles a kép, de hívásnál totál gáz.
ustream nevű progit próbálta valaki desire telón? nekem olyan fos képe van, mintha direkt valami hatást nyomatnának rá
képek: betettem a képek könyvtárba egy halom képet, 4-5 külön könyvtárban. a photos csak ömlesztve jeleníti meg. megoldható, hogy könyvtáranként?
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Renault, Dacia topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vicces képek
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Horgász topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest