Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • chab7

    addikt

    válasz S e t h #14696 üzenetére

    Érdekes, hogy nálad pont fordítva működik. Nálam meg pont, hogy nagyon is jól ajánlja fel a szavakat, mind szvájpolva, mind pötyögve (ez utóbbit igen ritkán használom csak, max ha valamit nagyon ritkán elront. De az sem kutya helyett kulipintyó, hanem olyan ami közel volt a karakterekhez és szintén értelmes.
    Ez is csak amiatt van hogy már megszoktam, hogy nem pontosan a betű fölé csúszva is kitalálja a szavakat.
    Na ilyenkor ha mégis van a csúszásgesztusra másik értelmes szó akkor vissza gombbal a rosszat egy mozdulatra kitörlöm (ilyet a swift nem csinált, mert csak az utolsó betűt törölte) és pontosabban a betűkre csúsztatva már a megfelelő szót írja ki. De mint említettem igen ritka ez az eset.

    Mindemellett nálam is csak akkor lesz trónfosztás ha ezeket a funkciókat valamelyik űbereli.
    Holmi dizájnosítás, meg kicsik a betűk így nem tudok pötyögni, meg minden fölösleges karakter ki kell legyen pakolva 20 sorban mert szintén csak pötyögve tudok írni nem igazán szempontok NÁLAM (mielőtt mindenki magára venné).

    Ezt a most megint feljövőben levő apex vs nova dolgot sem értem, mert szinte egyformák tudásban, a dizájnosítás mint mindenben NÁLAM nem fő szempont (de ha minimálisan sem lehet akkor azt én is problémának rovom fel), viszont a novában lehet egymásra helyezni apexban nem találok ilyet.
    Már egy hatalmas előny novának, rossz pont apexnak mert ez egy igen fontos dolog, ha egyes widgeteket szépen akarunk elhelyezni egymás mellett/alatt/fölött úgy, hogy ne legyenek köztük hatalmas rések.
    Bár itt azért megjegyzem, hogy az apexet nem vettem meg, így még az is lehet , hogy abban benne van, de nem hiszem mert úgy tudom az apexban eleve kevesebb dolog nincs az ingyenesben mint a fizetősben.

    Hogy mindkettőre írjak negatívumot, egyik sem tudja amit az adw tud szinte egyedül (azok közt amiket próbáltam), éspedig, hogy ha sűrűbb oszlopokat és sorokat használunk (mondjuk 5x6) egyes widgetek torzulnak. Na az adw-nál valahogy úgy át tudja a widgeteket is méretezni hogy ne torzuljon hanem méretben és betűjeiben is hozzáigazodjon az adott rácsmérethez.
    De mivel az adw-ban több olyan van ami negatívum eme másik kettőhöz képest - de ezt a torzulást a nova egymásra helyezése valamivel kompenzálja elhelyezéskor - így végső következtetésként a nova lesz a győztes :K (Hát még ha tudna rácshoz igazítani ikont/widgetet nagyobb oszlop/sor felosztás esetén is - ennek a funkciónak ugyanis így nem sok az értelme.)

    (#14697) bubi92: Egyszer kell csak letölteni ;) Fura amit írsz. Nekem csak nincs olyan felső kategóriás vasam, (de az is lehet nagyon keveset kell nyomkodnom a vissza gombot, mert ezt istenítettem eddig is, hogy a swype nagyon pontosan ír) de nem tapasztaltam ilyen gondolkodást. Bár ha úgy írnék hogy betűzve bogarászva kell a szavakat összepötyögnöm és csak a végén néznék rá mit írtam, és hibásat, akkor lehet nekem is sokat kellene vissza gombot használnom :B (Magadra ne vedd, nem úgy értettem, csak elképzeltem egy helyzetet mikor jöhetne elő nálam is ez a hiba)
    Viszont ez alapján mielőtt sokan felbuzdulva feltennék és csalódnának, szólok, hogy aki csak pötyög-bogarászik az swype béta helyett mást válasszon. :K
    De aki meg ebben a gyorsan fejlődő/változó műszaki világban felveszi a tempót és igazodva a fejlődéshez beletanul az újabb és újabb dolgokba, lehetőségekbe és azok használatába, annak újfent mondom, hogy jelenleg nem nagyon van jobb, gyorsabb gépelési lehetőség.

    [ Szerkesztve ]

    Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

Új hozzászólás Aktív témák