- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Igen, köszönöm szépen néztem már, meg is vettem a pro verziót alkalmazáson belül még egy éve, de sajnos még mindig nem tudja a különböző devizákat egy jelentésben kezelni.
Tehát ha vásárolok mondjuk 50 000 Ft értékben asztallapot és vásárolok 300 € értékben asztallábakat akkor nem tudom kimutatni egy jelentésben, hogy milyen költségekkel járt az asztal beszerzése, mert az alkalmazás nem képes egy jelentésben több különböző devizanemben vezetett számlát kezelni. külön lekérdezhető mindegyik EUR vagy mindegyik HUF vagy USD számla, de együtt nem.. Tehát ha valaki kettő vagy három különböző devizával dolgozik, akkor ez az app alkalmatlan sajnos. Annak idején a fejlesztő válaszolt erre a dologra, hogy majd fejlesztik, de azóta sem történt meg, pedig maga az alkalmazás nagyon szép és igényesen van megcsinálva ezért is vettem meg.
-
Juditta_56
aktív tag
Én csak szerettem volna megosztani az örömömet azokkal, akik régen használták ezt, és szerették. Az, hogy nem található már meg a Playen, ott szerepel az utolsó mondatban, és a linkelt keresésben is. Gondoltam, elfér ez a hozzászólás itt, akit nem érint, az legfeljebb egy felesleges információval "gazdagabb" lesz.
De, ha úgy gondolod, töröld ki! -
-
tybsen
addikt
Na ezt nem tudtam, azt hittem, a Google vette le.. Viszont az fura hogy például az Amazon továbbra is árulja.
Amúgy jaja világos, a fejlesztőnek már többször írtam, semmi reakció. Gondoltam megpróbálom a google-t is elvégre mégis az alkalmazásboltjában vásároltam. Mondjuk azért az nem lenne rossz ha lenne valamilyen ügyfélszolgálat vagy ilyesmi ahol konkrétan rá lehet kérdezni ilyen esetekben dolgokra. Bár alapvetően nincsen szükségem erre, de eléggé rossz érzés hogy az ember vesz valamit és utána gyakolatilag nem tudsz kihez fordulni mert senki nem reagál. Körülbelül felfogható lenne a dolog úgy, hogy bezárt a bolt ahol vettem a terméket, tehát felesleges bárhová is menni reklamálni. Viszont ugye itt a google alkalmazásboltján keresztül vásároltam és valahogy azért szerintem kötelessége lenne legalább reagálni belátható időn belül a több feedback-re amit írtam.
Nagyon kár az alkalmazásért mert egyébként tényleg nagyon nagyon jó összetett.
Ilyenkor mi történik egyébként ezzel a licensz dologgal és a harmincnapos ellenőrzéssel szerinted?
-
tybsen
addikt
Ezalatt szerintem azt érti hogy a kiadás főcsoportok még külön alcsoportokra bonthatók.
Kérés: megtenné valaki légyszi, hogy megnézi a play store ban hogy nála megtalálható az anmoney pro? Nagyon furcsa mert ha én rákeresek akkor nálam nincs, csak egy "anmoney", ez viszont telepíthető állapotban van tehát nincs a telefonomra telepítve . Régen volt free és pro, én megvettem a pro verziót valami 7 € körül, jelenleg is a telefonomon van mint "anmoney" és használom ugye.. érdekes módon ha megnézem a play store előzményeket a vásárlásaimnál sem szerepel ez.
lehet, hogy a fejlesztő esetleg megszüntette magát a free és pro verziót és egybe van gyúrva? bár érdekes módon az új verzióban nem látok alkalmazáson belüli vásárlásokat. Elég rejtélyes. Ráadásul tavaly november körül vettem új telefont akkor letöltöttem (és nem visszaállítottam) az appokat, tehát akkor elvileg ott kellett lennie a play store ban a pro verziónak is..
ilyenkor mi van? Vagy az is lehet hogy ingyenes lett az alkalmazás és kivette a fejlesztő a pro verziót, viszont akkor is látszódnia kellene az eddig megvásárolt alkalmazásaim között, nem?
-
Tesztelo.hu
senior tag
Nem egészen. Rengeteg dolgot tesz a felhőbe:
A Google Naptár beállításai
Wi-Fi-hálózatok és -jelszavak
A kezdőképernyőn lévő háttérképeket
A Gmail beállításait
A Google Playen keresztül telepített alkalmazásokat (amelyekről a Play Áruház alkalmazással készült biztonsági mentés)
Megjelenítési beállítások (fényerő és időzítés)
Nyelv és bevitel beállításai
Dátum és idő
Harmadik fél alkalmazásának beállításai és adatai (alkalmazásonként változó)A lényeg a legutolsó: Az alkalmazások beállításai és adatai is felkerülnek a felhőbe, ha az támogatja az Android Backup Service funkciót.
Az már más kérdés, hogy amikor az S4-em legyalultan visszajött a szervizből, nem tudtam visszaállítani ezzel a dolgokat, mert egyszerűen nem lépett tovább a fiók kiválasztása után. Csak a homokórát bámulhattam. -
aprokaroka87
nagyúr
igen ám...de azért nem ártana egy kis MI vagy mit a rendszer mögé rakni...mert pl "kis jakab" és "kisjakab" lehet ugyanaz a személy ha minden egyéb adat egyezik.
Ilyenkor pedig tájékoztatni az usert hogy bizony egyezik minden adat,kivéve a név...megtartja,a másikat használja...vagy átírja. -
tonyrulez
őstag
Volt már rá példa hogy csak a kontaktok harmada szinkronizálódott csak fel, pedig hetek óta be voltak téve a kontaktok és a szinkronizálásnál is mindig az aznapi dátumot mutatta. Az már csak hab a tortán ha valamiből 2-3 másolat is készül
Olyan telefonon pedig ahol nincs gyárilag Gapps (pl. Xiaomik), feltelepítés után is előfordul hogy semmit sem szinkronizál. Ezek személyes tapasztalatok, én is örülnék annak ha egyszerűen csak működne
-
tomi5244
őstag
Az világos, HERE-ben most találtam meg, hogy országonként le lehet tölteni a térképet, igazából erre lettem volna kíváncsi, de azért köszi!
Még egy olyan kérdés, hogy azt be lehet valahogy állítani automatán, ha átlépi az országhatárt, akkor kapcsolja ki a mobil adatforgalmat a telefon?
- úgy rendszerszinten.
T
-
dlaj
őstag
Köszi, akkor nem erőszakoskodom.
Csupán azért kérdeztem, mert van itt ez a alkalmazás, aminek a beállításaiban van egy Tartsa a memóriában opció. Gondoltam megkérdezem, hátha vannak erre szakosodott app-ok.
-
zeon.hu
nagyúr
Én is erre gondoltam, de nem használok ES-t.
Még tavaly kaptam ezt a leírást, másnak is ezt küldtem tovább, senki nem panaszkodott, hogy ne működne:
1. Letöltöttem a szükséges alkalmazást.
2. Indítottam a ZipSigner-t
3. Input-ba betallózom a letöltött fájlt
4. Output-ba átnevezem
5. Key/mode: auto-testkey-ben hagyom
6. aztán mehet a SIGN THE FILEEsetleg próbáld ki másik alkalmazással, hogy kiderüljön, az ES a ludas vagy sem.
Szerk.
Ha adsz egy linket, megnézem, nálam milyen.
-
törölt tag
így van. De annak (is) van egy olyan fránya tulajdonsága, hogy csak akkor lehet fogadni, ha előtte elküldik.
Ha a mail -t fogadó szolgáltatója nem küld a kliensre push -t, akkor honnan tudhatná a kliens, hogy melyik pillanatban kell szinkronizálnia?
Ne értsd félre, a hsz. -em a témának szól! -
Edween
őstag
-
Bozek
nagyúr
1. HTTPS és HTTPS között is van különbség. Az Erste például TLS 1.0-t használ, ami 1999-es szabvány, valamint biztonsági problémák is vannak vele. Másrészt szerintem a CIB java alapú rendszere se túl biztonságos.
Egyébként meg a banki oldal csak fel lett hozva. Megszerezhetik a jelszavaid és az emberek nagy része mindenhol ugyanazt használja, így elég nagy kockázat van benne.
De tudjuk, itt csak te vagy szakmailag tájékozott, mindenki más hülye...
2. Fogalmam sincs. Gyári FW van a telefonon? Egyébként ha csúsztatás van beállítva, akkor nekem szürke a Smart Lock, de legalább ott van a menüben.
-
Bozek
nagyúr
1. Ne a cél szerver felől nézd. Akkor is titkosított, ha a VPN szerver a cél szerver. Leírtad, hogy felesleges, pedig nem. Akkor szerinted mindenki menjen be a bankba és személyesen intézzen mindent? Ha otthonról nézel banki oldalakat, akkor az se biztonságos. A VPN-re azért van szükség, hogy mezei WiFi-n a szerverig (ami akár lehet otthon is) ne tudják ellopni az adataidat. VPN nélkül egyszerűbb dolguk lenne azért.
2. Akkor ez micsoda?
-
-
-
alec.cs
tag
Vírus csak úgy kerülhet Androidos eszközre, ha te magad telepíted rá.
Amíg valami csak írogat ilyet, az csak reklám.
Hogyan lehet elkerülni?
1. Nem kell fészbukozni.
2. Ha már mégis, akkor nem kell rákattintani mindenféle ismeretlen hülyeségre.Minden műszaki rendszerben a legnagyobb biztonsági rés a felhasználó.
A felhasználó rákattintott a reklámra. Ez már megtörtént.
Mivel lehet megállapítani, hogy már vírusos lett-e a tablet vagy nem?
-
törölt tag
Hát akkor ennyi. Mondjuk most h a telenor mytv végre rendesen működik, annyira nem nagy gond, mivel ipaden továbbra is tudom nézni a tvgo-t ha kell és mivel főleg sportközvetítéseket nézek, a tvgo csak a sport 1-2 és eurosporthoz kell (a m4 sport benne van a mytv közszolgálati csomagjában ami nekem telenor előfizetéssel ingyenes és elvileg adatforgalom se számolódik fel aug 31-ig)
Nekem megér ez annyit h a google dolgait 90%-ban ki tudtam irtani a telefonról (pico verziójú gapps van fent h a play services menjen)
Van még vmi ilyen elterjedtebb app ami cianogénen nem indul el?
Eddig csak hegesztett/pucolt stock romokat használtam, ez az első ami nem az. -
-
Bozek
nagyúr
A Sony gyári fájlkezelője például folyamatosan tolja az arcomba a reklámot, hogy fizessek érte. Na, inkább töröltem, mivel úgyis Solid Explorer-t használok.
(#90102) Tankréd: Egyszerűbb, ha letiltod. A felszabadult hellyel úgyse sokra mész.
(#90107) Askformore és (#90108) holozis_HUN: Alapelvek, III. 10. Különösen tiltott a Felhasználói Tartalomban: 5.: „Flood” (illetve „keresztpostázás”): ugyanazon vagy nagyon hasonló tartalom egy helyen többször vagy több helyen
-
holozis_HUN
addikt
Bocsi, ezzel sosem értettem egyet. Több szem többet lát, lehet itt van valaki, aki tud segíteni, de pl Z1C topikban nem. Ez esetben pont nem ez történt, Te tudtál válaszolni. De sűrűn történik ilyen. Velem is volt, hogy megkérdeztem valahol, aztán másnap máshol is csak copy+paste és ott tudtak válaszolni, míg amott nem.
Legalább megtudtam, hogy milyen Sony-d van
Remélem nincs harag
-
Tankréd
csendes tag
-
-
sumsang
aktív tag
Igen, hely keresésére gondoltam, olyanra, mint a waze-nál van.
A hangminta értelmezése ugyanis kizárólag online működik
Azt feltételeztem, hogy mivel a térkép adatbázis rendelkezésre áll (ország, város utca, hsz.) az sd karin offline módban, de hát persze ehhez kell az onlány gógli is -
vicze
félisten
Kicsit ferdítettem CM-ben nem került bele, csak COS-ben van 12.1 óta. Illetve COS-ben az MS appok ott vannak alapból már 12-től.
Úgy gondolom, mivel mély integrációt ígértek(OS szintű integráció), elkerülhetetlen hogy előbb utóbb CM-ben is felverje a fejét, hogy mikor az egy jó kérdés. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Macska topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- Suzuki topik
- Mini-ITX
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest