- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Aktív témák
-
5150head
senior tag
hú ez is érdekes
köszi
amúgy meg nem hiszem el h ti nem unjátok a lapozgatós widgetes home-ot. Nekem 10 hónap alatt sikerült megunni. Most toltam fel egy custom 2.3 romot a telcsire, mondom akkor beújítok home terénKár h legtöbb Launcher ezt a lapozgatósat erőlteti. Persze király, meg testre szabható widgetezhető, de nekem volt mindenféle launcher a telómon ezek közül, és mind1ik ugyan olyan volt, csak kicsiben különböztek. Talád még a spb shell 3d volt ami újdonság volt, de az annyit zabált h meg kellett válnunk egymástól
de az legalább újított a lapozgatós témában.
Szerintem az vesz androidot aki szeret újítani, kísérletezni, és változtatni.
Egy idő után valljuk be a lapozgatós homeok nemsok újat hoznak. Kezdő oldalon sztem mindenkinek egy óra widget van esetleg Bwidget, időjárással, skinezve, kapcsolók stb. Jó azzal is el lehet lenni, de egy idő után uncsi, amikor mindenkinek majdnem ugyan úgy néz ki a telója. Csak én vagyok ilyen?
Aktív témák
- Új Realme 14 Pro Plus 512/12GB Gray
- Új Doogee Note 59 Pro Plus 512/12GB Black 2év garancia!
- IPHONE 17 PRO NARANCS 256GB, 3 év garanciával, bontott,aktiválatlan, űzletből, beszámitás lehetséges
- iPhone 15 256GB Black eladó
- Karcmentes Független Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium 96% ! 3Hó Jótállás
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- HP 65W töltő eladó
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest