- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
asturel #90606 üzenetére
Ember! Gondolkodj logikusan! Ha beiktatsz egy köztes alkalmazást, az szted nem megy az átvitel rovására? Ha a végcél az, hogy egy médiatartalmat bambulj teli képernyőn, akkor nem tök mindegy, hogy azt melyik lejátszó tolja a képedbe? Én is használom az MX Player -t és sztem a BS semmiben sem rosszabb. Sőt! Kár ezen rugóznod, mert csak magadat szivatod azzal, hogy azt mondogatod, "MX -szel akarom! MX -szel akarom!" Értsd meg, hogy ezt nem tudja, telepítsd, használd a BS -t és ennyi!
Viktor0610:
Gondolom, tükörre akar képet vetíteni. HUD módnak hívják és navi programoknál láttam ilyet. Használtam is. Jópofa dolog. -
törölt tag
válasz
asturel #90577 üzenetére
Faguriga legyek, ha értelek. Ez volt az eredeti kérdésed:
"http streamelésre tudtok appot ajánlani?"
Persze, hogy médialejátszót ajánlunk. Mégis, mi a túró streamelne neked médiatartalmat, ha nem egy médialejátszó?
Persze, ajánlhatnánk mást is. Kernel szintű, CIFS csatolással a megosztást becsatolod közvetlenül a droid fájlrendszerébe és akkor tök mindegy, hogy milyen lejátszót használsz, mert OS szinten már mindegyik helyi médiaként látja a hálózati meghajtót. De, hidd el, hogy nem véletlenül nem ezt a lehetőséget ajánlottam.
-
törölt tag
válasz
asturel #90575 üzenetére
Szted mi most hallunk először ilyesmiről?
"A lejátszók nem tudnak direktbe windows megosztásról lejátszani"
Pontosan azért ezeket ajánlottam, mert tudnak "direktben lejátszani". Hálózati meghajtó SMB megosztás közvetlen tallózása BSPlayer -ben:
Hálózati meghajtó elérési lehetőségek Kodiban:
Sőt, megsúgom, hogy a Kodi még FTP -ről is tud streamelni.
-
csipuka
senior tag
válasz
asturel #85674 üzenetére
Nalam is megragadt a masolas 3-4Mb/sec-nel a NAS-ra, pedig a laptop viszi a 12-13Mb-et. Mivel a NAS tamogatja a webdav-ot, ezert arra valtottam. Nna igy mar a Folder Lite is gyors lett.
En csak kepeket es videot-t archivalok, azokat viszi. Honnan vetted, hogy a Lite csak az mp3-at viszi? -
Bozek
nagyúr
válasz
asturel #85668 üzenetére
Az ingyenes hátrányai a teljeshez képest:
- reklámok
- csak két szinkronizációt tudsz beállítani
- nincsenek filterek (pl. csak az MP3-akat szinkronizálja)
- nincs Tasker támogatásEgyébként a SyncMe-hez képest ebben van felhő támogatás is, szóval akár arra is használhatod. Árban sem drágább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest