- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Aktív témák
-
pingwin011
aktív tag
válasz
St3ven #12388 üzenetére
Köszönöm!
Mondjuk eddig is használtam, de csak a számláló része miatt. Nézegettem a tarifa beállítási részét is, de valahogy engem nem győzött meg. Rendben, tud 2 tarifa szerint számolni. De mondjuk honnan tudja, hogy mi az a 2 különböző tarifa? Megadtam névnek, hogy T-Mobile, a másiknak pedig hogy más mobilhálózatok, de ebből nem hiszem, hogy tudja, hogy a 2. tarifa a más mobilhálózatokra vonatkozik. vonatkozhat akár hangpostára, akár külföldi hívásra is, szóval nem vagyok benne biztos, hogy ez teljesen egyezik a valósággal, de majd persze kiderül
Még valami. videó hívás program, ha már van előlapi kamerám. Van olyan szoftver (miután gyárilag kimaradt), amivel lehet? De nem a fringre, és társaira gondolok, amivel akkor tudok videótelefonálni, ha másnak is fent van a szoftver, és éppen fent is van, hanem offline, névjegyzéket használó programra. Leszedtem egy sereg alkalmazást, de min ilyen skypeszerű volt.
Köszönöm a sok segítséget!
Aktív témák
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone topik
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest