- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Pedig felesleges kételkedni az indoklásban. Gondolkodj reálisan. A legtöbb mobilos böngésző nem rendelkezik reklámszűrővel sem, mivel nem nagyon támogatják a kiterjesztések használatát. A Firefox mobil verziója is csak most kapott Adblock-ot. Szóval ha lenne elég hely mobil fronton a hírdetéseknek még jobb is lenne mint a PC, ahol ugye sok a szűrés. Nem kellene mindenhez negatívan viszonyulni.
A Chrome sem támogatja pedig az Android-os Nexus 7 esetében már megtehetné, mivel mégis több hely van a kijelzőjén mint a legtöbb okos mobilnak.
"7-inch (180 mm) diagonal IPS LCD capacitive touchscreen with 16:10 widescreen aspect ratio
1280×800 WXGA pixels (216 ppi), " -
Csak ihletet gyujtok egyelore, aztan ki tudja.
En eddig mindenre talaltam appot amire nekem kellett, ezert gondoltam, hogy erdeklodok egy olyan helyen, ahol rengeteg keres fordul meg naponta, igy joval nagyobb ralatasotok van a dologra.snowdog: Ilyenre szerintem van kismillio app, regebben hasznaltam en is egyet, de meghalt a regi telom s mar nem emlekszem mi volt a neve, abban is volt hangjelzes, villogas, beallithato idokozokkel, s a felso savba meg mutatta ha ilyen volt, meg azt is hogy mennyi, eleg fullos volt szerintem.
-
CoolBoy323
nagyúr
ha tudnék egy olyan appot, amivel tesztelhető, elhiheted h kipróbálnám
ezt használom most de az sajnos a 2g-t nem kapcsolgatja, viszont a netet nagyon jól!
-
Arween
senior tag
Most írták a fórumában,nem is értem hogy hogy nincs?Csak azt nem értem akkor az előlapi kamera mellett mi az a két valami?Számomra ez annyira alap,nagyon fog hiányozni.Nincs valami helyettesítő alkalmazás ami mondjuk a kijelzőn ad hírt az elmulasztott eseményekről?ezen kívül mert ez nagyon nem tetszik.
-
gipsztigris
addikt
Haier W910- Qualcomm MSM 8260A (2x1,5GHz) Krait, Adreno 225
Average FPS: 49.8
Resolution: 1200x720
Performance Level: High PerformanceAverage FPS: 46.6
Performance Level: High QualityAverage FPS: 28.6
Performance Level: Ultra High Quality (Render 100%)Lehet, hogy mégsem akarom eladni?
-
-
-
LonGleY
veterán
4.3.10-en ugyanez (Android 4.0.3).
Nekem ez a része bejön, hisz napokkal később is meg lehet tudni, hogy mit frissített, mikor a WifFi-n lógtam, és esetleg nem érdekelt vagy véletlen lőttem ki az értesítést.
Mondjuk esetemben is mindegy, én az összes használt programom (plusz egyéb érdekesek) figyelését beállítottam az
App Watcher-be, így ha szinkronizálok benne egyet, látom, hogy mik frissültek, és egy tappal előhúzható a changelog is. Azoknál az appoknál is hasznos, ahol a Play-en nem látni az aktuális verziót (Eszköztől függ).
-
LyonnaisFan1
őstag
"A LightFlow 20 MB-ot eszik nálam a memóriából, ami szerintem nem sok. A Facebook 50 MB-os fogyasztásához képest ez elhanyagolható."
A F***book! Azt sztem a mai napig nem bírták úgy megcsinálni, hogy minden egyes telefonon használható legyen.
Azt egyszer nagyon elcseszték, és a Playen is ment rendesen az anyázás és a savazás, hogy az nem jó, meg az nem jó. -
LyonnaisFan1
őstag
"Szép és jó a SofaScore, csak amit én írtam, az jobb. Lehet kiválasztani kedvenc csapatot és akkor arról kapod a cseréket és a lapokat is. Persze ez inkább csak külföldi csapatoknál működik, a magyarok esetében itt is csak gólok vannak."
Az nem baj. A mennyei bajnokságra (MB1, by TrollFoci) ritkábban szoktam fogadni, így nagyon figyelni sem szoktam livescore-on az eredmenyek alakulását.-
Maga a LED működik. Le is futattam gyorsba egy tesztet a szervíz menüvel, és szépen villog az RGB LED, és mind a három színt adja. (Piros, Zöld és Kék)
Sok dolgot szokott és tud jelezni az a kis ledecske: Nem fogadott hívások/SMS/Gmail üzenet és F***book esemény (mind kék), töltés USB-n vagy konnektoron keresztül (Az akkumulátor töltőttségétől függő. Először piros, aztán ha majdnem kész a töltés akkor zöld), Yahoo! Mail (Itt egy eltérő szín villog, ami inkább a rózsaszínhez áll közelebb.)
Ezeket mind szokta, ha kell.
A LightFlow programot ki is próbáltam már (mondjuk csak az ingyenest)
Mondjuk le is töröltem, mivel kicsit sok memóriát zabált fel. (Bár nem tudom ez mennyire lehet normális a programnál.) -
LyonnaisFan1
őstag
Az ES File Manager sdcardnak és ext_cardnak látja a két tárhelyet.
sdcard (belső tárhely)
ext_card (memóriakártya)(Ez sztem a Sony egyedi sajátossága, hogy az a kettő név van
)
Ugyanolyan névként látja a kettő "meghajtót" az ES File Manager, mint nálam a File Manager program.
Nem tudom mi kínja lehet a tűzrókának, hogy nem hajlandó letölteni a fájlt.
Mondjuk annál inkább jobb böngészőt kéne használni, bár még én sem találtam meg az opera mini helyettesét, mivel azzal csak kínlódok rendesen.(Sokat kipróbáltam már, de valahogy a flash lejátszás nem nagyon akar működni. Behozza a videót, és nem teszi ki teljes képernyőre akárhányszor rábökök arra a kis pontra, hogy tegye fullscreenre.)
-
Azt a livescore appot megnézem majd! Köszönöm.
A SofaScore jó meg minden. Szinte egyből jelzi ha eredményváltozás van. Jelez hanggal, rezgéssel, kimegy az értesítősávra is, de az a kicsi led villogás nem akar működni. -
freemanone
addikt
ne haragudj, de most tényleg Te vagy az értetlen... nem azt akarja.
azt akarja, hogy legyen egy _ÜRES FIÓKJA_ olyan mint ha _ÚJ GMAIL FIÓKOT_ regisztrálna. egy szóval nem mondta, hogy ki akarja kapcsolni a szinkront. ráadásul ha telefont, romot vált, ez a leggyorsabb és egyszerűbb módja a kontaktok átvitelének. -
Jazz
veterán
Ez nem védekezés. Beszélgettem más valakivel, erre egyszer csak belémkötsz és leh.éjzel, úgy, hogy még butaságokat is mondasz.
Ezeket kijavítottam, válasszal erre reagáltam. Ennek ellenére még a segítéget is felajánlottam, hogy szívesen segítek ha kérdezel.
Most meg olyan dolgokat írsz, hogy "hit" "mindenkinél jobban mindent".-.-
Gondolkozz már el egy kicsit! Nekem kéne megsértődni az arrogáns stílusodon. És nem neked, mert konstruktívan válaszolok, és helyreteszem a tévedésed! -
Jazz
veterán
Részemről off. Privátba küld az ilyeneket pls.
Mint írtam, ha kérdezel szívesen segítek. De ha úgy kezded a hsz.-t hogy "látszik hogy nem értesz hozzá" úgy nem.
Nagyon világosan fogalmazva írtam szerintem. Olvasd el mégegyszer:
"Nekem az 5Mp-es 50%-on elfogadható ami kb. 2.5Mp. De ugyan ekkora CCD-n összezsúfolva 25Mp-t, csak 10%-on lesz elfogadható 1:1 megfeleltetésben a felbontás. Ekkora CCD fizikaliag nem képes 2.5Mp-nél többet leképezni a valóságból. Akkor se ha 100Mp lenne rajta, és azt írják a telefonra hogy: 100mp-es kamera."
Erre most azt írod, hogy:
"Nekem ebből az jött le, hogy az állításod szerint 2,5 MPx-nél több nem fér el a CCD-n." -
Jazz
veterán
Ha már így belémkötsz, enyhén személyeskedsz, és még mellé is beszélsz, akkor ha már itt tartunk, én meg azt mondanám ez esetben neked, hogy:
"nem hangoztatnám a helyedben, hogy nem értek hozzá, ráadásul úgy, hogy arra se veszed a fáradtságot hogy megnézzed miről beszélgetnek a többiek, ha már ilyen módon belekötsz a beszélgetésükbe""Ahogy az IC-ken se fér el több tranzisztor már 10 éve..."
Elfér a CCD-ken sokkal több is. Egy bizonyos méret alatt, a foton-szórása miatt lesz képtelenség több információt kinyerni a valóságból. Nézz utána ha már nem értesz hozzá."Azt meg, hogy nem értesz a digitális fotónyomtatáshoz, inkább ne hangoztasd. 200 dpi-vel az A4-es méret ~3,6 MPx."
Ebből is látszik hogy nem értesz hozzá (ha már ilyen hangnemet csaptál meg). Nálad 200dpi-nél kezdődik egy fotó? Egy jobb fotópapír 9600dpi. Egy fotó nyomtatóról meg ne is beszéljünk, effektív 2400 dpi, és még az se közelíti meg egy Diáról készült Analóg fotó felbontását. Te miről beszélsz ember?"Én múltkor nyomtattam A3-as méretben (I)dokumentumról készült fotókat(/I) és tökéletesen olvashatóak lettek azok is."
Nem mondod! Tehát A3-ban: Úgy gondolod hogy a nagy papír szükséges egy telefon által lefényképezett szöveg kinyomtatásához, mert egy A4-es papírnak kevés lenne a felbontása?
Aztán: tökéletesen olvasható lett a szöveg, a marha nagy A3-as papíron? Most ez komoly? Arról van fogalmad hogy a digitális képalkotás legnagyobb ellensége a részletek és a közel azonos színképű pixelek egymás mellett? És a legnagyobb barátja pedig az erős kontúrok? Ezért lehet tiszta időben erős napsütés mellett (ami még hátulról is érkezik) sz.r géppel elfogadható fotót csinálni (többek között, sokkal több oka van persze). És pont emiatt nem releváns egy ilyen fotó. Erre te hozol egy ennél még 100x sarkítottabb példát, egy szöveg dokumentumot?Semmi baj nincsen, ha kérdezel. De gondolkozz már el egy kicsit, mielőtt másokat nyilvánosan leh.ézel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest