-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
Azért azt megnézném, hogy egy legalább 4-5 féle kedvezményt tartalmazó tarifát hogyan dobsz össze néhány perc alatt.
Hihetetlenül elvakult kedvezményeket tudnak mostanában összecsomagolni a szolgáltatók. És persze mindez meg van spékelve az általad is említett számhordozás miatti sötétben tapogatózással.
Szóval azért a körül-belüli közelítés is óvatos becslés maximum. -
snowdog
veterán
Ha kiismerted a logikáját, akkor már valóban csak pár perc a beállítás. Nekem napokba tellett, mire rájöttem melyik beállítás mire való. Persze ha lenne hozzá egy normális manual, akkor bizonyára mindenkinek könnyebben menne az egész.
u.i. És én aránylag könnyű helyzetben vagyok, mert Domino csomagom van, amiben nincs annyi beállítandó egység, mint egy számlás csomagban.
-
air
nagyúr
Igen. A Barcode Scannert.
-
air
nagyúr
Senki nem akarja belevarázsolni a 3G-t. Én arra céloztam, hogy USB OTG kábellel nem biztosan tudja támogatni a mobilstick-et. De egy
biztosan megoldás!
(#31910) Sabber:
Azokban az eszközökben nem szokott stick támogatás lenni, amiknek van 3G-s változata. Hogy a Nexus ilyen-e azt pontosan nem tudom, de elképzelhető.
-
atike
nagyúr
Azon múlik, hogy az androidon, amivel a készüléket kapod bele van-e fordítva a kernelbe az USB sticeket kezelő driver. Igen, a MyAudio és még egy pár másik cég is úgy adja ki a tabletjét, hogy kezeli... Nem csak sajátmárkás, hanem egy rakat egyéb típust is kezelnek amúgy.
Mi értelme van? Csak az, hogy elég sok helyen nincs még wifi, nemhogy free wifi...
És sokszor előnyös, ha wifi nélkül is tudsz netezni...
Nem láttam még ilyet leírva, de miért ne lehetne a wifi only-s tablet kernelében usb stick támogatás?
Csak hasra leírt árakkal: tablet 40.000 / tablet 3G modemmel 45.000 / tablet + stick 50.000... Szóval miért is ne lenne...
-
Jazz
veterán
Leformáztam az sd karit, de random néha eldobja. ("lehet hogy hiábás az sd kártya, újraformázza?" - és csak a ki-be kapcsolás segít). Lehet az ébresztegeti egyébként.
Sandisk 32Gb. Ez akkor azt jelenti hogy kuka, és sd-kari csere?(htc titan 2 android (értsd.) )
(#31841) xSide: bocs, ezt inkább passzolom. más út kell.
-
MrSealRD
veterán
Köszi. Ki is próbáltuk. Elsőre a Runkeeper-t néztük meg. Jónak tűnik, bár van egy bosszantó rész amit nem értek. Páromnak Xperia mini-n. Az Activity típusok között egy csomó minden van. Erőnléti edzéstől kezdve a zumbáig minden. Nekem alig van valami. Nálam nincs pl se pilates, se jóga, se erőnléti edzés...stb.. Ez miért lehet?
-
Jazz
veterán
-
Jazz
veterán
SGSA?
(#31824) air: Kérdés: Akkor hogy szűrjem ki hogy melyik app kapcsolja be időnként a kijelzőt?
(#31829) ux1: Ez olyan mint a GPS. Azért mert valaki azt használ, még nem jelenti azt hogy anélkül nem talál el sehova. Térképpel is eljutott az ember bárhova....de számtalan előnye van, és ha már van, miért ne használja ki az ember.
-
LonGleY
veterán
A google egyébként is küld e-mailt egy nem fogadott chat üzenetről pár perc elteltével, ahol azt egyből olvashatod is. Vagy használhatsz egyéb klienst, amit egyszerű indítani-kilőni (pl. Xabber).
Így tehát +1 a letiltásra. :]
Egyet ne felejts, ha gyomlálnál: a Hangouts-ból előbb lépj ki, aztán tilts. Ez megakadályozza, hogy állandóan online-nak (legalábbis away-nek) jelezzen téged a rendszer mindenki másnál. Ezt már egyszer felgöngyölítettem, végül ez bizonyult ludasnak. A megoldás ez volt, bármilyen röhejes: Talk engedélyezés, felfrissítés Hangouts-ra, majd kijelentkezés, és eztán frissítés törlése, tiltás.
-
air
nagyúr
Cig finder
A fórumában jó kis flame volt a megjelenésekor. 91 hsz-ből 20 maradt. -
Jacak
senior tag
Értelek.
Nézd:
-Ha vki cigizik,azzal károsítja magát.Az (ne haragudj) csak duma,h. nem mindegy,milyen cigivel.Tökmindegy,mindegyik károsít.(Amúgy,ezt magamra is értem,én is dohányzom.) De ez egy dolog.Viszont megint más az,h. a kiskorú gyerekem önkárosításához nem lennék hajlandó tevékenyen hozzájárulni.Ez érzelmi,és elvi kérdés is. -
S e t h
nagyúr
Nekem még mindig nem esett le, hogy mihez kell app.
Mai világban fontossá vált tudni hogy egy "rohadt" Nemzeti dohánybolt
Ha ez arra utal ,hogy merre van ,akkor végképp nem értem.Folyamatosan úton vagy, utazol, hogy tudnod kellene az országban merre vannak?Én a lakóhelyemen, melóm környékén tudom merre vannak ezek a szutykok.
-
Jacak
senior tag
Az egyik dolog az,h. jópár fajta,1,v. többmagos cpu van,és nem minden cpu-overclock app kezeli őket univerzálisan,így a Llama-nak se lenne 1xű dolga kompatibilitási szempontból.Amellett,szvsz nem is lenne célszerű leszabályoznia a cpu-t,inkább a cpu-governort lenne érdemes átállítania,de ott meg megint az van,h. nem feltétlen lenne kompatibilis.
-
Jacak
senior tag
Mit értesz energiatakarékos mód alatt konkrétan?
Én csak annyit állítottam be,h. x % aksitöltöttség alatt lejjebb vegye a világítást,majd még lejjebb.
#31460:
-A Llama kaphat root-jogot bizonyos funkciókhoz,rootolt eszközön,de cpu-órajel állítási lehetőségről nem tudok.S sztem az nem is lenne célszerű ilyen módon amúgy. -
Bozek
nagyúr
Tasker-ben megoldottam. Azért kell, mert van egy meccs, amiről élő, szöveges tudósítás van. Azt az oldalt letöltöm 2 percenként (ez a minimum intervallum) és a címet vizsgálom. Ha változott, akkor jön egy értesítés, hogy gól volt. Tudom, hogy vannak livescore programok Android-ra, de ezekben nincs NB II.
-
wardemi
senior tag
Ez egy plugin ami (root jog kell) nagyobb szabadságot add a telefonhoz, pl hogy kilövi az appot, ha van custom rom akkor még többet add, nálam taskerhez alap volt fizusa is. Van benne egy helper rész azt is rakd fel kb bármihez bele tudsz nyúlni. Én ezzel állítom az nfc-t, gps-t, kill app stb per pill.
dauphin
TrustGo-t használok múltkor néztem utána (hétvégén) az av-test első helyet ért el februárban azt hiszem van egy pdf amit le lehet tölteni és látod a tesztet. (Jha és teljesen free még 1-2 plusz is van hozzá pluginszerű)
-
atike
nagyúr
Nézegetem, de sajnos nincs időm most keresgetni...
eddig jutottam, én a Taskerrel kapcsolatosan keresgettem, hogy találok-e valami plugint akár a Talkhoz akár a Hangoutshoz, de első körben nem sikerült...
Lehet, hogy a Llamahoz van valami ilyesmi...
Root-al talán úgy lehetne, hogy ha otthon vagy, akkor fagyassza be az alkalmazást, vagy blokkolja csak annak a net elérését, de ugye az nem járható út...
Keresni kell kitartóan..
-
-
tomy86
addikt
Szerintem erre gondolt és tényleg nem sok értelme.
-
LonGleY
veterán
Talán mert 2.3 előtt tényleg leálltak? Csak tipp, nem ismerem a 4.0 előtti rendszereket. Persze a mostanikat sem, de legalább azt tudom, hogy a fene szórakozna egy olyan program leállításával, ami visszapofátlankodik. Az ilyet inkább tiltani kell. :] Főleg, hogy alapvetően is egy bugtenger...
-
tomy86
addikt
Számhordozásból eredő eltéréseket nem lehet teljesen kiküszöbölni. A sűrűn hívott számokat érdemes lekérdezni USSD kóddal (*126*telefonszám#) és aszerint módosítani a beállításokat, de nyilván az összesnél ez nem éri meg a fáradtságot. De így lehet csökkenteni az eltéréseket a számla és a program adatai között.
-
tomy86
addikt
Pár példa.
-Az elkészült beállításokat megköszönte kb. 5% (ez még nem tragédia)
-Miután elkészítettem egy beállítást valamilyen tarifacsomaghoz (nem két perc), annyit kértem, hogy az első teljes havi használat után jelezzen vissza a user, hogy stimmel-e a számla a progi által mutatott értékekkel. Ha nem, akkor pontosítom a beállítást, ha igen, akkor elmentem a beállításokat, hátha később másnak is szüksége lesz rá.
Visszajelzett, közel 0% (ez már bosszantott).
-Amikor a segítséget kértek, akkor légyszi, légyszi .... Amikor valami hiba volt a beállításban, akkor: "Ez így egy rakás szar, összevissza mér". Oké. Mi a gond? Leírja. Megváltoztatom a problémás részt. Ezek után előző pont, tehát semmi visszajelzés, hogy jó lett-e a változtatás után, csak egyszerűen eltűnik a user. Privátra sem válaszol.
A reklamációs részt erősen finomítottam, sok esetben közel sem voltak ennyire cizelláltak a "kedves" segítségkérők és akkor ezek még nem az extrém esetek.
A sokadik ilyen eset után döntöttem úgy, hogy mindenki állítsa be magának, ahogy tudja.
Nyilván voltak normális emberek is, de sajnos ők voltak a kisebbség. -
spiritex
veterán
Ez a régi Go Launcher EX 2.76 még Froyo-n is gyönyörűen fut és még nincs tele csicsával és szeméttel.
-
LonGleY
veterán
Örülök, ha bejön!
A Catch nálam már az elején elbukott (közös használat szempontjából), amikor annyit nem tudtam vele megtenni, hogy egy más által létrehozott jegyzetet töröljek... Állandóan személyes figyelmeztetés kellett, hogy ugyan, légy oly kedves és takarítsd az elavult elemeket. A Trello az egy kicsit más kategória.
-
LonGleY
veterán
Flexibilis, fülre rögzíthető. A bőr vezetési képességét kihasználva kommunikál a testen egyenletesen elhelyezkedő, mikro méretű érzékelőkkel, amik sprayként felvihetők a bőrre. Vigyázni kell, nehogy lenyeljünk belőlük, mert a firmware még mindig kiakad az 1-es környéki savra. De jó, tudom ajánlani.
Van még egy, de az analóg (vagy áll), azt lányok pH-kvalifikációjánál vetem be.
Na jó, alvás...
-
Jazz
veterán
Hogy mi? A 200ft-os app? és 10-ből 9 free? És ha nagyon akarod még az is free ami látszólag nem, ez meg már csak rajtad múlik.
(#28039) frozzyZTE: passz. ha nem jó, dob ki, van itt húzezer másik. [link] Célszerű a legnépszerűbbeket leszedni. (bár ezt google ügyesen megoldotta hogy átláthatatlan legyen a rendszer, és csak egyesével tudd megnézni ezen adatokat)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest