Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
pingwin011
aktív tag
válasz
St3ven
üzenetére
Köszönöm!
Mondjuk eddig is használtam, de csak a számláló része miatt. Nézegettem a tarifa beállítási részét is, de valahogy engem nem győzött meg. Rendben, tud 2 tarifa szerint számolni. De mondjuk honnan tudja, hogy mi az a 2 különböző tarifa? Megadtam névnek, hogy T-Mobile, a másiknak pedig hogy más mobilhálózatok, de ebből nem hiszem, hogy tudja, hogy a 2. tarifa a más mobilhálózatokra vonatkozik. vonatkozhat akár hangpostára, akár külföldi hívásra is, szóval nem vagyok benne biztos, hogy ez teljesen egyezik a valósággal, de majd persze kiderül

Még valami. videó hívás program, ha már van előlapi kamerám. Van olyan szoftver (miután gyárilag kimaradt), amivel lehet? De nem a fringre, és társaira gondolok, amivel akkor tudok videótelefonálni, ha másnak is fent van a szoftver, és éppen fent is van, hanem offline, névjegyzéket használó programra. Leszedtem egy sereg alkalmazást, de min ilyen skypeszerű volt.
Köszönöm a sok segítséget!
Aktív témák
- Szép állapotú Wireless Xbox Stereo Headset
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő