- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz
LonGleY #24376 üzenetére
Egy édekesség: nem engedte magát uninstallálni, míg ki nem kapcsoltam a rendszergazdai engedélyét a lezáráshoz [beállítások > biztonság > eszköz-rendszergazdák]. Itt vetten észre, hogy az AirDroid nem volt becsekkolva. Az elég zordakat akar:
Az AirDroid most már anti-thief is? Vagy ő maga a tolvaj.. :]
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
LonGleY #24146 üzenetére
... én általában keresem az "átjárást" a két rendszer (iOS / Android) között ezrt még idetenném a
Toshl Finance-t!A Mint.com Personal Finance konkrétan semelyik AndroidOS készülékeinkkel (3db + barátnőmé 2db) sem kompatibilis, szóval ahhoz gratulálok.
-
San398
őstag
válasz
LonGleY #24114 üzenetére
Jó ez ez Apex. Azt, hogy tudom megoldani, hogy ha újra indítom a tabot akkor alapból az Apex induljon ne a gyári indító? Az Apex beállításban piros keretben ez az üzenet fogad mindig "Előző indító, Kérlek nyisd meg a futó alkalmazásokat és zárd be a többi indítót, hogy felszabadítsd a lefoglalt..."
-
scream
veterán
válasz
LonGleY #24093 üzenetére
Oké hogy lehet keresni, csak egyik sem tud megtalálni rendesen egy ékezetes keresett szót sem... Legalábbis van egy 1200 oldalas PDF amiben rákeresek egy adott kulcsszóra és teszem azt mondjuk csak 2 szer fordul elő 1200 oldal alatt és van benne ékezet akkor manuálisan kell megkeresni mert az Adobe Reader nem találja, hasonló a helyzet ezPDF-nél is
(#24092) SimonJanos :
Nyilván nem képeken szeretnék keresni, hanem rendes szöveges adatban, de az ékezet nélküli szövegeket minden gond nélkül megtalálja, viszont ékezetessel bajban van még az asztali verzió is.
-
Orlin
addikt
válasz
LonGleY #24086 üzenetére
Értem.
Nem az én telóm így csal elmesélésből tudom mi lehet.
A Xperia Go fórumot néztem és ott szinte mindenkinél jelentkezik a hívás fogadás probléma JB után.A csuszkával vannak bajok.
Erre kellene valami alternatív megoldás.Amúgy gondolom ezt fogják javítani ha szinte mindenkinél jelen van a hiba.
THX! -
SimonJanos
aktív tag
válasz
LonGleY #23895 üzenetére
Clean Master: Igen, a KS Mobile-nak ez a cucca is remek.
Sajnos eddig nem használtam eltávolításra (sem). Mondjuk leesett hogy az "igazi" uninstall az az hogy: leállítás, adatok törlése és utána uninstall.
Az "Előzmény" / "Felesleges fájlok" tiszta sor,
az "App kezelő" / "Mentés" részen is az applikációk által hagyott plusz felesleges (!) cuccok törlése vagy root joggal itt randán törölhetek?! Mivel "már csak" ~ 750 MB-ról van szó, elviselem.A másik appjuk
ugye a
Battery Doctor
- helyette keresnék vmi "kisebb helyet foglaló" (tablet-en fent marad, mini pro-n lekaptam) "akkutöltés figyelőt". Ugyan nem nagy trükk az hogy 100%-ra töltés mindig, majd havonta egyszer full cycle, ami kb. + fél óra, de egy app nem ártana, ami nem min. 6 MB-ot kajál, "dejólenne": SD-re áttehető és este is mer figyelmeztetni (az említett app 22h után semmiképpen sem jelez)!?Battery Full Notification OK, de az "csak" 100% töltésnél figyelmeztet, persze lehet hogy elég lesz...
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
LonGleY #23885 üzenetére
A Goldworm azt támogat amit megadsz neki!!! Ez az 5*!
Kihagytam: ezért ez inkább mint a többi (általam ismert / fizetős).
Most dobtam össze egy Bplayer "támogatást":
bsplayer.grc:
APP_NAME: BSPlayer
CLASS_NAME:
PATH_NAME: C:\Program Files\BSPlayer\bsplayer.exe
FULL_SCREEN: F
PLAY: C
STOP: X
JUMP_BACKWARD: LEFT
JUMP_FORWARD: RIGHT
PREV: Z
NEXT: B
UP: UP
DOWN: DOWN
SUBTITLE: S
LEFT: LEFT
RIGHT: RIGHT
MUTE: M
CLOVER: SHIFT+LEFT
HEART: SHIFT+RIGHT
DIAMOND: 2
SPADE: 3... és simán működik - az összes fontos funkció meleltt még a feliratot, hangot is el tudom csúsztatni!
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
LonGleY #23883 üzenetére
Az Unified-t nem próbáltam ki, jónak tűnik, de nekem arra volt szükségem hogy egyszerűen távirányítsam a gépemet (itt: nem távolról elérjem), a lehető legegyszerűbben, ingyen. A WIN (Windows) Remote nem jött be, ez viszont nagyon!
PocketCloud: két OS-t használok: iOS / Android - erősen preferálom
az átjárhatóságot, azért.
Fing ue.
-
fatal`
titán
válasz
LonGleY #23852 üzenetére
A belső tárhelyen lévő adatokat minden app (pontosabban a rendszer) törli az apkval együtt, így ez a lépés felesleges.
Kivéve egy-két rootolt telóra való appot, ahol az apk tulajdonképpen csak egy telepítő (pl. keyboard manager).
(#23853) darvinya: Semmilyen app nem hagy semmit a databan, mert amikor az uninstallra nyomsz, akkor a rendszer először letakarítja a datát, aztán a dalvik cachet és végül az apk-t.
-
fatal`
titán
válasz
LonGleY #23828 üzenetére
Pl. mert ROM újrarakás / ROM csere után nincs kedvem arra várni, hogy majd ő lefrissítgeti, és esetleg a régi meg bugos. Major verzióváltásnál meg gondolom nem kell ecsetelni, hogy miért rakom fel esetleg 2 héttel hamarabb, minthogy a telefonnak eszébejutna frissíteni.
(#23830) szponzor: Az ország miatt. Ingyenes nem nagyon van másik szerintem. Ha fizetős is szóbajöhet, akkor swiftkey vagy smart.
-
OgKush
senior tag
válasz
LonGleY #23803 üzenetére
Gondoltam csak nem nézel hülyének, és elhiszed, hogy 4.1.10-es verzióról beszélek én is mint te is.. Főleg, hogy az eredeti hsz-em erre vonatkozott, nem tudom mi bajod, én csak írtam, hogy én már régebbóta ezt a verzót használom, valszeg kiszivárgott vagy valami, de szerintem ez tök lényegtelen...
-
pete_21
addikt
válasz
LonGleY #23788 üzenetére
Rendben, köszönöm, ki fogom próbálni
Az a helyzet, hogy normális esetben ennek úgy kell működni, hogy ez a "rezgés néma módban" valójában azt jelenti, hogy akkor rezeg, amikor a telefon csak rezgőre van állítva. Teljesen lenémítva nem rezeg, így éjszaka nem zavarna
Az sms programban ez szépen így működik a mai napig. De valamiért a Gmail-ből kiszedték. (esetleg nincs valahol feature request, ahol vissza lehetne kérni?)
Sajnos ha most bekapcsolom a rezgést Gmailben, akkor ugyebár mindig rezeg, és én pont most járok úgy, hogy a fafelületen elkezd hirtelen rezegni, én meg szívgörcsöt kapok -
tybsen
addikt
válasz
LonGleY #23728 üzenetére
En csinaltam egy masodik fiokot is, mukodik. Kaptam megerosito mailt is az ingyenes licenszrol, egyszeruen tulterheltek a szervereik, eddig még sosem volt ilyen akcio, nem csoda.
(#23722) darvinya: root jogosultsag eseten azt is meg lehet oldani, hogy kizarolag rom csere eseten tudja a tolvaj torolni a cerberus-t. Tehat amit Bozek is irt, valamikor tesz bele uj SIM-et es akkor maris le lehet nyomozni, keszithetsz kepet, hangfelvetelt, megjelenithetsz uzenetet vagy lekerheted a tolvaj uzeneteit, hivaslistajat vagy csinalhatsz egy kepernyomentest. Torolheted a memoriakartya tartalmat, stb. Szerintem kotelezo app.
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
LonGleY #22661 üzenetére
Nekem végre rendbe jött az Endomondo Pro-m Xperia mini pro-n (Galaxy Tab-on és iPhone 4S-n semmi gondom nem volt sem a Pro, sem az ingyenes verzióval): az újabb verzió, 1-2 frissítés óta elmondhatom hogy működik mint régebben.
Viszont (nálam) nagy riválisa az EveryTrail,
főleg hogy tud túrista / bringás térképet! A Pro verzióban ráadásul el is tudom menteni, így végre van egy jó offline / offroad térkép-eszköz!!! -
fatal`
titán
válasz
LonGleY #23683 üzenetére
Műveletek archíválás és törlése (érdekes fordítás): Csak az archiválás megjelenítése / csak a törlés megjelenítése / archiválás és törlés megjelenítése.
Ez befolyásolja a húzást is, illetve JB-n az értesítési sávot (ha jól emlékszem). Ha csak törlésre állítod, akkor alatta törléshez csúsztassa az.. (más esetben archivál).
v4.5-694836
Na, jópáran megelőztek, mindegy
-
st6969
őstag
-
darvinya
titán
válasz
LonGleY #23632 üzenetére
Nem tudom mi a baj kijelzéssel, de ha avatárra kattintva jelöli ki.
Fiók egyéb elérését a mail ikon melletti 3 szürke vonal.Play-en lévő komment inkább user error, mert még a kuka ikont sem látja.
Nekem jobban tetszik és könnyebb a kezelés is.
Az ikon osztás meg mutatja, hogy lett válasz. -
punky10
addikt
válasz
LonGleY #23636 üzenetére
Én is az Alarm Clock Xtreme-t használom. Be lehet állitani, hogy hány mp-ig tartson a hangerő-emelkedés, illetve hogy mennyi legyen a max hangerő. Azt viszont nem tudom, hogy időpont nélkül memoriában marad, vagy sem, tekintve, hogy mindig van legalább 3-4 időpont beállitva...
Annyra elégedett voltam vele, hogy megvettem, bár a free is tudta azt, amire szükségem volt. Ja, és még az Xperia X10 Minin is simán ment, az pedig nem egy erőmű... -
Nocsesz1
senior tag
válasz
LonGleY #23347 üzenetére
Megpróbálom.
Tehát van a gyári beépített "Nem a Gmail app" Email alkalmazás .Eddig remélem érthető.
Azt szeretném használni gmail fiókommal. De push üzenetre nem lehet rávenni mert ha Exchangeként állítom be a google nem engedi nálam.
Tehát marad az időközönkénti állítás ami nem jó nekem.
Magyarul erre keresek valami megoldást hogy jöjjön egyből értesítés mail érkezésre és a gyári beépített alkalmazással. -
punky10
addikt
válasz
LonGleY #23347 üzenetére
"Beépített email kliensen ha valaki tudja hogy kell beállítani a gmail push szolgáltatást az ne tartsa magába."
Google forditoval angolra, majd angolbol kinaira(tradicionális), onnan suomira majd vissza magyarra:
Ha valamit tudja, hogyan kell beállitani a gmail push szolgáltatást, az ne tartsa magába. (az informáciot...)
Én ezt már a fordito app segitsége nélkül is egy lépcsőbe forditom, köszönhető a haverokkal átjaffázott, komoly éjszakai beszélgetéseken rámragadt szövegértési képességnek... -
gipsztigris
addikt
válasz
LonGleY #23252 üzenetére
Köszi!
Nálam az a gond, hogy minden beállítás sikerült, csupán egyetlen eggyel nem boldogulok. Fogadok freemail fiókról levelet, és tudok is válaszolni rá, csupán a válaszlevél a gmail-es címről megy el. Szívesen elfelejteném a freemailt, de kb. tíz éve egy vállalkozás fiókja a szóban forgó fiók, és szinte az összes partnerem ezt a címet ismeri."A második lépés, hogy a fiók beállításoknál (e-mail küldése erről a címről) hozzáadod azokat a fiókokat, amiknek a nevében szeretnél levelet köldeni adott esetben (alias-ként jelöld majd). Jön egy ellenőrző levél, kattintasz, kész. Így megoldható, hogy a freemail-t már soha ne kelljen visszanyitni."
Ezt a freemail-ben kell megcsinálni? Bocs, de ezekhez a qrva levelező programokhoz teljesen kuka vagyok!
-
twine
veterán
válasz
LonGleY #23050 üzenetére
Ehhez még hozzátenném, hogy nekem a talk úgy volt beállítva,mindenkinél, hogy " A program nem rögzíti a csevegést."Aztán jött a hangouts,,,próbáltam átlátni,,nem sikerült, majd ahogy írtad,végül frissítés törlése,,visszatértem TALK-ra..
Aztán pár nap múlva látom tele a gmail fiókom az elmúlt napok csevegéseivel....
Őőőőőőőőrjöngtem....
Nem kevés időbe tellet minden MONDATOT törölni,,hogy ismét "egészséges legyen a postaládám....
majd pedig állíthattam vissza minden partneremnél, hogy "ne rögzítse a beszélgetést"...
Tehát magától átállította a beállításaimat....mindenféle figyelmeztetés nélkül...
Az ilyenek miatt borultam ki az i/o óta a googlera...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil flották
- Xbox Series X|S
- Milyen monitort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest