- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
darvinya #75395 üzenetére
Ezt miből állapítotad meg? Néztél hivatalos adatokat erről, vagy szétkaptad a telót, a legvékonyabb vezető keresztmetszete alapján számoltál stabil áramátviteli képességet és ez alatta volt a mért, átlagos terhelésnek? Vagy csak többször használtad, működött és ebből azt a következtetést vontad le, hogy akkor ez így rendben van?
-
törölt tag
válasz
darvinya #75391 üzenetére
Erős lejtőn a Trabi is vitte a 130 -at, de ez nem jelentette azt, hogy ez normális üzem lett volna. Sőt! Rövid időn belül lerúgta tőle a patkót. Az, hogy egy ideig képes átvinni annyi áramot azokon a vékony vezető felületeken, nem jelenti azt, hogy ez normális. A TV esetében sem. Vannak olyan TV -k, amiken külön HDD usb port van. Ezek pont attól mások, hogy alkalmasak a nagyobb áram átvitelére. MiniPC -s topikban láthatsz HDD -től elfüstölt panelt.
-
törölt tag
válasz
darvinya #75386 üzenetére
Te jó ég, ember! Meg sem fordult a fejemben, hogy vki aktív HUB nélkül rádug egy vinyót egy teló OTG -re. Hát persze, hogy nem bírja a szerencsétlen!
Pityesz78:
Át lehet partícionálni, de minden adat bukó. Ezen kívül, az EXT4 naplózó fájlrendszer (mint az NTFS). Ezt egyik flash meghajtó sem szereti és sztem a teló sem. A teló belső tárhelyeként szolgáló EXT4 -ben ki van kapcsolva a naplózás. Elvileg SGS 1 topikban találsz olyat, hogy lagfix. Ez a gyári RFS fájlrendszer, EXT4 -re konvertálása. Ott van vmi kikapcsolós leírás, de sosem vágtam bele. -
válasz
darvinya #74855 üzenetére
Hát úgy jött ide, hogy azt szeretted volna, hogy gyorsabban távolíthasd el a kártyát.
Az általam leírt javaslat pont ezt adja meg: egy kattal belépsz a tárhely beállításai közé, egy másik kattal meg eltávolítod a külső SD-kártyát vagy az OTG-pendrive-ot.(Nálam, ZTE V5 gyári ROM alatt nincs semmi ikon vagy kapcsoló, hogy gyorsan el tudjam távolítani a készülékre csatlakoztatott pendrive-ot.
)
-
-
-
vadászcsiga
félisten
válasz
darvinya #74798 üzenetére
Tegnap éjszaka megoldottam, nem tudom olvastad e?
-
m_kovacs
tag
válasz
darvinya #74746 üzenetére
Kérem segítsen értelmeznem ezt a "tv-n játszani" kérdéskört.
Láttam már az unokámat okos telefonon játszani. Magam elé képzelem, hogy kiteszem MHL kábellel
a képet a tv-re.És, akkor hol fog nyomkodni? A tv nem érintőképernyő.Ha a telefonon nyomkod, akkor
nem látja a tv képet. Hogyan is képzeljem el ezt a dolgot?
Köszönettel m_kovacs -
llaszlo
veterán
válasz
darvinya #74670 üzenetére
Az OK. Csak akkor ezek sem működnek úgy, hogy a telóról másolok a kártyára?
Nekem egy oda-vissza működő megoldás kellene. Hogy a telóról tudjak az SD-re másolni. Azért kérdeztem itt, hogy hátha van aki még használ ilyet és tud működőt.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Ezek közül egyikkel sem lehet írni a kártyára a telefonról? Teszteket nézve nem ez jött le. Viszont nekem ha lehet, akkor kábeles megoldás kellene. De lehet, hogy csak ilyen kis merev kütyü lesz jó.
-
törölt tag
-
llaszlo
veterán
válasz
darvinya #74661 üzenetére
Xiaomi Mi3 és Huawei Ascend G6. Kis fájlokat simán másol pár száz kB-ig. Csak a nagyobbaknál adja meg magát. Géppel is tökéletesen működik. Hozta a kártya max írási sebességét. Olvasni pedig a telefonról is lehet rendesen. Nagy fájlokat másoltam a kártyáról a telóra, fordítva nem megy.
Működik mindkét link most ellenőriztem. De csak a típus miatt tettem be őket. -
saelin
veterán
válasz
darvinya #74463 üzenetére
Az nekem nem alternatíva. Nem lehet benne külön fonts mappát betallózni, így a karaoke feliratok nem működnek benne, meg nagyon a képernyő aljára teszi a feliratot és ahogy elnézem (de lehet csak nem talátam olyan opciót) nem is lehet a felirat pozícióját állítani. Azt már nem is említem, hogy nem lehet egy default felirat/videó mappát bállítani, és így mindig keresztül kell mászni mindenen hogy elindítsak egy videót vagy betallózzak egy feliratot.
Nekem ezek nagyon fontosak, napi 2-3 részt nézek animékből - már amikor - és nagyrészükhöz külön kell betallózni a feliratot. Az mondjuk lehetne megoldás, hogy átnevezem a feliratokat a videóval megegyezőre és egy mappába teszem velük, plusz beállítom az alapértelmezet feliratnyelvet magyarra... de kényelem nagy úr...
Somatom
Egyébként az mx-es hangcsúszás megoldódott azzal, hogy átallítottam a videó dekódert h/w+ra (eddig s/w-n vagy h/w-en próbáltam csak)... Persze nem volt ilyen könnyű, mert amikor először raktam át, akkor még csúszott ugyanúgy. Töröltem az mx player adatait és újra próbáltam h/w+al és jó lett! Köszi a tippet!Le is kopogom.
Pajoz
Intel alatt én nem lepődöm meg ezen... -
Pajoz
őstag
válasz
darvinya #74463 üzenetére
Nekem pont a BS-nél csúszott szét a hang és a kép, hogy nézhetetlen volt a videó. Hiába van rá lehetőség, hogy korrigáljam ezeket. Egy másik videónál már megint rosszak voltak az előző beállítások.
#74459) saelin
MX-nél még nem tapasztaltam ilyet. Pedig jó ideje ezt használom rendszeresen. Egyéni codec pack-kal. Talán próbáld még meg a VLC-t.
-
vicze
félisten
-
Zirowe
nagyúr
válasz
darvinya #74289 üzenetére
Végig zongoráztam itt az összeset+nine és k9 (utóbbi volt az egyetlen, ami szinkronizálni se tudott, ioexception hibával kidobott loginkor), de egyik se tudta megnyitni a linkeket rendesen, mind a böngészőt hívták meg, ahol file://-ként próbálták hiába megnyitni.
Samu ennyire egyedi lenne? :S
-
törölt tag
-
Bozek
nagyúr
válasz
darvinya #73513 üzenetére
És ki állította az ellenkezőjét? A kérdező leírta, hogy amit tömöríteni akart, az MKV volt. Ezért írtam, hogy általában H264 van azokban (ami nem jelenti azt, hogy csak és kizárólag az lehet). De a kérdés szempontjából amúgy is mindegy, hogy milyen kódolást használ, mert egy tömörített videót már nem igen tud tovább tömöríteni ZIP-be.
-
LonGleY
veterán
válasz
darvinya #73302 üzenetére
Mi az, hogy nem volt jó? Mitől nem volt jó? Bírom az ilyen "érveid"...
Tény, hogy a legtöbb készüléken a leggyorsabb, ha be van kapcsolva a hardveres dekódolás, a gesture-ös felülete pedig az egyik legegyszerűbben kezelhetővé teszi. Az oké, hogy neked nem tetszik, de nem kéne csípőből valamit lehúzni, mert még valaki elhiszi, amit írsz.
Nem a Google feladata, hogy ellenőrizze a programok által felhasznált library-k jogi állását - ráadásul a warez fogalma sem erre vonatkozik. Megint olyan butaságot írtál, hogy a fülek kettéállnak.
"Külön izé, meg..." Az a külön, 2 perc alatt felrakható izé megoldja a kódek problémát... pont azt, ami miatt az appot minősíted. Taps!
-
xSide
őstag
válasz
darvinya #73162 üzenetére
Androidpolice-ról raktam fel már a Play áruházat (5.3.6) korábban az új Play szolgáltatásokkal együtt.
Beindult az akksiszívás megint.
Vissza is raktam a korábbi Play szolgáltatást (6.7.76), azt megvárom mikor magától frissülne.
Csak nem lesz megint nrg éhes
Mire frissült a Play? -
törölt tag
válasz
darvinya #72369 üzenetére
Sztem a Gdrive -ban rosszul vannak beállítva a mappajogosultságaid. Mondjuk eleve hibás koncepció a saját és a megosztandó tartalmat azonos fiókban kezelni, de ha már így van, akkor legalább a tárolt adatok mappajogosultságaira oda kéne figyelni. Amiket megosztok, linkelek, az nekem egy public mappában van. A közös felhasználású cuccok egy másik mappában, aminek szigorúbbak a jogosultságai. A privát cuccok pedig egy külön Drive fiókban. Mivel mindkét fiók az enyém, ezért én tudok köztük mozgatni, de más nem fér (értsd: nem kavarhat bele) a privát cuccaimhoz. Egyébként meg fájlkezelővel pikk-pakk rendet lehet rakni.
-
törölt tag
válasz
darvinya #72352 üzenetére
Ha betallózod, akkor tudsz róla másolatot csinálni, aminek már Te leszel a tulaja, így azt dobsz ki belőle, amit akarsz. Egyébként nem szoktam így betallózni. De ha már itt tartunk, a 4shared táradba be szoktad tallózni mások megosztásait? Mert ha nem, akkor ezt nem kéne felróni a GDrive -nak, hiszen ha itt sem használod, akkor a probléma sem létezik.
-
törölt tag
válasz
darvinya #72335 üzenetére
Sztem valamit rosszul csinálsz. Nekem nem "szemetelődik". SolidExplorer -ben kiválasztom bármelyik fiókom drive -ját és már mehet is le/fel a cucc. Találomra kiválasztottam egy tesztfájlt a Gdrive -omból. Bökj rá és nézd meg, hogy hány bökéssel jutsz a letöltéshez!
Tesztvideo_31MB -
törölt tag
válasz
darvinya #72254 üzenetére
Mert a több szál úgy néz ki (nagyon leegyszerűsítve), hogy indít egy-egy szálat az adat 0., 100., 200.... MB -jánál. Mire végez, addigra összeállnak a különböző szálakon átvitt részek. De ahhoz le kell fusson az összes szál. A stream "realtime" dolgozik az átvitt adattal, ezért nem segít az, hogy a film közepétől is indít egy másik átviteli szálat. Azért tettem idézőjelbe, mert a stream sem egészen realtime. Van egy puffertár. Ennek méretét növelve, lehetne trükközni. Csak a puffertár feltöltése is idő és újra kell tölteni, ha megszakad az átviteli folyamat (pl. beletekerés, ugrás). Ami pedig a b,g,n,ac -t, valamint a többszálas letöltést illeti, azoknak nincs közük ahhoz, amit a frekvenciákról írtam (bár ac csak 5GHz -en van). A két frekvencián, párhuzamos átvitelhez, két Wifi modul kéne. Routerben van ilyen (az enyém is tudja), de az két eszköz közötti átvitelnél segítség. Egy fogadó eszköznél csak akkor lenne gyorsulás, ha az párhuzamosan, mindkét frekvencián tudná fogadni az adatot. De én még csak mobilnet+Wifi kombinációról hallottam, két Wifi modulos telóról még nem.
-
törölt tag
válasz
darvinya #72252 üzenetére
Fogalmazhatnál egy kicsit világosabban, ne csinálj úgy, mint az Apple! Értem én, hogy retina kijelző, de mi a felbontása?
Mi az, hogy "külön szabványú"? Portok vannak, meg protokollok. Az ES mit használ ehhez a "turbo" üzemmódhoz? Mondjuk párhuzamosan, többszálas átvitelt? Ez jó lenne, de csak fájlműveleteknél. Streamnél nem segítene.
-
oncsi
őstag
válasz
darvinya #72231 üzenetére
Mindkettönél be lehet állitani, hogy OTG vagy MSC. De a töltést nem tudom lekapcsolni, ezért persze nem megy, mert tul nagy áramot akar felvenni mindkettő a másiktól. Arra gondoltam, hogy eleve nincs is szükség a tápfesz átvitelre, mert mindkettő a saját tápjáról megy.
-
ityam
őstag
-
törölt tag
válasz
darvinya #71881 üzenetére
Csak tippelek. Pl. hogy kezelni tudja azt a szitut, amikor zenehallgatás közben bejövő hívásod van (zene megáll, aztán úgy marad, vagy folytat, stb). Valamint, ha jól emlékszem, akkor Samun, a füles hívó és hangerő gombjaihoz is lehetett lejátszó funkciókat rendelni. Ennek is van "némi" köze a híváskezeléshez.
A másik ügyben meg nézd meg a Gone Mad MP -t! Sztem nincs olyan album, előadó, szám, stb. kombináció, amit ezen ne tudnál beállítani.
-
LonGleY
veterán
válasz
darvinya #70752 üzenetére
Nem tudom, te milyen bugot írtál, de az említett progi néha összekavarodott a 3 alapprofillal, és érdekes anomáliákat okozott. Ezért gondoltam alternatívát keresgélni... Azért írtam, hogy van root, mert hátha úgy rendszerszinten tudnám tiltani a rezgést.
Az SK-ban opció, hogy ne kelljen az ékezet után maszatolni, hanem az bukkanjon fel alapértelmezettként. Tehát csak egy szimpla hosszúérintés kell, aminek az ideje megintcsak beállítható. Gyakorlatilag fél tized másodperc alatt írhatsz egy A betű helyett Á-t úgy, hogy nem kell külön sor az ékezetes betűknek. Ezért jó az SK, mert minden ilyen kényelmi / gyorsító dolgot be lehet lőni.
-
LonGleY
veterán
válasz
darvinya #70749 üzenetére
De igen, ez pl. hatással van: Vibration Widget
Amint írtam is. Csak ez éppen egy bugos vacak...Akkor nem az igazi a bill. app, amit használsz. Vagy a készüléked ősgyenge. A Smart Keyboard Pro-nál megfelelően instant a rezgés, ráadásul a hossza is finomhangolható. Nagyon sokat segít a pontosságban. Anélkül kb. azt sem tudom, hogy mi van.
-
törölt tag
válasz
darvinya #69477 üzenetére
Akkor valamit nem jól értelmezek. Okíts légyszi! Van egy screenshotom, ami 1080x1920. Sztem lényegtelen, hogy jpg -ként, vagy png -ként mentem, mivel átlátszósági értéket nem akarok adni. Én azt gondoltam, hogy a "konvertálás jpg -re" az csak a kiterjesztésre vonatkozik. Ezen kívül még történik más átalakítás is, ha azt az opciót választom?
-
domerator
veterán
válasz
darvinya #68694 üzenetére
Igen, nagy opera fan voltam par eve, de mostanra annyira el lett chesve, hogy szinte hasznalhatatlan.
UC browser ami eddig a legkevesbe fajdalmas. Dolphin is esik-kel, rocog mint allat... a nativ droid meg nem megy fel root nelkul.
Ios-on van az atomic, az elegge hasit, de droidra nem lattam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- PlayStation 5
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Óra topik
- Bestbuy játékok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest