Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
 - iPhone topik
 - Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
 - Yettel topik
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
 - One mobilszolgáltatások

- 

Mobilarena
 KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
 A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
 Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
 Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

twine
veterán
válasz

Fall-N

üzenetére
						Apexben van widget átfedés

Apex beállítások/haladó beállítások/Átfedő modulok/Lollipop animáció alatt nem tudom mit értesz, de a lentről fel és vissza alkalmazás nyitás animáció(lollipop) is előbb került bele, mint hogy megjelent nexusra a nyalóka...
AppDrawer ikont nem használok, mert számomra felesleges,,a home gomb az alkalmazás lista indítóm is egyben,,,meg az ugraszt főképernyőre is ha nem ott állok....(sosem értettem mire jó az appdrawer gomb, de különbözőek a szokásaink..biztos van ahol értelmet nyer
 )appdrawerban nem használok lapfüleket, onnan a "modulok" fület is el lehet távolítani,(hiszen az asztalon hosszú érintéssel hozzá lehet adni widgetet) késöbb simán vissza lehet rakni ha igényelné az ember....
Pro verzióban szabadon szerkeszthető az ikonok sorrendje alkalmazás listában illetve rejthető bármelyik...gyönyörű rendet lehet tartani a priortiásokat szem előtt tartva, úgy, hogy nincs fent lapfül, és felirat,,szép minimalista az egész...én úgy szoktam rejteni a nem használt alkalmazásokat, hogy lapozva az utolsó oldal telítve legyen ikonnal, ne csak "félig"....mégis kultúráltabban néz ki....Rengeteg dolog van ami folyton elhangzik, egyik vagy másik indító javára, holott az esetek 90%-ban csak régen próbálta az illető, vagy nem találta meg a menüpontot (user error)
Én meg ugyanennyiszer elmondom, hogy egyik kutya másik eb...

De sokszor már nem is írok,,inkább csak olvasom a rugózásokat...
Most épp volt kedvem hozzá...És még mindig nem az Apex-et akartam favorizálni.... csak leírtam hogy lehet vele...sokmindent..épp úgy mint Novával is...
Ps: Nem minden neked szólt, csak neked lett címezve

- 

Edi77
őstag
válasz

Fall-N

üzenetére
						A Nova nem igazán jött be, maradtam az Apexnél. A Solo eddig tetszik, ha lesznek is frissítések, nem feltétlenül fogom frissíteni, ha azok nem kellők nekem. A sallangokat tudom likvidálni, ennyi kompromisszumot sztem meg kell tudni hozni egy ingyenes appért. Go egyszer volt fent nekem évekkel ezelőtt, de szinte azonnal repült is a telóról. Váltogatom majd a 2 launchert, nekem ez így most nagyon jó

Solo fogysztása nálam most 30MB, ennél töbet eszik az Apex és a Nova is. 
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
 - iPad topik
 - Soundbar, soundplate, hangprojektor
 - Milyen processzort vegyek?
 - Futás, futópályák
 - BestBuy topik
 - Fejhallgatós találkozó
 - Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
 - PlayStation 5
 - Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
 - További aktív témák...

- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
 - X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
 - OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
 - PlayStation 5 Digital Edition 825GB megkímélt állapotban eladó
 - Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/

- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
 - Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
 - BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
 - HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
 - Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
 A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

)

crok
 mobilizmo