Hirdetés
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Aktív témák
-
5150head
senior tag
hú ez is érdekes
köszi
amúgy meg nem hiszem el h ti nem unjátok a lapozgatós widgetes home-ot. Nekem 10 hónap alatt sikerült megunni. Most toltam fel egy custom 2.3 romot a telcsire, mondom akkor beújítok home terén
Kár h legtöbb Launcher ezt a lapozgatósat erőlteti. Persze király, meg testre szabható widgetezhető, de nekem volt mindenféle launcher a telómon ezek közül, és mind1ik ugyan olyan volt, csak kicsiben különböztek. Talád még a spb shell 3d volt ami újdonság volt, de az annyit zabált h meg kellett válnunk egymástól
de az legalább újított a lapozgatós témában.
Szerintem az vesz androidot aki szeret újítani, kísérletezni, és változtatni.
Egy idő után valljuk be a lapozgatós homeok nemsok újat hoznak. Kezdő oldalon sztem mindenkinek egy óra widget van esetleg Bwidget, időjárással, skinezve, kapcsolók stb. Jó azzal is el lehet lenni, de egy idő után uncsi, amikor mindenkinek majdnem ugyan úgy néz ki a telója. Csak én vagyok ilyen?
Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen alaplapot vegyek?
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Lenovo Miix 520 i5-8250U / 8 GB RAM / 256 GB / Windows 11 / EU bill
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V320-17IKB - i3-7G I 8GB I 128SSD + 1TB I 17,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256gb - Törött kijelző
- Apple Airtag (A2187)
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
köszi