- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
válasz
dokee78 #45820 üzenetére
Magyarországon szerintem jobb a Navigon. Jobbak a kis hazánkra vonatkozó térképei. Ha jól tudom Navteq térképeket használ, míg a Sygic TeleAtlast. Navteq térképekkel eddig nem volt gondom, ellenben a Sygic már rá akart venni az Oktogonnál, hogy forduljak balra. Mondjuk lehet, de akkor tutira bekerülnék a híradóba. Volt akit a Pesti rakparton akart jobbra kanyarodásra rávenni, csakhogy azon az oldalon a Duna volt. Lehet hogy azóta javítottak a térképeken (ez közel egy éve volt), de ha a fővárost ennyire nem ismeri, akkor nem bíznék benne. Tőlünk nyugatabbra utazáshoz viszont jó választás a Sygic is.
-
Mauddip
aktív tag
-
snowdog
veterán
-
kovisoft
őstag
válasz
dokee78 #45540 üzenetére
Nem volt ilyen mappa gyárilag
De. A zip-be úgy van becsomagolva, hogy az egész téma egy OpenMaps mappában van. A leírásban, amit idéztél is, szintén benne van:
Az SD kártyára másolva, így néz ki: SDCard/Locus/mapsVector/_themes/OpenMaps...ezen belül még könyvtárak és az OpenMaps.xml)
De most akkor végül is megjelennek a túrautak vagy sem?
Vagy megjelennek, de az a gond, hogy nem navigál net nélkül? Szerintem sem navigál net nélkül. -
kovisoft
őstag
válasz
dokee78 #45525 üzenetére
A Magyarország térkép meg sem jelenik, vagy megjelenik, de nincsenek színezve (szürkék) a túrautak?
A téma zip fájlt úgy pakoltad ki, hogy megmaradjon a becsomagolt könyvtárszerkezet?
Leírnád, hogy milyen fájlok ill. alkönyvtárak vannak a /sdcard/Locus/mapsVector/_themes/OpenMaps/ mappában? -
kovisoft
őstag
válasz
dokee78 #45361 üzenetére
Úgy vettem észre, hogy a Locusban akkor jelenik meg a témáknál a "Mutass többet" opció, ha talál a megfelelő helyre felmásolt témát. A megfelelő hely (nálam legalábbis): /sdcard/Locus/mapsVector/_themes/ ill. ide kell kicsomagolni a letöltött téma zip-et. Nálam ez így néz ki: /sdcard/Locus/mapsVector/_themes/OpenMaps/OpenMaps.xml (meg még vannak egyéb alkönyvtárak és fájlok is itt, de gondolom, az xml alapján azonosítja be a témát).
Navigálni viszont még nem próbáltam vele, de ahogy olvasom, lehet, hogy tényleg csak online navigáció van benne.
-
punky10
addikt
válasz
dokee78 #45278 üzenetére
Egy jo fülessel igen...
És ez nem csak a PowerAmp-ra vonatkozik!
Mint ahogy van észlelhető különbség egy 128 kb-es és egy 320-as MP3 között is.Ha megfelelő a szoftver(és a PowerAmp az...!)ís jó a zajkeltő is,akkor van különbség.
Bár közbelép még a hang-chip is,de ott nincs akkora szórás,minö pl a headsetekben... -
LonGleY
veterán
válasz
dokee78 #44813 üzenetére
Egyszer már írtam erről neked, és ott linkeltem is azokat a webfigyelőket, amiket eddig találtam. Ezekben szerintem nem tudod meghatározni, hogy a html kódból mely részek között nézze a változásokat, de így is megfelelhet neked, ha a feliratok.hu-n a kívánt sorozatra szűkíted a keresést, és úgy rakod be a figyelőbe az url-t - olyankor szól, ha újjal bővül az oldal. Akkor problémás az egészoldalas figyelés, ha dinamikus tartalom (pl. reklám) található a kódban, mert úgy minden csekkolásnál sipákolni fog. Nekem ezért sem váltak be, így maradtam a PC-s WebMon-nál (közel 300 oldalt figyeltetek benne).
-
BuricsJ
tag
válasz
dokee78 #44694 üzenetére
"Sygices kérdés. Van rá mód hogy cél állomás kiválasztása után meg tudjam adni a navigálás típusát?"
Célállomás kiválasztása után (pl. Odahajtani) térképen megjelenít egy áttekintő nézetet, itt amennyiben van lehetőség különböző útvonal tervekre, akkor a felső részen látható lesz max. 3 különböző rész (szürke az aktív), km/idő megjelöléssel és ha váltogatsz köztük. Ekkor a térkép nézetben is átrajzolja az aktuálisan tervezett utat erősebb színre, míg a másik két alternatíva világosabb színben lesz látható
A bal alsó sarokban lévő Opció gombot választva, tovább szűkítheted/pontosíthatód az aktuális tervet, visszalépve az "áttekintő képernyőre", látható is lesz változtatás. Ezek után a jobb alsó sarokban lévő Navigálás -t választva indulhatsz el :-)
-
vadkörte
addikt
válasz
dokee78 #44591 üzenetére
Miért a telefonon akarjátok feljebb tornászni a volumét? Nem egyszerűbb a PC előtt?
Bármilyen normális hangszerkesztő programban - pl. Audacity - feljebb tudod vinni a track hangerejét. 150-170%-nak már elégnek kell lennie.
És még a fölösleges részeket is le tudod csapni. -
S e t h
nagyúr
válasz
dokee78 #44516 üzenetére
Telepített appokat a free verzió root nélkül igen, tudja hibernálni, viszont a system alkalmazásokat nem, kérdés, hogy a donate verziónál mi a helyzet, mert számomra nem egyértelmű, addig meg nem venném meg, bár az sem gyenge, hogy három napos visszatérítést vállalnak.
-
-
zsoltzsolt
addikt
-
tomy86
addikt
válasz
dokee78 #44490 üzenetére
Mort Player én a megvásárolt Poweramp helyett is azt használom.
-
colonia
senior tag
-
törölt tag
válasz
dokee78 #44356 üzenetére
Nálam ez bevált, bár autóban használom és folyamatosan töltésen van, így pl. az esetleges ébrentartás nálam nem szempont. Persze teszteltem töltő nélkül is. Ha az összes szenzor élesítve van, akkor az érezhetően rövidíti az akkuidőt. Ha neked csak a mozgásszenzor kell, akkor valószínűleg spórolósabb.
-
törölt tag
válasz
dokee78 #44346 üzenetére
N+1 ilyen alkalmazás van a Playen. Én ezt a Mobile Alarm System -et használom, bár nálam nem pont ez a feladata.
-
petipetya
nagyúr
válasz
dokee78 #44311 üzenetére
A két külön hozzászólás 5 percen belül egymás alatt szerintem egy fokkal jobb annál a helyzetnél, amikor valaki egy hsz-ben válaszol több embernek úgy, hogy nincs linkesítve a dolog. Azon simán túllépek, nincs türelmem kibogozni a szálakat, így el sem olvasom a dolgot.
-
LonGleY
veterán
válasz
dokee78 #44311 üzenetére
Szerintem sem volt semmi vész benne, hisz különböző embereknek válaszolt. Sokkal gázabb, hogy emiatt a korrekció miatt gyűlnek a fölös hsz-ek. Én is külön válaszolok, ha úgy tartja kedvem, mikor nem akarok manuálisan linkelgetni. Egy címsorral lesz csak hosszabb... Akkor megértem a tömörítés jogosságát, ha egyszavas válaszokról van szó, de itt az ismétlés rátája miatt az a kis plusz válasz egy szót sem érdemel. Nemhogy ennyit. :]
-
tomy86
addikt
válasz
dokee78 #44222 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy mivel a Floating Tab része a Boatnak, ezért egy külső alkalmazásban hiába van a Boat alapértelmezettnek beállítva, ha a Boaton belül az adott eseményhez a Floating Tab van társítva. Ezért gondoltam, hogy a Boat alapértelmezések törlése segíthet. De nem vagyok egy droid guru, úgyhogy lehet hogy ez úgy hülyeség, ahogy van.
Mindenesetre engem ezóta sem zaklatott a Floating tab.
-
tomy86
addikt
válasz
dokee78 #44206 üzenetére
Szerintem azért nyitja meg abban a linket, mert egyszer azt adtad meg alapértelmezettnek. Nekem is rákérdezett első alkalomnál, hogy miben akarom megnyitni a linket (Boat vs. Floating). Kiválasztottam a Boat Browsert és azóta automatikusan ott nyílnak meg a linkek. Esetleg a Boatnál egy alapértelmezések törlése segíthet.
-
petipetya
nagyúr
válasz
dokee78 #44199 üzenetére
A folyamatok között csücsül és 98 MB RAM-ot eszik, ha így értetted.
Nálam stabil, nincs vele gond. A gépen is Chrome van, és kényelmes, amikor a gép-teló közötti váltás után egyből meg tudom nyitni ugyanazokat a tabokat. Emellett azért nem a sima Chrome böngészőt használom, mert nekem a frissebb Beta kell, ennyi.
Nekem nem kellenek csili-vili funkciók és a memória meg egyéb spórolás sem érdekelnek.
-
Attila0313
csendes tag
válasz
dokee78 #43960 üzenetére
Ha a névnapokat nem szinkronizálja,nekem ez oldotta meg a problémát!Csak saját felelősségre!
1. kapcsold ki a netet és mindenféle szinkronizálást
2. alkalmazáskezelő (összes) töröld a google naptár és a naptár tároló adatait is
3. állítsd vissza a telefon óráját, dátumát egy korábbira (legalább az első bejegyzés előttire), kapcsold ki az automatikus időállítást
4. kapcsold be a netet és szinkronizáld a naptárat külön
5. ellenőrizd a naptárat és állítsd vissza az automatikus időt -
S e t h
nagyúr
válasz
dokee78 #43653 üzenetére
Nekem a yahoo nem jött be mert pontatlan volt, számos időjárás alkalmazást kipróbáltam mire rátaláltam erre, azóta nem is váltottam.Három szolgáltató adatai közül lehet választani.
Weather Services -
-
colonia
senior tag
válasz
dokee78 #43649 üzenetére
Én a Android Weather & Clock Widget-et használom és ami kell egy ilyen widgethez szerintem azt mind tudja és megbizhatóan működik és szerintem jól is néz ki!
-
raziel01
veterán
-
raziel01
veterán
válasz
dokee78 #43623 üzenetére
Most teszteltem 3 programmal amiket így az appoftheday által szereztem meg.
Letöröltem őket, majd újra felraktam. És úgy mutatja mintha nem lenne meg a pro verzió belőlük.Ennél a Runtastic-nál is az van, hogy amíg fent van a telódon addig a pro változatra fogja frissíteni. De ahogy letörlöd már csak majd a free verzió települ fel újra. Így fos és nevetséges is.
Amazon ingyenes app-ok legalább tényleg a tieid lesznek.
De majd mindjárt írok is az appoftheday fejlesztőjének, hogy ez így fos.
-
[P]laci
senior tag
válasz
dokee78 #43082 üzenetére
Hali feliratkereső appot használ vagy tud valaki?
Sorozatokhoz kellene értesítés,amint érkezik magyar felirat.
Ha ennek az oldalnak lenne rss-e az már jó lenne.Bár tudom nem nagy segítség, de mivel én is innen szerzem be a feliratokat rss-feed hiányában én az adott sorozat fordítóját követem twitteren és így ráadásul első kézből kapok infót a fordítás állásáról.
Amíg nincs rss-feed az oldalon, én jobbat nem tudtam kitalálni...(#43095) dokee78: én Falcon Pro-t használok nagyon régóta és meg vagyok elégedve vele maximálisan.
-
LonGleY
veterán
válasz
dokee78 #43088 üzenetére
Nekem valahogy úgy rémlik, hogy teljesen kikapcsolt képernyő mellett nem működött a számléptetés, csak a lockscreen-en vagy beljebb. De lehet, hogy azóta javították, vagy pedig készülékfüggő is. Szerencsére a PlayerPro teljes funkcionalitású trial, míg nem veszed meg, így kipróbálható.
-
LonGleY
veterán
válasz
dokee78 #43082 üzenetére
Ahhoz kifejezetten ezt az oldalt kellene támogatnia az appnak. Vagy a másik értelmes feliratos oldalt. Ha nem találtál ilyet, akkor nincs.
Olyan megoldást tudnék a feliratok.info-ra, hogy a kívánt sorozat címére kattintasz, megnézed a linket, azt berakod egy weboldalfigyelő programba, és az majd szól, ha változik (a jobbfélékben paraméterezhető az is, hogy a HTML mely kódrészletei között nézze a változást). Droidon talán van használható, egyszer már próbálkoztam velük. De PC-n biztosan van jó: WebMon
-
Fandango
veterán
válasz
dokee78 #42998 üzenetére
Go Launcher EX ingyenes, a Prime csak tegnap es ma ingyenes ha beirod az aktivalo kodot (appsales), egyebkent fizetos.
-
madkiller
őstag
válasz
dokee78 #42931 üzenetére
Sztem dízájnosabb, sok áttűnési effekt a nexten még több szintén go termék, de minin apex vagy nova, azok ígénytelenebbek.
Talán a nova futna rajt a leggyorsabban, ha szánsz egy kis időt rá, hogy végig menj a beállításain és finomhangold. Sebesség is állítható.
U.i: 4.12es go nagyon optimalizált lett, de a novát még nem üti, ha a sebesség számít. -
atillaahun
veterán
válasz
dokee78 #42751 üzenetére
Nálad gurul most?
Mert épp most próbáltam ki N4-en és biza tiltja közben keményen. Úgy meglepődtem rajta hirtelen azt se hittem el, hogy nekem ez korábban más telefonokon már ment.(#42753) Jacak
Na ezt nem tudtam, köszi. Majd holnap megnézem ha kimegyek, mert itt a lakásban csak 2G van.(#42755) dokee78
De csak 3G-n? -
LonGleY
veterán
válasz
dokee78 #42581 üzenetére
Párszor említettem már: Spatio, ami az egyik legegyszerűbb kliens. A háttérben nem aktív, nem értesít semmiről, egyszerűen böngészni lehet a tartalmakat, és amit már megnyitott, azt cache-eli (pár olvasnivaló betölthető így előre), illetve egyszerű benne a képek lementése.
-
madkiller
őstag
válasz
dokee78 #42569 üzenetére
Ami tetszik bent, hogy ebben az új változatban van smart mode, ami itt annyit tesz, hogy végre nem név alapján kapcsolja össze a képet, hanem telefonszám alapján.
Legalábbis nálam nem úgy vannak az ismerőseim a telefonkönyvemben, mint facebookon.
Ami nem tetszik, hogy még nem minden fb ismerősöm adta meg a számát fb-n
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest