Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
quailstorm #50557 üzenetére
Az internal szerintem pont belsőt jelent. Nekem az eddig MSC módban sose ment.
-
assemble
addikt
válasz
quailstorm #50557 üzenetére
Nem kell pedig olyan messze menni, mint a cikkben emlitik, a Nexus S-ben is lehetett mass storage-kent csatolni belso memoriat (GNex az elso ahol mar nem igy volt), galaxy s1 is emlekem szerint ilyen volt (sztem meg s2 is), stb, sztem kozel minden regi telo.
-
Bozek
nagyúr
válasz
quailstorm #50552 üzenetére
De igen, az MTP (Media Transfer Protocol) használatával megy a belső tárhely is és az SD kártya is. MSC (Mass Storage device Class) esetében meg csak az utóbbi.
-
petipetya
nagyúr
válasz
quailstorm #50478 üzenetére
Nem keresek rá, mert nem érint.
Amúgy meg Wolfskin-nek ment volna a válaszom, csak nem figyeltem oda.
-
petipetya
nagyúr
válasz
quailstorm #50475 üzenetére
Akkor a készülék topicjában vagy egy Note 2 topicban érdemes megkérdezni, feltéve ha ugyanaz az android főverzió van fent neked is, mint nekik. Megmondják hol vannak ilyen funkciók a menüben, illetve hogy milyen driver kell a gépre.
-
LonGleY
veterán
válasz
quailstorm #50473 üzenetére
Igen, olyankor szürke az adott készülék a "Telepítve" gombnál. Köszi, reméltem valami hasonló lehetőséget, ezért adtam megint hozzá a saját accountomat a telefonon.
Az eredeti probléma ugyebár az, hogy hiába nem akarnám használni azon a készüléken a saját fiókom, eleve sok program véletlen és direkt is az alól lett rá telepítve, de azokat a fiókom eltávolítása után viszont nem frissíti a Play. Anélkül, hogy kiderülne, mely programokat kellene újratelepítenem a tulaj accountja alól, esélytelen lenne megoldani a dolgot. Most böngészhetem a Play-t agyba-főbe. :]
-
Wolfskin
őstag
válasz
quailstorm #50469 üzenetére
szia, köszi!
galaxy note3
már fél órája szenvedek, hogy lementsem a képeimet...
a cyanogenmod az mi???
a mappás dologra már rájöttem, szerencsére a tcm-ben nem ügy menedzselni a kérdést. -
Ren Hoek
veterán
válasz
quailstorm #49916 üzenetére
Igen ez volt a megoldás! Köszönöm szépen mindenkinek
Nem értem teljesen a zip package miért nem működött először... de mindegy is.
(#49920) atillaahun : Szerencsére működik a sima újrahúzással is
de köszi neked is hogy fáradtál a problémával. Az USB bedugására tudtam csatlakoztatni...
-
punky10
addikt
válasz
quailstorm #49916 üzenetére
Így van.Ha wipe nélkül csinálsz recovery-t, és ugyanazt a ROM-o2 húzod újra, akkor van esély, hogy működjön a teló.Bár ilyen esetben ajánlatos gyorsan lementeni a fontosabb dolgokat, és egy teljes újrahúzást csinálni utána...
-
Moralespg
tag
válasz
quailstorm #49817 üzenetére
-
Andrew31
senior tag
válasz
quailstorm #49492 üzenetére
Na, a Winest ráeresztettem, írásnál nem jelez hibát, de visszaolvasásnál már igen. :s
Visszaraktam a brand 16Gb-os kártyát (a 4.3 előtt használtam), és olyan, mint régen.
Köszönöm a segítséget, már meg is rendeltem az új 32GB-osat, remélem az beválik már!
-
Andrew31
senior tag
válasz
quailstorm #49492 üzenetére
Danke, pont ezt kaptam le gyorsan telóra.
(mondjuk ez nem ad megbízhatósági tesztet, vagy mit, ha jól látom, csak felírta az általam beállított 5 GB-ot.
A Win-est meglesem.
-
Andrew31
senior tag
válasz
quailstorm #49466 üzenetére
Köszönöm a válaszaitokat.
Hmm, ha csak ennyi, az nem gond, azt hittem, hogy magával a telefonnal van valami, nem szereti az ekkora kártyákat pl..
Milyen programmal lehet ilyen tesztet végezni?
-
Predator2
addikt
válasz
quailstorm #49470 üzenetére
Ha túlzás ha nem, sajna ez történt ezért is írtam, ugyanis én is értetlenül állok előtte.
Saját alkalmazások 46db
Linkelt alkalmazások: 22db
SD kártyán: 3db (miért csak ennyi?)
Belső memóriában: 21db
Mozgatható alkalmazások:26dbAz normális, hogy rákattintok a Beállítások/Alkalmazások/Alkalmazások kezelésé/ és azon belül egy appra ami linkelve van akkor azt írja ki h áthelyezés SD kártyára (mármint működik ez a lehetőség) hisz elméletben már azon van?
Megéri megvenni a fullos változatot a Link2SD-ből? Mivel tud többet?
Illetve lehet velemit csinálni, hogy ne kuszálja össze állandóan az ikonokat?THX
-
dunc
nagyúr
válasz
quailstorm #49466 üzenetére
+egy jártam én is így baromi lassú volt,és rengeteg hiba volt a kártyán! (egy ilyen telo megérdemli az eredeti minőségi sd-t!)
-
dunc
nagyúr
válasz
quailstorm #49454 üzenetére
Egy alcatel c7, de megvettem és eddig jó volt!
-
törölt tag
válasz
quailstorm #49224 üzenetére
Nem szoktam Win -t használni, de EXT3 -hoz mintha lenne vmi plugin.
-
törölt tag
válasz
quailstorm #49222 üzenetére
Úgy tudom, hogy az Android shellparancsokból ez kimaradt. Terminálból is a Busyboxot szokták meghívni hozzá. De ha külsőre kell, akkor nem lenne egyszerűbb egy EXT3 partíciót csinálni a mikroSD -n?
-
törölt tag
válasz
quailstorm #49219 üzenetére
Igen. Állítólag már lehet arra is, de én még nem próbáltam. A /data/data/... - ból szoktam linkelni /mnt/sdcard/... -ra. Root Explorerrel és Solid Explorerrel csináltam. Az előbbit javaslom, mert egyszerűbb és ingyenes. Lehet, hogy Busybox is kell hozzá.
-
válasz
quailstorm #49189 üzenetére
Akkor rakhtok rókát...
Az a bajom, hogy a nagyonkínai tablet (aTab 7t) elég gyengusz, és a sima Opera elég lassú rajta. Feltettem a minit, az "jó". De megnézem majd a rókát is. -
air
nagyúr
válasz
quailstorm #48917 üzenetére
Lehet, hogy félreérthető volt. A lényeg az, hogy a TeleAtlas térképek azonosak mindkettőben, de Kelet-Európában jobb a TopMap térképeket használni, amikből tudomásom szerint nincsenek is Ny-Eu-iak.
A környékünkön még a "Navteq" térképek is jobbak a TA-nál, amik botrányosan rosszak. -
air
nagyúr
válasz
quailstorm #48915 üzenetére
Nem tudom feltűnt-e, de 2014 van? Hogy jön ide, hogy neked 2010-ben milyen térképeid voltak?
-
tomy86
addikt
válasz
quailstorm #48909 üzenetére
Erre vonatkozott a "részben igaza van" megfogalmazás.
-
tomy86
addikt
válasz
quailstorm #48907 üzenetére
Pedig airnek is részben igaza van. A TomTom 2008-ban vette meg a TeleAtlast. Tehát a térképet tulajdonképpen a TeleAtlas készíti, bár már a TomTom részeként. cikk
-
Fall-N
veterán
válasz
quailstorm #48716 üzenetére
Ez így van. A Lightning Browser, Sleipnir és társai is csak egy felületek csak a stock AOSP böngészőre.
Az UCbrowser is külön motoros és elég jó is, sőt a Yandex browser is (Chrome alapú), meg a Baidu browser is saját motort használ. -
Barbarics
tag
válasz
quailstorm #48739 üzenetére
még nem próbáltam.és igen stock
viszont én eddig kijelzőt nem tapicskoltam,most kipróbáltam és így működik,de én sehol nem láttam ezt a tapicskolást mellé,csak a back gomb nyomogatását..
-
spiritex
veterán
válasz
quailstorm #48696 üzenetére
Köszi szépen mindekettőtöknek! Bevált mind a kettő, az első régebbi, 1.2.02, a második meg 1.3.11.
Köszi szépen a segítséget! -
galaxys80
veterán
válasz
quailstorm #48308 üzenetére
Nincsen.
-
Huma
addikt
válasz
quailstorm #48278 üzenetére
Gondoltam van valakinek pro és kontra összehasonlítási alapja. Eddig még csak a Dolphint használtam, de ha jó a másik akkor lehet teszek vele egy próbát.
-
tomy86
addikt
válasz
quailstorm #48272 üzenetére
Többek között ezért használom már régóta. Xperia Rayen szűkös a hely, CM11-be épített böngésző meg nem jött be.
-
tomy86
addikt
válasz
quailstorm #48267 üzenetére
"Egyébként mérete alapján inkább azt mondanám csak felület a gyárihoz"
Az érdekes lenne (legalábbis, ha még mindig a Boat Browserről beszélünk). Ugyanis nálam nincs telepítve más böngésző. Már a rom telepítőjéből töröltem a beépített böngészőt. -
petipetya
nagyúr
válasz
Nem tudom mi számít régennek. A Nexus 4 gyári 4.2.2-vel került a piacra, és amint mondtam, a Chrome és a Chrome Beta akkor is tudta a desktop módot.
Hogy te mit használtál és milyen készüléken, arról nem esett szó.
-
LonGleY
veterán
válasz
Minden készüléken más a gyári, ezért azt gondolnám, hogy nincs olyan, hogy "felület a gyárihoz", és önálló böngészőkről van szó. De már kezdek elbizonytalanodni a témakörben... :]
-
petipetya
nagyúr
válasz
quailstorm #48263 üzenetére
Negatív. Gyári 4.2. 2 alatt is tudta a desktop módot a Chrome és a Chrome Beta a Nexuson.
-
LonGleY
veterán
válasz
quailstorm #48263 üzenetére
A Boat Browser egy teljesértékű WebKit alapú böngésző. Milyen mobil oldalak?..
-
törölt tag
válasz
quailstorm #48257 üzenetére
Gyárit én sem használtam és nekem a Chrome is túl Google. Technikailag lehet, hogy jó, de nem szeretem az ilyen erőszakos nyomulást. Én már froyon, aztán GB -n is Dolphin -t használtam. Pontosabban Dolphin beta -t. Ez akkor még külön alkalmazás volt úgy, mint most a Firefoxnál. Ez már nincs Playen, de nekem még megvan az utolsó (1.3.1). Ez webkites, sokkal gyorsabb volt, mint az akkori (10.x előtti) Dolphin. Ezt el tudom küldeni, de szerintem az oprendszer frissítése, majd egy modern böngésző használata lenne jó megoldás. Lagfix, meg vmi rendes kernel legalább van az S1 -en?
-
pikszel
addikt
válasz
quailstorm #48250 üzenetére
A Dolphin tud teljes képernyőn futni. Menü > Bővítmények > ...
-
törölt tag
válasz
Nem tudom, hogy miről beszélsz. Apexben beállítható mindkét sáv eltüntetése. Vagyis a launcher fullscreenben jelenhet meg. Én 2 böngészőt használok. Dolphinban alapból beállítható a fullscreen. Ha kihagynád a "webkites szemetet", akkor a Firefox beta -hoz (Gecko) letölthető a fullscreen nevű addon. Az előbb a kedvedért leteszteltem. Működik. Szóval sok minden megoldható, csak megfelelő hozzáállás (és stílus) kérdése, ahogy elöttem is már megemlítették.
-
válasz
quailstorm #48246 üzenetére
Bár megérdemelnéd, hogy olyan stílusban válaszoljak, mint te tetted nekem (
), de leírom, hogy most próbáltam ki, a Firefox egy Full screen mobile addonnal tud teljes képernyőt.
Az Auto fullscreen addon jobbnak (egyszerűbbnek) tűnik.
-
Mr X
veterán
válasz
Nem is konkrét javaslatnak szántam ,csak jelzésnek, hogy létezik a funkció, úgyhogy gondolom, máshol is beépíthették.
-
Mr X
veterán
válasz
quailstorm #48246 üzenetére
Én gyári böngetővel tolom, de emlékeim szerint az Opera Mini tudott fullscreent kikapcsolt sávokkal. Komolyabbakat nem tudom, dobj fel párat és teszteld, hátha valamelyik megfelel.
-
válasz
quailstorm #48231 üzenetére
"Beégett AMOLED telefon romlását megelőzendő" Ezt nem értem. Ezen segíthet a böngésző?
-
szabz
tag
válasz
quailstorm #45381 üzenetére
eddig csak rootoltam...
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
quailstorm #44728 üzenetére
Oh, most már értem
Megvan PC-n!
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
quailstorm #44728 üzenetére
"temple runban 250m után kirepülsz a pályáról"
ez szerintem az ARMv6 miatt van, snapdragon procin is csinálja -
jonnyjoker01
veterán
válasz
quailstorm #44725 üzenetére
Én HVGA kijelzőn játszottam, Valkyrie-t meg kellett hackelnem ahhoz, hogy elinduljon ekkora kijelzőn, és akkor is kb. így nézett ki, mint ezek a screenshotok. A sima tökéletes volt HVGA-n. De ugyebár az S5570i QVGA. Az elbarmolódásról nem tudok semmit. Nekem jó volt.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
quailstorm #44723 üzenetére
Nem Keith a képed a GoF 2-ből véletlenül ?
java-ban rengeteget játszottam vele, meg droidon is
-
tybsen
addikt
válasz
quailstorm #44714 üzenetére
Jogos, teljesen igazad van. nekem is van olyan ismerősöm, akinek fogalma sincs semmiről - most így utána gondolva a dolognak, elég kevés az olyan ismerős, aki igazán képben van a témában. De ez wp fronton is hasonló, van ismerős, aki csak a telefon színe miatt vette meg a keszuleket (csaj) és azt sem tudta, hogy létezik store.
-
tybsen
addikt
válasz
quailstorm #44700 üzenetére
Jaja, pont ezert nem ertem ezeket az extrem arakat.
-
tybsen
addikt
válasz
quailstorm #44293 üzenetére
Errol jut eszembe, hogy az emberek akik vagyonokat kernek androidos keszulekekert amin a flappy bird installalva van, vajon normalisak? Komolyan hihetetlen, most lattam nehany aprohirdetesben (eddig csak iphone-okrol hallottam ilyen hireket, kész
)
-
tvamos
nagyúr
válasz
quailstorm #44619 üzenetére
Szerinted Stable, vagy Nightly?
-
dokee78
félisten
válasz
quailstorm #44508 üzenetére
Csak egy ötlet.
Tedd fel a Lucky Patchert.
Futtasd,adj root jogokat neki,ha kell frissítsd.
Utána telepítsd az általad említett appot.Jelezd,hogy sikerült-e.
-
janaman01
addikt
válasz
quailstorm #44508 üzenetére
Vissza bemásolod a system/app ba az x.apk t
Jogokat megadtad neki majd reboot?
-
törölt tag
válasz
quailstorm #44479 üzenetére
Köszönöm! Igen, tudom hogy nem ugyanaz kell rá. De ami nekem van, abból létezik gyárilag linuxos verzió (Rikomagic MK802IV LE). Így erre is vannak linuxos topikok, step by step leírások. Sztem fogok rá találni. Csak Linux alatt nincs HW gyorsítás (Mali), így inkább Androiddal használom a kütyüt. A JRE meg annyira nekem nem volt "létkérdés", hogy erőltessem.
-
Baku
aktív tag
válasz
quailstorm #44479 üzenetére
Köszi, ezt is megkukkolom...
No annyira nem akarok én JAVAskodni, csak hátha... -
törölt tag
válasz
quailstorm #44471 üzenetére
Teljesen igazad van!!! Tényleg nem tudom, miért nem találtam meg. Nekem RK3188 -asom van (MK802IV) és Picuntu alá kéne, de ha a málnára fel lehet rakni, akkor talán erre is. Köszönöm!
-
Baku
aktív tag
válasz
quailstorm #44471 üzenetére
Ja, hát ez nekem még magyarul is kínai lenne...
Mindössze futtathatók-e a java-s appok, játékok, vagy kuka...
Erre voltam kíváncsi... -
Samus
addikt
válasz
quailstorm #44293 üzenetére
Köszönöm
-
Balazska15
senior tag
válasz
quailstorm #44140 üzenetére
,, Írja az aktuális alkalmazás CPU használatát, ez a lényeg.
Az se baj ha nem tud bezárni"Szerintem pedig, pont azt írtad, hogy nem baj, ha csak fogyasztást mutatja.....Keresni tudsz, magad is linkeltél egy igényeidet teljes mértékben kielégítő alkalmazást. Akkor most mit is vársz másoktól?
-
Probert75
addikt
válasz
quailstorm #44138 üzenetére
-
Balazska15
senior tag
válasz
quailstorm #44138 üzenetére
Van egy alkalmazás, bármennyire meglepő az a neve, hogy CPU Monitor....
-
OgKush
senior tag
válasz
quailstorm #31231 üzenetére
jo, persze joutubeon van minden, en arr avagyok kivancsi, hogy tenyleg megye rendesen, akadas nelkul, hasznalhatoan.
De koszi.
-
Hungarikum87
tag
válasz
quailstorm #31165 üzenetére
Chuwi v88
Próbáltam már utána olvasgatni a dolgoknak és a TotalComandert nem ajánlják. Legtöbb helyen azt látom h az Astro az amit javasolnak, csak abból nem találok magyar nyelvűt
-
Gyuc
aktív tag
válasz
quailstorm #30402 üzenetére
Kipróbáltam sajnos egyik program sem kommunikák a sygic-kel.
-
Gyuc
aktív tag
válasz
quailstorm #30402 üzenetére
koszi!
-
gipsztigris
addikt
válasz
quailstorm #30332 üzenetére
"Egyszerűen a Sygic 12, meg a Navigo, és egyáltalán az idő elszaladt az iGO mellett. Ugyanazt nyújtja mint WinCE-n, és platformfüggetlenül laggol. Ez meg már kevés."
Milyen szépen fogalmaztál!.....és milyen butaságot mondtál!
-
Bozek
nagyúr
válasz
"Egyszerűen a Sygic 12, meg a Navigo, és egyáltalán az idő elszaladt az iGO mellett."
"navigot nem próbáltam, csak néztem"Gratulálok, hogy olyanról mondasz véleményt, amit nem is próbáltál. Főleg egy GPS program esetében, ahol azért sokat számít a működés és a térképek pontossága is.
-
fatal`
titán
válasz
"Egyszerűen a Sygic 12, meg a Navigo, és egyáltalán az idő elszaladt az iGO mellett. Ugyanazt nyújtja mint WinCE-n, és platformfüggetlenül laggol. Ez meg már kevés."
Még mindig jó mint a csoda navigon az ótvaros térképeivel. A Sygic még elmegy, az legalább teleatlast (TomTom) használ.
-
air
nagyúr
válasz
quailstorm #30319 üzenetére
Mit keres droidos topikban szifonos alkalmazás?
-
laszlohu
addikt
válasz
Szerintem használd inkább ezt navigálni:
Ingyenes és lehet offline is használni.
A beállításokban az
Automatikus követés ideje
átállítottam 60 -ra( ez a gps érzékenység állítási lehetőség ), így autós módban ideális,
immár teljes értékű magyar nyelvű felvett hangos navigációval, ami letölthető,
ezenkívül, ha véletlen találsz hiányzó, vagy hibás utcanevet, az alábbi linken lehet javítani : -
fatal`
titán
válasz
Nincs hivatalos iGO droidra, miért kell állandóan újra, meg újra lefutni ezt a kört?
-
válasz
Droidra nincs hivatalosan IGO egy-kettő készüléket leszámítva, innentől kezdve wareznek számít, szóval hanyagold a témát..
-
LonGleY
veterán
válasz
Whatever...
-
air
nagyúr
válasz
quailstorm #30292 üzenetére
Hogy szaggathat, ami nem is létezik?
-
Jacak
senior tag
válasz
quailstorm #30210 üzenetére
A Sygic 7 napos triál még mindig?
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
quailstorm #30107 üzenetére
Nekem a program csinált egy szép kis "Force Crasht", és el sem indult. Még ilyet.
Úgylátszik megsértődött a program, hogy hónapok óta nem nyúltam hozzá
-
fatal`
titán
válasz
quailstorm #28347 üzenetére
Az egy dolog, ettől még a stock androidon csak a chrome van.
-
fatal`
titán
válasz
quailstorm #27606 üzenetére
A Dosbox tudtommal nem 32 bitet emulál, úgyhogy nehezen, max a 16 bites telepítő indul el.
-
válasz
quailstorm #27606 üzenetére
azt hiszem a dosboxos w98-at kiprobalom...
debian mar volt, akkor most ezt is megnezem -
skyli
senior tag
válasz
quailstorm #26417 üzenetére
Igen tudom, de bármilyen 2.1-re való launcher fut rajta
-
Bozek
nagyúr
válasz
quailstorm #26391 üzenetére
Az e-ink kijelző alapján én valami e-book olvasóra tippelek. Azokra is vannak főzött ROM-ok?
-
bododani
senior tag
válasz
quailstorm #24991 üzenetére
Igen, tudok az ICS-ről,hogy kijött,de nagyon lassú, még sok gyári app kitörlése után is.
rjg , Xiawave: Köszi szépen! -
Bozek
nagyúr
válasz
quailstorm #24887 üzenetére
Jaaa, hogy úgy fikázod a droid-ot, hogy egy nem is erre a célra fejlesztett telefonra telepítetted?
akkor ha én valamilyen módon tákolok iOS-t egy droid-os telefonra, nyugodtan fikázhatom? persze ez csak elméleti kérdés volt.
-
davidsone
addikt
válasz
quailstorm #24887 üzenetére
Ez annyit jelent h ellenörzi h az alkalmazás gond nélkül futni fog?
pl olyanokat mondtak hogy figyeli a hívásaimat nézi a letöltéseimet -
rjg
őstag
válasz
quailstorm #24884 üzenetére
Köszönöm, ezeken már túl vagyok.
Sőt, S3-on használtam a micro SD-n egy ext partíciót hardswap-nak, be volt állítva a zram is természetesen ezeket támogató kernellel. Az S4 2GB RAM-ja, de az S3 1GB-ja is elég lenne, ha be lehetne konfigurálni a memória - prioritás kezelést. Az Auto Mamory Manager, vagy a magyar Autokiller, de az általam használt RAM Manager Pro is csak pótmegoldások, amik megpróbálják több-kevesebb sikerrel finomhangolni a rendszert.
-
rjg
őstag
válasz
quailstorm #24881 üzenetére
zeppelinrox próbálkozásainak nekiszaladtam még az S3-on, de nem értem el vele látható eredményt. A fent írt kombókkal nálam most egyszerre 6 - 10 app fut a háttérben, már csak azt szeretném, ha az LMK-t ki tudnám kapcsolni és nem lövöldözné ki magától a rendszer az általa feleslegesnek ítélt alkalmazásokat.
-
rjg
őstag
válasz
quailstorm #24836 üzenetére
"Meg be lehet állítani hogy nyitva tarthass 70 appot egyszerre, csak a telód nem fogja bírni. Ezért is tervezték úgy hogy inkább fagyasszon, zárjon be. "
Ezt hogyan? Engem speciel nagyon zavar a droid prioritáskezelése és az, hogy az LMK-t nem lehet kikapcsolni, ezért ráfanyalodtam egy-két pótmegoldásra. Pl: a RAM Manager Pro a Minfree és egyéb értékek finomhangolásával javít a multitaskingon, Jkay Deluxe Setting-je pedig használható whitelist-et ad; ezekkel már használható(bb) a rendszer, de sajnos közelében nincs a BB10-nek, mondom ezt úgy, hogy 1.5-től használom és szeretem az Android-ot és a köré épült ökoszisztémát.
-
fatal`
titán
válasz
quailstorm #24865 üzenetére
Akkor az X-plore egy fos és nem a droid. TC pl. nem záródik be, simán másol a háttérben.
A flash meg önmagában egy rakás szar, supportja sincs már.
"De lehet elő kéne vennem egy droidos telót mert túl régóta nem használtam..."
Könnyen lehet, hogy nem az 1.6 alapján kéne megítélni a rendszert... Meg az is könnyen lehet, hogy a hozzászólásaidat offba kéne rakni, mert köze nincs a topic témájához. -
twine
veterán
válasz
quailstorm #24843 üzenetére
Kár volt ezért a monológért...túl hosszú és "semmit" nem mondtál vele...és ezt nem személyeskedésnek szántam...egyszerűen értelmetlen beszélgetnünk,,, ez az első 3-4 mondatból kiderült,,, ennek tükrében én is ajánlom a symbianos topicokat,,, ott jobban fogod magad érezni
Egyedül vagy a "világ ellen..." -
xenom0rph
őstag
válasz
quailstorm #24865 üzenetére
Könnyen meglehet... És utána offolni
-
LonGleY
veterán
válasz
quailstorm #24843 üzenetére
Hagyjuk már ezt, szerinted hogy töltene a háttérben a torrent és hogy helyezne át egypár fájlt a fájlmenedzser a dropbox-ra, miközben böngészek? Persze a levelem és az IM üzenetem is megérkezik, ha épp küldenek. Biztos vérmágia... És bizonyos együttállások folytán az egyéb rendszerprogramjaim és widgetjeim sem fagynak le, mert van pofám többet egyszerre alkalmazni.
Ja, és 512 MB RAM. Azt nem érdemes viszont elfelejteni, hogy ahány készülék, annyi minőségi szint, így felhasználói élmény... A Symbian-t meg utáltam, mint a szart. E52-m volt...
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
quailstorm #24858 üzenetére
(Pedig) jogos, sajnos nincs ilyen.
Egymás mellet elfutnak a VoIP app'OK - nálam Skype és Google Hangouts.
De ezeket nem futtatom folyamatosan:nálam is az imo volt a kedvenc, később imo + Skype: most IM+.
Ha vki beszélni akar velem, betöltöm a megfelelő szoftvert. -
xenom0rph
őstag
válasz
quailstorm #24851 üzenetére
Skype: Nem jelzi ha hívnak ,videó minősége fos, 5 percenként megszakad, késik a hang, vízhangzik.
Viber: Ez jelzi ha hívnak ,de a másik fél nem hall... és én se őt .
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HP Zbook Firefly 15 G8 - i7-1165G7/24GB/512GB-/W15"/W10 Pro/ ÁFÁ-s
- Lenovo ThinkPad P16s AMD Gen2 R5 7540U / 32GB RAM / 1TB SSD / FHD Touch ÁFÁ-s
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest