- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz
S e t h #22615 üzenetére
Kérdés, hogy mi lehet az, amiben jobbnak kell lennie egy sports trackernek, ha bringázásról van szó? Adott a térkép, statisztikák, grafikonok, és még népszerű is, így látod a haverok tevékenységeit, akár widgeten. Esetleg poén, ha eleve bringás a logó, ennyiben lehet jobb.
-
St3ven
addikt
válasz
S e t h #21794 üzenetére
Azt nem tapasztaltad, hogy a Not Call Log 2 telepítése után a hívásfogadó felület rendre egy-két másodperces késéssel jelenne meg?
Azaz megszólal a csengőhang, majd rá egy-két másodpercre jelenik csak meg a hívó neve és képe a felvevő/elutasító csúszkákkal.
-
fatal`
titán
válasz
S e t h #21998 üzenetére
Pl. ilyenre. Meg arra, hogy múlthéten is volt ahova 40 centi havat írt a weben
Meg van amikor valaki beküld 25 fokos eltérést. Az 1-2 fokos eltéréssel semmi gondom nincs, annyit a hőmérő is téved az ablakban. A zivataros problémára: Felrakja a widgetet ami accuweather adatokat mutat aztán beállítod, hogy érintésre induljon az időkép és kész, így használtam jódarabig a fancyt.
Az időkép widgetje ronda és szar.
"Megmutatja ,hogy Büdösböhönyén zivatar lesz 10 perc múlva?Kétlem."
Azt nem. De gondolom időképen is a radart meg a felhőképet nézed. Olyan ritkán van, hogy Büdösböhönyét elkerüli a zivatar, de a mellette 500 méterre lévő Mucsaröcsögén meg diónyi jég esik. -
EmberXY
veterán
válasz
S e t h #21996 üzenetére
Van ebben logika, nem is kevés, én is ezért maradtam az időképnél, ezúton is köszönet az ötletért.
A külföldi app tényleg nem lehet olyan pontos, mint a hazai észleléseken alapuló rendszer. Mérőállomás nem lehet minden utcában, de "észlelő" igen.. (A legjobb,amikor a külföldi app lazán farenheitben adja meg, hogy hány fok van a környéken...)
-
fatal`
titán
válasz
S e t h #21996 üzenetére
Én Accuweathert használok, Érdről nyomja az infot (légvonalban nincs olyan nagyon messze), elég pontos. Az, hogy pár fokos eltérés van nem nagyon érdekel, nem értem, hogy miért csináltok ebből akkora problémát.
Gondolom az öltözködés meg ilyesmi nem azon a 2 fokon fog múlni. Persze fent van nekem is az időkép a radar és az országos felhőkép miatt. Viszont a widgetje undorító szerintem és anno elég sok aksit is használt, lehet ezt már javították.
Az előrejelzése is pocsék, az AccuWeather pontosabb.
Egyébként szerintem van EU viharkép az accun, bár még sosem néztem.
-
St3ven
addikt
válasz
S e t h #21984 üzenetére
A hozzászólásokat olvastam, a legtöbb negatív vélemény a widget testreszabhatósága terén történt erőteljes visszalépésnek köszönhető, amivel én is egyetértek.
De maga az alkalmazás és annak designja, adattartalma egyértelműen előnyére változott.
Az észlelések meg annyira nem mozgatnak meg, amíg vannak igen pontos mért adatok.
A letöltött adatmennyiség viszont nagyon is érdekel, mert mire GPRS-en/EDGE-en lejön egy-egy országos térkép egy sebességérték miatt, több százalékot is esik az akksiszint.
-
-
LonGleY
veterán
-
válasz
S e t h #21023 üzenetére
Ez (is) alapvetően egy Google Reader kliens. Amit legkényelmesebben annak webes felületén keresztül tudsz karbantartani.
Most nem tudom megnézni (nincs működő Androidos eszközöm), de biztosan van ebben is lehetőség a mobil eszközön új RSS csatorna felvételére.
-
válasz
S e t h #21008 üzenetére
"Szeretnék kipróbálni egy rss olvasót, még sosem próbáltam korábban, és eddig nem is sikerült működésre bírnom, nem kínál fel semmi olyan lehetőséget, hogy adjak hozzá.
Viszont az elején kérte az email címemet, most akkor a gmail-es címemen kellene vmit állítanom ,hogy láthassak rss hírfolyamot?"Próbáld ki ezt! Sparse rss Hu
Én nagyon meg vagyok elégedve vele, egyszerű, memória és adatforgalom takarékos.
Az eredeti itt: Sparse rssÍzelítő a kinézetéről.
-
-
Tyer
őstag
válasz
S e t h #20018 üzenetére
Nem, azt angol qwerty-n irom
Én az msn, és egyéb chatek számlájára irhato
Kurva gyorsan gépelek, de rohadt hibásanTényleg meg kéne tanulnom gépirni...
Mellesleg, én lesz@rom. Aki nem kötözködni akar, ugy is el tudja olvasni. Kimutatták, hogy ugyis csak a szavak kinézete alapján olvasunk, nem minden betűt olvasunk el.
-
-
air
nagyúr
válasz
S e t h #19836 üzenetére
1: De tördeli, csak zoom után nem rendereli újra, mert csak azt tudja megjeleníteni amit a központi Opera "proxy" szervertől kap tömörítve. Ha olyan böngészőt szeretnél, ami takarékos az adatforgalommal (és az akkuval is) és tetszőleges zoom estén is oldalszélességre tördeli a szöveget, akkor próbáld ki a Naked Browser-t!
(#19838) darazzs
Amit szeretnél azt úgy hívják, hogy task killer vagy task manager, de a működése ellenkezik az Android rendszer logikájával, ezért nem szoktuk javasolni a használatukat. ICS alatt már lehet a nem kívánt alkalmazásokat tartósan tiltani, vagy a Greenify app-pal ideiglenesen fagyasztani.(#19840) Zsombe
Valamit valamiért.(#19842) Neró
Minek írjunk választ, ha úgyis write-only módban vagy? -
FZsolt93
csendes tag
válasz
S e t h #19268 üzenetére
Akkor a Carbon a megoldás, ha nincs rootolva a készülék akkor is lementheted az alkalmazások adatait a PC-re,az apk. fájlt nem biztos (én rootolva próbáltam és úgy csak az adatokat mentette le az SD_re)
A PC_s megoldást nem próbáltam de írjak hogy működik, először próbáld ki mielőtt csinálsz egy factory resetet.
-
twine
veterán
válasz
S e t h #18463 üzenetére
"a beszédfelismerés pontosságáról már nem is beszélve, ott a google is kullog a nuance után."
+1
MIkor beharangozták, hogy végre a Google bedobta a droidba a magyar hangfelismerést,madarat lehetett volna velem fogatni,mert hát mégis a rendszer része,,,Főleg mikor olyan "vakításokat" olvastam mindenhol, hogy a google féle rendszer folyamatosan tanul,,és egyre intelligensebb/pontosabb lesz a hangfelismerés...
AZ gondoltam "betyár",,itt van mire vágytam világ életemben,,,magyar hangvezérlés mindenhol,,,végre tényleg asszisztens válik a telefonomból,,,(sokakkal ellentétben, nekem bejön a hang alapú kommunikáció oda-vissza a készülékkel...)
Aztán azóta is azt látom ,hogy a google féle hangfelismerés buta mint a kő,,pedig már lett volna ideje tanulni,,,
NAvigációnál egész használható,,(mert gondolom kisebb az adatbázis amiből keresnie kell a találatokat) ,,viszont minden egyéb helyen elvérzik,,,,ahol "bármit" találhat, nem csak adott szavakból(utca/település) keres,,,NUance/Dragon a császár,,,,Igazán felvásárolhatná őket a google
-
twine
veterán
válasz
S e t h #18371 üzenetére
Tapasztalat nincs, javaslat:
Várjunk türelmesen
Tőled "hallottam" a dologról először,,,így csak a googlera hagyatkozom,,,de nekem nagyon úgy tűnik,Esztert még nem ültették át mobilra...
Reméljük eljön ez az idő is,,,hogy sikerül ezt is megérnünk,,,mert a talált teszt oldal, a beírt szöveget valóban szebben hangsúlyozza,mint Mariska....
Én is régóta, és nagy elégedettséggel használom Mariskát,(illetve már az elődjét is, akit már nem is emlékszem hogy hívtak) az ecid-el,,,,de azért örülnék a fejlődésnek is...
Köszi az infót,,,
Ha valamit találsz mobil fronton róla ne tartsd magadban
Köszönettel -
macilacus
senior tag
válasz
S e t h #18075 üzenetére
Én az eWeather HD progit használom és nagyon meg vagyok vele elégedve és bár fizetős, de szerintem megéri
-
LonGleY
veterán
válasz
S e t h #18080 üzenetére
Látod rajta az aktuális hőmérsékletet, légnyomást, páratartalmat, és ami az egyik legjobb: a csapadékmennyiséget (ezen a képen ebből pont nincs a következő nap szárazsága miatt). Meg idő arányában a változásokat. Nem ad kevesebb értékes infót, mint bármelyik részletező, egész képernyős, hótt fölösleges app.
-
MurdR
veterán
válasz
S e t h #17467 üzenetére
Urak eddig nagy megelégedettséggel használtam a Volume+ alkalmazást, amivel ki lehetett iktatni a készülék hangerőkorlátozását.(Duplájára lehetett emelni a hangerőt). De frissítettem magamat ICSre, azzal meg nem kompatibilis a program. Tud valaki esetlegesen valami alternatívát helyette? Megköszönném, mert a Sony fülesem elég halk alapból, és kell neki egy kis plusz kakaó, hogy élvezhetőbb legyen a muzsika.
Köszönöm előre is.
-
twine
veterán
válasz
S e t h #14696 üzenetére
Bár logikusnak tűnik, hogy bekapcsolod a "felhő rásegítést",,de:
én is hasonlókat vettem észre a swype-nál mint te ,miután bekapcsoltam ezt az opciót..
Megoldás:
Kapcsold ki
És visszatérnek a megszokott, sűrűn használt "normális" szavak ..idiótaságok nélkül..
Csodálkoztam én is, mert nem emlékeztem ,hogy egyik "állítgatás" alkalmával bekapcsoltam az opciót,,,és egyik napról a másikra nem a jól megszokott részemről preferált értelmes szavakat dobálja az elsők közé,...Aztán rájöttem miért...
Ezért.... -
chab7
addikt
válasz
S e t h #14696 üzenetére
Érdekes, hogy nálad pont fordítva működik. Nálam meg pont, hogy nagyon is jól ajánlja fel a szavakat, mind szvájpolva, mind pötyögve (ez utóbbit igen ritkán használom csak, max ha valamit nagyon ritkán elront. De az sem kutya helyett kulipintyó, hanem olyan ami közel volt a karakterekhez és szintén értelmes.
Ez is csak amiatt van hogy már megszoktam, hogy nem pontosan a betű fölé csúszva is kitalálja a szavakat.
Na ilyenkor ha mégis van a csúszásgesztusra másik értelmes szó akkor vissza gombbal a rosszat egy mozdulatra kitörlöm (ilyet a swift nem csinált, mert csak az utolsó betűt törölte) és pontosabban a betűkre csúsztatva már a megfelelő szót írja ki. De mint említettem igen ritka ez az eset.Mindemellett nálam is csak akkor lesz trónfosztás ha ezeket a funkciókat valamelyik űbereli.
Holmi dizájnosítás, meg kicsik a betűk így nem tudok pötyögni, meg minden fölösleges karakter ki kell legyen pakolva 20 sorban mert szintén csak pötyögve tudok írni nem igazán szempontok NÁLAM (mielőtt mindenki magára venné).Ezt a most megint feljövőben levő apex vs nova dolgot sem értem, mert szinte egyformák tudásban, a dizájnosítás mint mindenben NÁLAM nem fő szempont (de ha minimálisan sem lehet akkor azt én is problémának rovom fel), viszont a novában lehet egymásra helyezni apexban nem találok ilyet.
Már egy hatalmas előny novának, rossz pont apexnak mert ez egy igen fontos dolog, ha egyes widgeteket szépen akarunk elhelyezni egymás mellett/alatt/fölött úgy, hogy ne legyenek köztük hatalmas rések.
Bár itt azért megjegyzem, hogy az apexet nem vettem meg, így még az is lehet , hogy abban benne van, de nem hiszem mert úgy tudom az apexban eleve kevesebb dolog nincs az ingyenesben mint a fizetősben.Hogy mindkettőre írjak negatívumot, egyik sem tudja amit az adw tud szinte egyedül (azok közt amiket próbáltam), éspedig, hogy ha sűrűbb oszlopokat és sorokat használunk (mondjuk 5x6) egyes widgetek torzulnak. Na az adw-nál valahogy úgy át tudja a widgeteket is méretezni hogy ne torzuljon hanem méretben és betűjeiben is hozzáigazodjon az adott rácsmérethez.
De mivel az adw-ban több olyan van ami negatívum eme másik kettőhöz képest - de ezt a torzulást a nova egymásra helyezése valamivel kompenzálja elhelyezéskor - így végső következtetésként a nova lesz a győztes(Hát még ha tudna rácshoz igazítani ikont/widgetet nagyobb oszlop/sor felosztás esetén is - ennek a funkciónak ugyanis így nem sok az értelme.)
(#14697) bubi92: Egyszer kell csak letölteni
Fura amit írsz. Nekem csak nincs olyan felső kategóriás vasam, (de az is lehet nagyon keveset kell nyomkodnom a vissza gombot, mert ezt istenítettem eddig is, hogy a swype nagyon pontosan ír) de nem tapasztaltam ilyen gondolkodást. Bár ha úgy írnék hogy betűzve bogarászva kell a szavakat összepötyögnöm és csak a végén néznék rá mit írtam, és hibásat, akkor lehet nekem is sokat kellene vissza gombot használnom
(Magadra ne vedd, nem úgy értettem, csak elképzeltem egy helyzetet mikor jöhetne elő nálam is ez a hiba)
Viszont ez alapján mielőtt sokan felbuzdulva feltennék és csalódnának, szólok, hogy aki csak pötyög-bogarászik az swype béta helyett mást válasszon.
De aki meg ebben a gyorsan fejlődő/változó műszaki világban felveszi a tempót és igazodva a fejlődéshez beletanul az újabb és újabb dolgokba, lehetőségekbe és azok használatába, annak újfent mondom, hogy jelenleg nem nagyon van jobb, gyorsabb gépelési lehetőség. -
bubi92
őstag
válasz
S e t h #14696 üzenetére
én most stabilan 3 hónapig a flow-t használtam előtte kb. egy évig a swype-t egyetlen egy dolog miatt vagyok még mindig flow-on, hogy a swype gondolkozik. ha lenyomom a backspace gombot 3-szor akkor megáll és elgondolkozik rajta. ezt csinálta blademen is meg most a grandx-en, sőt korábban írták, hogy nexussal is.
ez miért lehet, mert ha nem csinálná, akkor már suhanna is fel. illetve ez a buzi honlapról letöltögetés eléggé idegesítő... -
csibe1
addikt
válasz
S e t h #14184 üzenetére
Free Book Reader
A guggli elmehet valamerre.
A kereső nem találta meg a saját áruházában a progit.Vicc kategória.
Ezt használom,nálam néha kifagy; de próbáld ki a másikat is. -
csibe1
addikt
válasz
S e t h #14184 üzenetére
Tessék.
Szerintem ez lesz az,de ha nem felejtem el majd megnézem a tableten,hogy stimmel-e a fejlesztő.
Valóban nem ezen a néven szerepel,de szerintem ez lesz az,ott is a leírásban,hogy az FB Readerre épül.
Amikor kerestem prc readert írtam a keresőbe,a parancsikonján meg a Free Ebook Reader szerepel. -
punky10
addikt
válasz
S e t h #12808 üzenetére
Ébresztési folyamat?
Nálam úgy néz ki, hogy 4 ora 25-kor apro pittyenéssel elindul egy kellemes dallam, melyik idővel egyre dinamikusabb ütemben és egyre erősebb hangerővel szol. Eme zajforrás megszüntetése céljából muszáj minimum felülni az ágyban, mert ovatosságbol messzebb helyezem. Eme kényszerű mozdulat hatására elindul az agyamban a boot. Az 5 perc mulva megszolalo ujabb ébresztő már bootolt állapotban talál, aki képes arra, hogy egy ujabb napot töltsön a Mátrixban...
Es ehez csak egy ébresztő alkalmazás kell, ami képes egyre emelkedő hangerővel riasztani.
Illetve az emelkedő hangerővel történő ébresztés sem létfontosságu, de a családi béke fentartásában jelentős szerepet játszik... -
xSide
őstag
válasz
S e t h #5428 üzenetére
Sok ismerős esetén hosszú idő, főleg url alapú felvézel esetén és adatforgalom is nagy.
Ezért raktam saját naptárba, mert így csak változtatás esetén frissül.
Természetesen megvan url szerint is, de az nincs szinkronizálva a telóval, innen csak a saját szülinapos naptárba 'másolom' az ùj ismerősök napjait.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest