- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
majestic
őstag
válasz
#79335424 #92901 üzenetére
El van döntve mit szeretnék: profi kinézetű és funkciójú iPhone kinézetű billentyűzetet. Nem ragaszkodom az iphonoshoz, vsak azt szoktam meg, ezért gondoltam rá... Megnéztem az Anysoft-ot, hát az nekem mindennek csak nem profinak tűnik. Az összes magyar ékezetet pedig lehetetlen megjeleníteni egy ilyen kicsi képernyőn, ezért van a Samsungos billentyűzeten is úgy megoldva, hogy felugranak az ékezetes betűk. Valamikor régebben használtam valami HTC-s billentyűzetet, azt hiszem, az is jó volt.
-
-
-
-
andatti
senior tag
válasz
#79335424 #92657 üzenetére
Azért köszönöm a választ-VÁLASZOKAT... Okostv-n nagyobb ráció lett volna benne, de ott az app indítása is némileg macerás, több kattintás, médiabox-om meg nincs, hogy szépen beállítsak felvételt, ha már teljes képernyőn vagyok. Bár lehet ott se menne... Az időzített felvétel pedig szintén felejtős... mivel az app-ját mindig manuálisan, kézzel kell indítani, így nem lehet beállítani csatornaszámra, mert olyan nincs.
-
törölt tag
válasz
#79335424 #92507 üzenetére
Ez lett törölve playről real call recorder v12.5
.. és most ilyen néven van fent snap call recorder v1.3
-
Véreshurka
senior tag
-
-
Linh Cinder
csendes tag
válasz
#79335424 #92245 üzenetére
dlajnak is:
Köszönöm a válaszokat.
A linuxos PC-t nem én "menedzselem", majd megkérem a gazdáját, hogy tegye fel azt a két lejátszót.
Más: Tudtok-e olyan screenshot készítő appot, amely a kijelző tényleges méretében készíti a képet? Kipróbáltam 2-3 appot, mindegyik más és más méretű képet készít, de mindegyik felbontása kisebb a Doogee X5 Pro 1280*720-as felbontásánál.
-
kuksa90
őstag
válasz
#79335424 #92293 üzenetére
Ööö... én a beállításokra gondoltam
Már rájöttem, hogy a zárképernyőn cserélgethetem az indítandó alkalmazás ikonjait. Azt viszont nem találom, hogy a "centerikon" puritán kinézetét hol tudnám lecserélni... van mindenféle bottom, de center az nincs. Legalábbis (még) nem találom. -
Linh Cinder
csendes tag
válasz
#79335424 #92234 üzenetére
A templomban nyugdíjba ment a kántor, és a karzaton elhelyezett linuxos PC-n én indítom a liturgia megfelelő helyein a zenét, pl. Introitus, Kyrie, Gloria, Offertorium, Sanctus, Agnus dei stb. De jobb lenne a telefonról távirányítani a PC-t, mert a karzatról nemigen látom a pap jelzését. A templomig nem ér el a plébánia Wi-Fi-je.
De közben eszembe jutott, hogy a Foobar2000 csak Windows alatt megy, a linuxos PC-n meg a Qmmp, amire nem találtam a Google Play Store-ban semmiféle appot.
De ha már itt tartunk és ráérsz, nagyon megköszönném, ha elmondanád, mire használható a Doogee X5 Pro aktiválható Wi-Fi hotspotja.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
#79335424 #92234 üzenetére
hát pl egy logot ha jól tudom ki lehet íratni pl txt-be
persze ez megint cinkes,mert ahozz olyan kell ami az újrainditás pillanatában még tudja rögziteni a logot,akkor talán benne lesz..vagy nem...ugyanis a logcat-be nem biztos hogy egyértelműen kerül bele a bejegyzés...tehát az user számára nem lesz egyértelmű hogy mi okozzaegyébként root esetén ott van a data/system/dropbox mappa
elvileg ott kell lennie bejegyzésnek hogy mi okozhattja az újraindulást.
de oda kerül pl a dataapp vagy system app chrash bejegyzés is.
és az is ha rebootol a telefonha ebből megtudom mondani miért hal be néha az opera mini akkor jó vagyok?
Process: com.opera.mini.native:turbo
Flags: 0x88be44
Package: com.opera.mini.native v151101257 (15.0.2125.101257)
Build: ZTE/P172D01/P172D01:4.2.2/JDQ39/20140614.112612:user/release-keysjava.lang.NullPointerException
at dwt.run(OperaSrc:291) -
Mr Dini
addikt
-
F.E.K..
senior tag
-
aprokaroka87
nagyúr
-
Pítőr
aktív tag
-
Fall-N
veterán
válasz
#79335424 #92037 üzenetére
Az az igazság, hogy rendszeresen követem a topikot, így sok program ötlet innen van. 😀 Clipper+-t például tőled olvastam, köszönet is érte. Na meg persze pár körből G+-ról, oda is szoktak sok jó applikációt promózni.
@Aweriot Én ezt használom MP3dit Pro.
-
Fall-N
veterán
válasz
#79335424 #91984 üzenetére
De be tud égni ám! S4 (9506) KitKat alatt az állandó fekete statusbar miatt beégett a kijelzőm. Mióta Lolli van rajta és mindig más színű (transparent sbar) azóta nem romlott tovább, bár ki fogom cseréltetni, ideje már.
Így égett be, hogy a statusbar világosabb színű, mint a kijelző többi része. Miértjét én sem értem, mert elvileg fekete pixel nincs is AMOLED alatt, mert olyankor egyik pixel sem világít. De így látszik a gyakorlat mást mutat. Topikjában más is írta már, hogy ugyanúgy járt.
Chrome miatt én is írtam a hivatalos developer fórumon pont emiatt. Amúgy sem értem minek erőltetik a fekete statusbart ha már material a Chrome többi része.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest