- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
-
zeon.hu
nagyúr
-
Probert75
addikt
válasz
zeon.hu #148900 üzenetére
Ha DTS és AC3 miatt kellene, akkor innen töltsd le a telódnak megfelelőt.
-
snowdog
veterán
válasz
zeon.hu #148552 üzenetére
Én is ezt használom, de egy ideje már nem olyan egyszerű vele a Gmail-be menteni az sms-eket. Kicsit macerásabb lett a beállítás. A Gmail biztonsági beállításait is meg kell változtatni. De ha sikerül beállítani, akkor már rendben működik.
"Aug 12, 2019 Over the last week or so, the popular SMS to Gmail backup application SMS Backup+ has finally stopped working as a result of Google's Gmail API changes. .." [link]
-
-
Tökimanó
senior tag
válasz
zeon.hu #148476 üzenetére
Hááát. Nekem mondjuk a névjegyzék van beállítva és 10-ből 10x az jelenik meg. A fene se emlékszik már rá hogy alapból hogy volt és hogy sikerült beállítani de arra emlékszem sokáig játszottam vele hogy ez jöjjön elő ha belépek az alkalmazásba. Szerintem próbálkozz vele és jó lesz.
-
crok
Topikgazda
válasz
zeon.hu #148467 üzenetére
Szerintem azért, mert nálad a Messenger magában akarja megnyitni linkeket, nem adja át a rendszernek hogy a rendszerben beállított app nyissa meg. A Messengerben bal felül a saját képedre kattintasz, onnan a beállításokban a képek és médiában van egy beállítás erre vonatkozóan. Szerintem azt kellene átállítanod.
-
-
-
waldokerdez
újonc
válasz
zeon.hu #147867 üzenetére
Igen, eddig én is ezt ismertem, ez a gawk-féle lett sajnos fizetős. Talán old versionnel lehet trükközni?
@Bozek: Igen, azért kérdeztem, amit. Nem nekem lesz. A Join nemcsak fizetős, de overkillnek és komplexebbnek tűnik :S Akkor senki se ismer ingyenes, működőt? SMS to mail
-
zeon.hu
nagyúr
-
tomy86
addikt
válasz
zeon.hu #147050 üzenetére
A Blokadaban az oldal alján levő három vonalas menüt megnyitod -> appok menü -> kiválasztod amit fehér listára akarsz tenni
-
lovi27
addikt
-
crok
Topikgazda
válasz
zeon.hu #146423 üzenetére
Ha nagyon akarom azt hazudik be a ROM meg a kernel amit megírtak benne a megfelelő helyeken.. egyébként AIDA64. A memóriát pl. úgy lehet max. megnézni hogy felteszel egy terminált (de amúgy mindegy melyiket) és beütöd, hogy
free -h
vagyfree -m
vagy acat /proc/meminfo
mert itt nem tud hazudni, a rendelkezésre álló RAM-ot a kernel VM-nek ismernie kell.. A benne levő eMMC-t meg össze lehet legózni (jó közelítéssel kiadja..) adf -h
vagydf -H
kimenete, persze ez nem biztos hogy mérvadó ha egy hitvány hamis eMMC-ről beszélünk (mint a hamis pendrive-ok, hamis microSD-k) de több, mint a semmi.. aztán ott van még a cat/proc/cpuinfo
ami támpont lehet, de ide már lehet "hazudni" relatív könnyen. De ezeket az AIDA64 is innen veszi. -
crok
Topikgazda
válasz
zeon.hu #146299 üzenetére
Szívás.. én végig azt hittem a videokban levő hirdetésekről volt szó
sorry. Erre egyelőre nincs megoldás, a home screen-en megjelenőkre is egy experimental van csak a Vanced beállításaiban. Ezektől eddig nem tudtak megszabadulni, azt mondják.. bár valaki meg azt mondja hogy egyszercsak eltűntek.. Sajnálom, tényleg, mindenkitől elnézést, ezt a részt benéztem, én valahogy végig azt hittem hogy video-ban levő hirdetésekről van szó.
-
Bozek
nagyúr
-
crok
Topikgazda
válasz
zeon.hu #146250 üzenetére
És ideiglenesen se tudod, ez már nem működik?
Igor is azt mondja hogy megy neki a Vanced csak annyi hogy MIUI 20.2.20 és felette.
-
-
crok
Topikgazda
válasz
zeon.hu #145917 üzenetére
Ha az app maga nem tud ilyet akkor 99% hogy csak root-al.
-
crok
Topikgazda
válasz
zeon.hu #144423 üzenetére
Nincs most csomagom tesztelni.. de a weboldalon se ad eredményt?
-
Bozek
nagyúr
válasz
zeon.hu #144116 üzenetére
És honnan is szedné a képet? Az eredeti Messenger értesítésben sincs kép.
A Join-ban meg nem is fog megjelenni az értesítés, mert minek. Nem az alkalmazást fogod nézegetni, így ott felesleges is. Ha visszamenőlegesen akarsz értesítéseket nézegetni, arra meg ott az Értesítési napló.
-
Bozek
nagyúr
válasz
zeon.hu #144089 üzenetére
Ezt most nem értem? Azokat is átviszi, mivel csak értesítést küld át. Hogy próbálod állítani?
Settings - Notification - Notification Apps-nál jelöld ki a Messenger-t. A Notification Devices-nél meg az legyen kipipálva, amelyikre át akarod küldeni.
Mondjuk azért az nem épp logikus, hogy az SMS-eknél és a hívásoknál azt kell kiválasztani, melyikre ne küldje át, itt meg az ellenkezőjét.
-
-
-
zeon.hu
nagyúr
-
-
-
Fall-N
veterán
válasz
zeon.hu #141067 üzenetére
Én sajnos igen. Mivel a vágólapon lehet jelszó vagy más érzékeny adat, ezért ez EU nem nézte jó szemmel. Szokásos GDPR marhaság. Marad a manuális mások, beilleszt jegyzetelő alkalmazásba.
Elég csinálni egy ilyen vágólap kezelő alkalmazást és simán el lehet vele lopni egy csomó adatot. Hiába önként adja meg a bizalmat és a jogot az ember, sajnos ezt is hülyebiztosra csinálják. Remélem a jelszókezelők nem járnak így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest