- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
Hm. Ha tudnám mikor akar ellenőrizni, lehet. Nade ahogy történt:
Feltettem itthol. (Kemény vagyok, van wifi.)
Működött.
Másnap elindultam pestre. Miután kiértem a városból (hogy addig is ne merüljön, mert nem volt nálam töltő) bekapcsoltam, hogy menjen, nehogy benézzek valami letérőt, stb.
Na, ekkor kiírta, hogy licenszellenőrzési hiba, és kakukk. Innentől kezdve nálam nem megbízható. -
S e t h
nagyúr
Mindjárt felhívom a cég vezérigazgatóját, megkérdezem.
Egyébként a korábbi, 2.2.3-as verzió tökéletes, bár félrevezető lenne ezt feltüntetni, mert aki most vesz először okostelefont, azt sem fogja tudni mi fán terem a google playen kívül, bár ha jól emlékszem talán quickpic-nél bejött.
Esetleg gboard jó alternatíva helyette. -
Kékes525
félisten
Szerintem kellene, mert nem mindenki tudja, lásd a példámat, hogy igazából mi van a telefonján, a rendszerében.
(#111963) Somatom: Nézegettem már. Tényleg nagyon jó.
(#111964) Viktor0610: Köszi, megnézem. Offline-t is tudja? A playen az egyik hozzászóló azt írta, hogy nem, ezért kérdezem.
-
Kékes525
félisten
Tökéletesen müködik a linkje, ha az olvasó Linkificator ilyesmi addont használ. Ez átalakítja klikkelhetővé.
-
kuksa90-nek igaza van!
Magyarországra az NNG (régi nevén TopMap) a legjobb térkép, a TomTom és a Here a nyomába se ér, hangsúlyozom, hogy magyarba (a Sygic TomTom térképet használ)!
Ez bizonyított, mert a frissen átadott elkerülő szakaszok stb az NNG (Topmap-ba) szinte azonnal bekerülnek, míg a másik kettőbe csak kb fél éves csúszással (vagy még később)!
-
PistiSan
addikt
Én ezt használom: WiFi FTP szerver (server)
Elindítom, rá bökök az indít gombra és kész is, illetve ha nincs router a közelben, akkor előtte bekapcsolom a hotspotot.
-
Somatom
veterán
Ettől nem lesz bármi futtatható. Az intentek alap Android építőelemek. Egy explicitnél nem is adok határozott utasítást, csak annyit, hogy mutasd meg ezt a tartalmat. A többi a rendszerre van bízva. Nem tudok olyan utasítást adni, aminek a kezeléséhez nincs program telepítve. Azt sem várom, hogy magától csinálja. Elég a kérdés is, hogy mit kezdjen vele (vagyis, az alkalmazásválasztó).
-
kaciokos
őstag
Ezek szerint a Swype is romlott? Én amúgy SwiftKey-t használok, még azzal együtt is, hogy a ragozott szavaknál eléggé elvérzik. Pár éve megvettem a Swype-ot is, és használtam pár hétig, de azt vettem észre, hogy a félregépelést nagyon nem tolerálta, ha akár csak egy betűt melléütöttem, fogalma sem volt, miről beszélek, SwiftKey-nél meg ha kicsit túlozni akarok, akkor elég ha egy betűt eltalálok, a többit megy melléütöm, akkor is tudja, miről van szó. Ebben van valami változás Swype-nál?
-
S e t h
nagyúr
Pontatlanabb mint fénykorában?
Benned egy diplomata veszett meg, én nem tudtam volna ilyen visszafogottan fogalmazni.
Ha nem tudnék korábbi verziót használni, akkor már a gboardosok táborát gyarapítanám.
A nuance mintha saját magát lőtte volna tökön a legutóbbi frissítésekkel, láthatóan nem ez a fő profilja a cégnek, mert látványosan tojnak a visszajelzésekre. -
Tibko8
senior tag
Ezt csak azért írtam hogy átlátható legyen. Ne legyen csicsás.
Erre gondolsz? Ez képes csak GPS alapján mérni?
-
Dolphine
addikt
-
-
Somatom
veterán
Hogy érted azt, hogy legyen ottani címed? Nekem semmilyen cím sincs a Google fiókomban. Miért épp a Magyar lehetőségeket kapom? 10 napja Németországban vagyok, német AldiTalkos kártyával lógok a neten, az AldiTalk alkalmazást szeretném telepíteni, de nem engedi.
-
zhata
senior tag
Bocsi Beg, de egy titkosított pendrive igencsak hasznos lehet. Tavaly elvesztettem (vagy ellopták, nem tudom) egy 64 GB-os-at, rajta minden adatommal, személyesekkel és nagyon fontosakkal is. (Ezek megvoltak más hordozókon is, úgy hogy adatvesztésem nem volt, de minden adatom valaki más kezébe került.)
Vettem egy ugyanolyant pendrive-ot, viszont az egészet titkosítottam EDS (nem lite) konténerben Verascripttel.
Ha ezt is elhagyom, legalább más nem fér hozzá ad adatokhoz.
Ennyi. -
Bozek
nagyúr
"De ha elárulod hogy lehet képet titkosítani, érdekel"
Betömöríted jelszóval. Aztán egy másik jelszóval megint.
Amúgy megoldható lenne rá program is, nem olyan nehéz mondjuk Vigenère-rejtjellel kódolni.
(#110633) kovisoft: Csak az EDS-nél nem a kép van titkosítva, hanem a konténer. Ez olyan, mint egy páncélszekrény, ott sem a benne lévő iratok vannak titkosítva. Egyébként jó cucc, de engem zavar, hogy nem olyan, mint a TrueCrypt, hogy bármivel eléred a titkosított konténert, ha tudod a jelszót. Persze elvileg rootolt készüléken be lehet mountolni.
-
kovisoft
őstag
Igen, ezen az oldalon a csávó az iOS verzióban előkotorta az elrejtett képeket jelszó nélkül.
Valószínűleg van kimondottan képekre (galériára) kihegyezett titkosító app is, de én ilyet nem ismerek. Amit ismerek és használok, az az EDS Lite, ami tetszőlege fájt titkosít egy titkosított konténerben, ahhoz hasonlóan, ahogy a TrueCrypt működik PC-n (sőt ha jól tudom, meg is tud nyitni PC-s TrueCrypt konténer fájlt). A Lite verziót régóta nem frissítették, nem is tudom, hogy megy-e a legújabb Android verziókon, a fizetőst viszont rendszeresen frissítik.
-
S e t h
nagyúr
Először is köszi!
Már nyomtam volna is a vásárlásra, de aztán jó szokásomhoz híven elolvastam az angol nyelvű hozzászólásokat és meglepődve tapasztaltam, hogy elmúlt hónapokban egyre több negatív komment érkezett, miszerint az orosz tulajdonos( új tulaj?) egyre több privát adatot akar és gyűjti is őket az appon keresztül.
Nos én ennek nem jártam utána, passz milyen jogosultságokat kér, mindenesetre fura, hogy az egyik legnépszerűbb email app-nál is egyre több a negatív visszhang. -
-
Pszihonaranc
senior tag
Nekem is megvan az office suite pro, de valahogy nem tetszik... Zavaró, hogy fizetett teljes verzió, de ott reklámozza (ajánlgatja) a saját alkalmazásait meg ilyenek. Bár jobbat sajnos nem találtam még, de így is inkább az adobe reader plusz Microsoft Officet használom kombinálva. Ez utóbbi viszont túl sok helyet foglal..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- MIUI / HyperOS topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest