- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila0313
csendes tag
válasz
dokee78 #43960 üzenetére
Ha a névnapokat nem szinkronizálja,nekem ez oldotta meg a problémát!Csak saját felelősségre!
1. kapcsold ki a netet és mindenféle szinkronizálást
2. alkalmazáskezelő (összes) töröld a google naptár és a naptár tároló adatait is
3. állítsd vissza a telefon óráját, dátumát egy korábbira (legalább az első bejegyzés előttire), kapcsold ki az automatikus időállítást
4. kapcsold be a netet és szinkronizáld a naptárat külön
5. ellenőrizd a naptárat és állítsd vissza az automatikus időt -
Attila0313
csendes tag
Megoldódott a probléma,most már nálam is mutatja a névnapokat!
Köszi,a segítséget! -
Attila0313
csendes tag
Sziasztok!Megvásároltam a Poweramp-ot.Azt szeretném megtudni,h mondjuk ha újratelepítem a telefonom akkor újból telepíthetem a Powerampot?Vagy ha majd másik telefont veszek,akkor arra is?Meddig jogosít fel,hogy használhatom?Mintha valahol olvastam volna,h a Gmail fiókomhoz tartozik az alkalmazás így arról használhatom majd bármeddig!Ha így van akkor,bármilyen fizetős alkalmazást ha megveszek,akárhányszor újratelepíthetem?Ez az első vásárlásom, nem nagyon tudom,h működnek ezek a dolgok!Itt biztos van sok hozzáértő ember,előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest