- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz
zeon.hu #141067 üzenetére
Én sajnos igen. Mivel a vágólapon lehet jelszó vagy más érzékeny adat, ezért ez EU nem nézte jó szemmel. Szokásos GDPR marhaság. Marad a manuális mások, beilleszt jegyzetelő alkalmazásba.
Elég csinálni egy ilyen vágólap kezelő alkalmazást és simán el lehet vele lopni egy csomó adatot. Hiába önként adja meg a bizalmat és a jogot az ember, sajnos ezt is hülyebiztosra csinálják. Remélem a jelszókezelők nem járnak így.
-
Somatom
veterán
válasz
zeon.hu #141059 üzenetére
Te tudod, hogy miről gagyogok. Pl. most lett egy új tabom. Szeretném áthozni a belakott Clipper tartalmamat, a teljes mappastruktúrával. Jegyzetek, Térkép helyek, böngésző könyvjelzők, stb., stb. Ha egyszer ezt az adatbázist manuálisan át kell vigyem egy jegyzet alkalmazásba, hát káromkodva megteszem, de alaposan körüljárom, mielőtt egy ilyenbe belefogok.
-
lovi27
addikt
-
válasz
zeon.hu #138559 üzenetére
Érdekes, modulok, beállítás itt nekem nincs bluetooth lehetőség!
Wi-Fi az van ill. eszközök.
Ha a legördülősávban hosszan tapi, akkor odavisz az eszköz kezelőhöz.
Konkrétan bluetooth ikonnal csak az előzményekre találtam.
Egyébként nem értem az alap problémát két mozdulat. -
crok
Topikgazda
válasz
zeon.hu #138398 üzenetére
Ha Oreo-d / Pie-od van akkor mondjuk: telefon beállítások - telepített programok - Messenger - értesítések - megkeresed melyik tipusú értesítés zavar - letöltesz [1] [2] és beállítasz neki egy néma hangot -> profit Vagy ugyanezt a csengőhangot beállítod magában a Messenger-ben (de pl. a feleségem Oreo-s készülékén minden nyomorult frissítéskor visszaáll arra amit ő alapértelmezettnek gondol..)
-
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
zeon.hu #138202 üzenetére
Olvasni tudok! De nem fogok screenshotot készíteni milyen fiokok vannak , csakhogy bizonyitsam , hogy nincs MicroG fiók a fiókok közt, MIUI romon volt , AOSiP romon nincs.
De hogy képtelenek egy nyamvadt kijelentkezés gombot bele programozni a YT vancadbe hát k.idegesítő.
Annyi , hogy amit használok YT vanced , az Magisk modul.
-
zhata
senior tag
válasz
zeon.hu #137150 üzenetére
Már korábban szóltam itt a Raiffeisen problémáról, hasonlóan szembesültem vele, ahogy Te is. A különbség csak annyi volt, hogy nekem más szöveget dobott fel, és letiltotta a progit. A Magisk root hide funkciójával a probléma olvasolható, közölt link nagyon jó. Azóta is röhögök rajtuk, mert már a rootolt telón is megy az app.
Mikor még nem futott a progijuk, mérgemben felhívtam őket, közöltem, hogy ilyen alapon az összes adminisztrátori joggal rendelkező számítógéről is tiltsák le a bank elérhetőségét, mert ílyen módon zárhatják ki, kergethetik el a legtöbb ügyfelüket!
-
crok
Topikgazda
válasz
zeon.hu #137150 üzenetére
Root-olt a készülék? Magisk? Itt találsz segítséget (Magisk gyorstalpaló banki appokhoz). Raiffeisen-es vagyok, nekem hibátlanul megy Oreo-n és Pie-on is, Magisk V19.1 és V19.3 is.
-
crok
Topikgazda
válasz
zeon.hu #137003 üzenetére
Root se kell..
Redmi System manager - van benne egy gomb ami egyből az értesítés log-hoz visz
Vagy Activity Manager-ből mész oda, csinálhatsz rá magadnak "parancsikont" is ha akarsz. Vagy QuickShortcutMaker. De akkor ahogy látom megvagy..Mégiscsak könnyebb tanácsot adni ha tudjuk milyen készülék milyen ROM-jával állunk szemben ( :
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
zeon.hu #136298 üzenetére
Egyszerűbb ha asztali gépen, böngészőből lépsz be.
Rákattintasz az adott illető adatlapjára, és felül a "követem" mellől kiveszed a pipát, "leállítom a követését".
Ezután csak akkor látod a dolgait, ha tényleg kíváncsi vagy rá.(#136301) zeon.hu: attól még az üzenés működik, csak alapból nem látod hogy miket oszt meg, illetve mivel játszik.
szerk2: ja, hogy Facebookod sincs. Úgy már nehezebb, nem tudom a választ.
-
-
válasz
zeon.hu #132682 üzenetére
Arra is elég egy ES File Explorer (amit egyébként is felraknék). Beállításokban bekapcsolod a Root Explorer-t, ha feljön a root management ablak akkor valószínűleg minden rendben. Nekem még SuperSU korszakban volt olyan, hogy Rootchecker szerint rootolt voltam, de valójában nem működött.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #132567 üzenetére
Rootolt a telefonom. És igen, próbáltam másik eszközzel is. Egy külső bt-és kihangosítóval. Arra sem hatott egyik app sem. Ebből a fajtából (S530) már volt egy. Az tönkrement, de amíg működött, egészen jó volt. Tiszta és erős hangja volt. A baj az, hogy ezeken egyetlen gomb van. Elvileg azzal lehetne hangerőt növelni, de sehol nem lelem nyomát hogyan kellene. Szóval marad az app, de azok meg láthatóan nem hatnak bt-én keresztül. Még azok sem, amiknek kifejezetten ez lenne a dolga. Tudnál esetleg segíteni?
-
-
-
zolikaDB
veterán
válasz
zeon.hu #130835 üzenetére
Lehetseges az, hogy ugyanazt a verziot feltelepitve mas menuket latok/maskepp latom en itt Magyarorszagon, mint ocsem Angliaban?
Pl neki a hatter menuben van letoltes opcio is, de nem mukodik.
Nala hatterben ugy fut az app, h leteszi a sarokba kis kepernyore a futo klipet, tkp PIP...Miert van ez igy? Regio? Nala hogy oldhato meg, h full hatterben menjen a lejatszas?
(igaz nekem S7 Nougattal van, neki Razer tkp AOSP Oreoval, de lehet nem ettol fugg) -
zzz03
őstag
válasz
zeon.hu #130580 üzenetére
ebben a hsz-emben en is reklamra panaszkodok ami kicsit maskepp jon elo mint a kolleganal.
nalam is a yt vanced az alany. viszont regebbi verzioval nem volt gondom. -
darvinya
titán
válasz
zeon.hu #130507 üzenetére
Erről a Swype Keyboard-ról van szó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest