Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
ha youtube ra akarok valamit feltölteni telóról , ezt irja :
nem lehet feltölteni videókat felhőalapú szolgáltatásból
most akkor mi van a cucc sd -n van
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
janaman01
addikt
Olyan alkalmazás létezik amivel a szinhőmérsékletet tudom állitani ?
-
janaman01
addikt
sziasztok kellene egy kis segitség.....a telefonon bekapcsoltam kiváncsiságból az android eszközkezelőt azaz az eltünt eszköz zárolását st engedélyeztem....majd pc n kipróbáltam hogy valóban meg lehet e csörgetni a telót, és zárolni jelszóval.....lehet csak most már ha bekapcsolom, kéri a jelszót, csak azt nem tudom hogy hol lehet ezt kiiktatni hogy ne kérje...valaki ?
-
janaman01
addikt
igen tudsz...
Download and install the program "HexWorkshop Hex Editor v6.7" on PC (Googling).
2. Download the app "Galaxy Toolbox" of Google Play Store.
- Install the application on Android and open, accept, and select "Back up", and exit.
- See his backup file in / sdcard/SGYunlock/bml15.img.SAVE
- Move the file to your PC (Make a backup of his again, this is just in case)
- Open the hex editor program that was already installed on the PC.
- Open file backup his
- Make sure the filter character remains on the "Legacy ASCII" (on my picture circled in red)
- Write: 0x80000 in the blank box (Go to) (i circled in red in the picture the top)
- Click ENTER
- Press the IMEI number which is 15 Digits. (In the picture, look at the red arrow)
- SAVE, then close the program.
- Move the file "bml15.img.SAVE" to /sdcard/SGYunlock/HERE.
- Open the "Galaxy Toolbox" it, agree, and RESTORE, and exit.
- Reboot, and enjoy../tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
janaman01
addikt
Kipróbáltam a tubemate nekem fent van az 1080p lejátszása nem támogatott viszont letölteni engedi 1080p be...
-
janaman01
addikt
ja..a link
http://d-h.st/SEX
bocs mobilról vagyok nem engedi szerk.../tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
janaman01
addikt
Ven egy amolyan napellenezőre csiptethető bluetooth os kihangositó, kérdésem az hogy mondjuk a telefonon elinditott mp3 at azon keresztül lehet e hallgatni ? Van e ilyen alkalmazás ami ezt tudja , vagy felejtős és csakis a beszélgetés kihangositására alkalms?
(Vagy azt a kihangositónak kellene tudnia?)[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
Bocs már nem szerk...
Tud valaki olyan progit droidra ami egy képet mondjuk felkockáz és az egyes darabokat elmenti külön külön ?/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
janaman01
addikt
Ja tudja viszont mobilon miért nem elég a 720? Max az 1080?.....
-
janaman01
addikt
válasz quailstorm #44508 üzenetére
Vissza bemásolod a system/app ba az x.apk t
Jogokat megadtad neki majd reboot?
[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
Mobil és elektromos eszközökön használható, teljes mértékben hazai fejlesztésű operációs rendszert készítettek Kínában – írja az MTI. A China Operating System (COS) nevű rendszert a kínai társadalomtudományi akadémia szoftverintézete és a sanghaji Liantong rendszerkommunikációs vállalata készítette.
Lehet a koövetkező csaájnafonomon már ez lesz ?
A Linux alapú rendszer célja, hogy felvegye a versenyt az Apple IOS-ével, illetve a Google Androidjával. A COS viszont nemcsak telefonokon és táblagépeken, hanem pécéken is fut. A fejlesztők szerint a COS biztonságosabb, mint a külföldi alternatívák, mert nehezebb feltörni őket, illetve adatot lopni a készülékről.
A COS-nak saját alkalmazásboltja van, a rendszer pedig nyitott, így bárki fejleszthet rá. Egyelőre nem tudni, milyen mobilokon és eszközökön fut majd, de a fejlesztők agresszív kampánnyal népszerűsítik.
[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
Valaki kérdezte annó, hogyan lehet mp4 ben felvenni videót 3gp helyett, nos az lg camera pro tudja ezt, be lehet állitani a formátumot mp4 re
-
janaman01
addikt
válasz Soma01 #44205 üzenetére
Nekem nem s3 am van , de szerintem ha rákeresel a gogliban hogy galaxy s3 root, akkor kiad kapásból egy tucatot, viszont az sidebar apk-t oda tudom adni egy samu s4 klón volt nálam annak a romját mentettem le ugy ahogy van...
[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
válasz Soma01 #44200 üzenetére
Igazábók nem tudom, max ki lehet próbálni, azt hogy valakitől megszerezni,(én is tudok adni ) belemásolni a system/app ba, jogokat megadni neki, reboot és kiderül...ha úgy nem megy, akkor meg egyszerüen kitörölni..(ehhez a művelethez root jog kell, nomeg egy root exp...pl)
[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
mondjuk egy olya alkalmazás, vagy valami más megoldás engem is érdekelne, amivel a szinhőmérsékletet, lehet állitgatni, annak idején az x8 hoz volt is olyan rom amiben alpban benne volt ez az állitási lehetőség....ha esetleg tud valaki rá, valami opciót, az ne kiméljen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest