- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
karldergroße
senior tag
válasz
Somatom #150811 üzenetére
Illetve, hogy pontosítsunk, tud egy text-size-nagyítást, amit te állíthatsz be, hogy mekkora legyen. És ilyenkor tördeli is a szöveget. De nem tud több méretet, csak ezt a kettőt. Pedig amúgy nagyon sok más tetszőleges ebben a böngészőben. A Desktop módot viszont tudja.
-
Fall-N
veterán
válasz
Somatom #150766 üzenetére
Operát én elengedtem egy ideje. A fő böngészőm a Soul, másodlagos pedig Vivaldi. Telefonon tökéletes mindkettő. Vivaldival csak az a bajom, hogy egy kapcsoló van dark módban a weblapok sötétítésére, magától nem igazodik. Pedig a böngésző témája igen. Valószínűleg azért van ez így mert a Chrome sem tudja még, ez a kapcsoló meg a fejlesztői módon állíthat ( Chrome flags). Soullal ilyen gond nincs, a legjobban testreszabható böngésző.
Firefox meg sajnos lassabb, mint a Chromium de nem rossz.
-
oszi666
őstag
válasz
Somatom #150753 üzenetére
tudom hogy egy válogatós dög vagyok, de így meg a beírt szöveg kerül alulra, szval a keyboard a szöveg felett lesz.
Én tényleg csak annyit szeretnék, hogy a nyavalyás gboard kerüljön kb fél centivel feljebb és ezt a pixelex és oneplusok tudják is, lehet pont honor/huaweinél ilyen beállítás nincs -
crok
Topikgazda
válasz
Somatom #150496 üzenetére
Lehet máshogy hívják ezeket egyik helyen mint a másikon.. meg nem tudom 100% átviszi-e és a helyére teszi-e azt amit te használsz.. (Login van meg Identity meg Cards) Mindenesetre nekem átvitt mindent amit használtam de én pl. Identity-t (talán ez lehetett a LastPass-on a Profile de én azt nem használtam) magamnak adtam a BitWarden-hez úgyhogy nem tudom a LastPass-ost átviszi-e, mindenesetre a BitWardennek van Import data from Lastpass leírása úgyhogy ők szerintem felkészültek.. de egészen sok leírás van még neten, M3oh-nak a megérzése jó volt mert várható volt hogy ez lesz, valamennyire számított is már és fel is készült rá az Internet népe pl. [link]. Gyanítom hogy nem lesz komplett 100%-os megoldás, ha fizetni nem akarsz akkor lehet reszelni az adatokon valamennyire mindenképp kell majd.. Vagy marad a $2.25 per hó. Én csak szóltam hogy ez van..
Visszatérve az eredeti kérdésekre: "Ott ugyanúgy vannak profilok, fájlok, jegyzetek, kártyaadatok, stb. és ezek az importtal automatikusan a helyükre kerülnek?" -- Úgy tudom, hogy jegyzet (valamennyire korlátozott hosszúságú ugyan, de) van (fizetősben hosszabb is van), file csatolás a fizetősben van szerintem csak, kártya az van külön típus, ujjlenyomatos belépés Androidon van, appokban automatikus beléptetés van (legalábbis én pár dologra használtam már de 100% nem FFox mert az ugye..)
-
Somatom
veterán
válasz
Somatom #150490 üzenetére
Bocs, tévedtem! Most próbáltam wifis tabon. A közös háló nem feltétel.
crok:
Úgy tudtam, hogy ez eddig is így volt. Az a baj, hogy nagyon régóta használom, belaktam és nem tudom, hogyan lehetne ezt a pakkot átvinni. Meg aztán, amennyit én PC -t használok, ahhoz elég a webes felület is. -
kaciokos
őstag
válasz
Somatom #150389 üzenetére
Kövezzetek meg, de nekem bejön. Indulási ideje nem változott, de könnyebb belőle kilépni, és azok a funkciók, amiket én használok, kényelmesebbek lettek, pl. a hitelkártya visszafizetés, vagy a virtuális kártya limit emelés. Persze szubjektív, hogy ki mire szeretné használni.
A neve persze röhejes.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #150227 üzenetére
Minek? Nem másik telefonon akar értesítést, hanem azt akarja, hogy más értesítés jelenjen meg a telefonon. Tehát ha a barátnője ír, az asszony annyit lásson a telefonon, hogy merül az akksi.Szerk: Jah, közben megint elolvastam. Igazad van. Bár ez így kacifántos, mert minek mégegy üzenet, ha a WhatsApp értesítés eltüntetése és egy másik létrehozása sokkal egyszerűbb.
-
törölt tag
válasz
Somatom #150116 üzenetére
Szia
Köszi, hogy válaszoltál. Nem kell feldolgozni semmit, ha bármi változás áll be a képernyőn, adjon egy valamilyen alapértelmezett hangjelzést, és ennyi.
(Ha a programot Neked kell megírni, akkor folytassuk privátba)
Egyébként pedig, amennyiben nem Te írod, akkor mik azok az ajánlott automatizálók?edit:
képernyő, amikor vannak shiftek:Üres képernyő esetén így néz ki:
folytatom:
A dátum rész fent nem érdekes. (Mon01, Tue02 ...stb)
A fenti állapot nemigen fordul elő, többnyire aznapra vannak kóbor shiftek, amit mások eldobnak. Ezeket kellene szépen elkapkodni.A képernyő frissítése úgy történik, hogy fentről lefelé kicsit meghúzzuk a képet. (szokásos page refresh)
A frissítés intervalluma jó lenne, ha változtatható lenne. Ez gondolom nem gond.
Próbáltam erre appot találni google segítségével, de mindnél az volt, hogy root jogokat kellett volna adni az appnak (vagymit) és az nekem nagyon barkács ...Na kb szerintem leírtam mindent. Köszönöm előre is az esetleges segítséget.
telefonok:
Huawei Mate 20 Pro
Sony Xperia 5 II -
Fall-N
veterán
válasz
Somatom #149956 üzenetére
Vagy próbáld meg a Cliptot. Elvileg van benne mód még 10 alatt is megkerülni a korlátozást és van benne szinkron is. Egyedül a nagyobb számú szinkron ami előfizetéses benne, de ingyen is el lehet boldogulni vele.
Kipróbáltam Android 10 alatt és szöveg másolása után, ha lehúzom az értesítési sávot rá kell nyomni a beillesztés ikonra és felugrik a Clipto ablaka ahol lehet menteni a vágólap tartalmát. Jó ez így mert a program ami futott nem kerül háttérbe. Igaz így plusz egy kattintás és még menteni is kell, de legalább van valami 10 alatt is. Annál mindenképpen jobb, hogyha share menüből mentünk, mert akkor az aktuális program kikerül a fókuszból. -
kiraly.andra
aktív tag
válasz
Somatom #149935 üzenetére
Lehet, hogy nem ugyanarra gondolunk a működést illetően, de a Clipboard Actions & Notes bármelyik alkalmazásból átveszi a kimásolt tartalmat, és az értesítésén keresztül közzéteszi. Szinkron nincs benne, csak lokálisan működik, de teljes értékű Android 10 és 11 alatt is.
-
válasz
Somatom #149888 üzenetére
Ezeket próbáltam, de nem magát a jelszót mutatja, hanem egy stringet ami kb 20 karakterből áll és nem tudtam visszafejteni semmivel sem... Esetleg megosztani, vagy valami phone clone-hoz (ő nem tudja àtmàsolni) hasonló dolog ami àtmàsolja a mentett wireless jelszavakat is?
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #149799 üzenetére
Éjjel gondolom alszol, szóval akkor simán letölthetsz mondjuk 3-4 alkalommal egy Linux ISO-t.
Ezt a kérdést tetted fel: "Vagy, tud vki olyan appot, ami különösebb állítgatás nélkül, "csak úgy" a háttérben képes elfogyasztani naponta több gigát?"
Itt szó sem volt az említett feltételekről, de még ha ezekre szükséged is van, akkor sem lesz rá jobb alternatíva az automatizálón kívül. Vagy szerinted direkt írtak ilyen programot, mert olyan sok embernek van rá szüksége?
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #149776 üzenetére
"Nekem nincs igényem itthon arra a havi plusz 20-30GB adatra"
Pont ezért írtam, hogy megkerülöd. Az adatkereted kint szeretnéd elhasználni, nem itthon, utóbbira elég lenne kevesebb is. De nekem aztán mindegy, hogy hogyan nevezed. Nem dolgozok egyik szolgáltatónak sem, szóval hidegen hagy, hogy megkerülöd-e vagy sem. De ha ott melóznék, akkor se érdekelne.
-
Bozek
nagyúr
-
HoTaZo
addikt
válasz
Somatom #149735 üzenetére
OK, de akkor mitől tudja a naptár ikon váltani a a dátumot az ikonok?
Puszta kíváncsiság vezérel. Van a Huaweies ikoncsomag mappában egy config.xml fájl, aminek a tartalma ez:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<hwtheme>
<useavgcolor>fault</useavgcolor>
</hwtheme>Lehet ezzel kezdeni valamit a Xiaomin?
Másik kérdés: hova kerülnek azok a letöltött témák, amikből a Nován belül ki lehet választani, hogy melyik ikon csomag, téma legyen aktív? Valami Total Commanderies útirányra gondolok.
-
Allien
veterán
-
Luissimo
veterán
válasz
Somatom #149695 üzenetére
én több éve már az Icsekkel fizetem ben a csekkjeimet.
Felregisztráltam egy ERSTE WizzAir hitelkártyát, azóta egy pöttyintés a QR kód beolvasása és a csekkinfok eltárolása, és szépen esedékességi dátum alapján sorbarakja, sőt rámüzen, hogy holnap csekkbefizetés várható.
A fizetés az egy pöttyintéssel több, de szépen végzi a dolgát.Azóta én amit lehet csekken kérek, mert így a legegyszerűbb befizetni, még utalgatni sem kell a sok felesleges számlaszám és ilyenolyan közlemény kitöltésével.
Csak akkor van gáz, ha nem QR kódos csekket küldenek.
Miota ez egyszer előfordult, azóta mindig mekérdem az új pénzbehajtó céget, hogy "milyen csekket küldenek, ugye QR kódost"megvagyok vele elégedve.
Összekötöttem a díjnettel, azok is átjönnek az icsekkbe, azóta engem nemláttak a postán, csak ha át kell vennem a kínai sárgapiacról érkező fontos küldeményeimet
Ja és még van egy energia app, amiben a villanyszámlákat fizetem. Abban is a Simple pay ketyeg,
De Mobilfizetés appban is, amivel parkolok, autosztráda matricát veszek, stb.ezvan, haladunk a korral (kórral)
-
-
-
zhata
senior tag
válasz
Somatom #149689 üzenetére
Való igaz. Mióta kétkörös "felhasználóvédelem" van azóta nyögés minden befizetés. Ma pl. a Rafinál az egyik számlámról akartam a saját másik számlámra utalni pénzt, küldte az sms-t, hogy igazoljam, hogy én vagyok sajátmagam. Őröltség.
Ami az Icsekk progit illeti, szerintem programhibás. Ahogy mondod is, köröz, köröz, hagyd egy darabig így, majd lépj vissza. Akkor kijelenti, hogy sikeres a befizetés. (Legalábbis nálam.) -
atike
nagyúr
válasz
Somatom #149689 üzenetére
Tegnap küzdöttem én is vele... (Köszi OTP, hogy kivetted a Díjnetet...
)
Szóval nálam az volt, hogy:
- Simple - kártyareg (100 Ft-os próbavásárlás, majd vissza is jött)
- iCsekk - számla fizetés Simple APP
- számlára katt -> erre böngészőben (de jó, hogy az előbb állítottam be, hogy appal fizetnék) megnyit egy oldalt, ahol katt a Fizetés appal ikonra
- app megnyílik az adott számlával
- FIZETÉS sor
- majd alul a korábban regisztrált bankkártyára is katt
- ekkor ha kevesebb, mint 5000 Ft fizeti, ha nem akkor kéri a Simple kódotNálam így ment.
Akkor körözött, amikor rányomtam, hogy FIZETÉS, de alul nem a bankkártyára...
-
darvinya
titán
válasz
Somatom #149682 üzenetére
Próbáltam X96Max box-on, de root-ra (jail brake
) hivatkozva elutasította a lejátszás.
A root rejtés semmit sem ér, mivel Play hitelesítést is néz, ami nincs ilyen box-oknak.
Amúgy nem erőltetem ezt az app-ot, legtöbb csatorna totál sötét(max.-ra felhúzott kijelző fényerő mellett is), alig látható, ráadásul max. SD a minőség.
Röviden, annyira védik az egérmozi tartalmat, hogy nézhetetlen. -
-
HoTaZo
addikt
válasz
Somatom #149618 üzenetére
Azok alfacsatornás .png-k, kell az átlátszó felület!
Valószínűleg ez a funkció Prime ficsőr, nekem nem adja ki a kép opciót.Most meg belefutottam egy másik dologba is: van a KWGT alkalmazásom, egy widgetet csináltam vele. A Huaweiről át tudtam menteni az elkészült widget teljes beállítását, de nem úgy jeleníti meg, mint ahogy kéne, csak ha hosszan rányomok.
-
HoTaZo
addikt
válasz
Somatom #149610 üzenetére
Az nem rossz ötlet, hogy a dokkolóba rakod így.
Semmi sem muszáj, csak majd, ha a Kaszás jön, de úgy megszoktam őket. Még szerkesztették is a maszkokat hozzájuk stb. Végülis csak .png képek zippelve és átnevezve .hwt-re, de nem találom őket. Valószínű, hogy a MIUI-hoz át kéne nevezni a kiterjesztést valami, még nem tudom, hogy mire, csak úgy fogadná el a Saomi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Formula-1
- Medence topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Dell Alienware AW2521H
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest