- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
Köszi.
Megnézem, de lehet, hogy megpróbálok megbarátkozni az új dizájnnal is.
Egyébként a 2.0-hoz (most?) nincs a Play-en fizetős kulcs, csak a Classic-hoz.
Ha úgy nézem, hogy a Classic-ot megveszem 465-ért és megkapom hozzá a 2.0-t is, vagy csak a 2.0-t veszem meg IAP-pal féláron, akkor tulajdonképpen ugyanott vagyok pénzügyileg. Vagy 2 program "dupla áron", vagy 1 féláron. Így belegondolva, micsoda akció! -
w.miki
veterán
Ez a cloud save hogyan működik a gyakorlatban?
Nekem még sose sikerült egyik telefonról a másikra átrakni vele mindent.Pedig megint találkoztam egy androidos vírus-sal, néhány perc netezés után bedob egy ablakot, hogy virus van a telefonon... persze nem ő az...
nem tudom mit kellene letörölni az eltávolításához. -
törölt tag
Köszi, az az érdekes (legalábbis nekem..) , hogy van játék ami menti, és volt amit töröltem, később megint kedvet kaptam, hozzá és kezdhettem mindent az elejéről pl ilyen volt az EA-s Tetris, azt pl mikor újra feltettem kezdhettem minden az elején ugrottak az eredmények satöbbi, de a Trainstation például elmentette pedig vendégként játszom, tehát nincs szinkronizálva sem a facén sem sehol.
-
törölt tag
beg:
Bocs, de erre még reagálnék!Leírták már többször, hogy a reklámok nézettsége (vagyis nézetlensége) miatt nincs Tapatalk integráció. Az viszont más kérdés, hogy azóta bevezették a prémium tagságot.
Ezt csak gondolatébresztőnek szántam, hátha egy illetékes jó ötletnek tartja. Sztem nyomós érv lenne a prémium tagság mellett. -
HoTaZo
addikt
Akkor ez is készülék függő?
G8-on nincs, kép készítés az értesítő sáv, parancs ikonoknál van. Kikapcsoló menüben ezek nincsenek. Lehet, valamit állítani kell, de alapból nincs. AZ Screen recordert tettem fel, de ha van a rendszerben is, akkor törlöm a másikat. Csak legyen meg. -
zebede
őstag
Egyébként mivel lehet átvinni egy androidos tabletről vagy mobiltelefonról a kép+hangot hdmi tv-re, ha a tv nem wifis?
Vannak ezek az MHL adapterek de ahogy olvasom ezek vagy kompatibilisek adott eszközzel vagy nem.
Esetleg valami vezeték nélküli megoldás?
Vagy mi ajánlott, ami biztosan működik? -
sodó
csendes tag
Köszi!
És még olyan kérdésem lenne, hogy:
- adott egy törött érintőpanelű androidos tablet (a kijelző még ép)
- OTG-n egérrel tudom vezérelni
- HDMI-n tv-re van kötve
- szeretném megoldani azt, hogy andoridos telefonról vezérelni tudjam (YT, különböző appok)
Hogyan lehetséges ezt kivitelezni? -
HREH
senior tag
Érdekes. Kültem nekik visszafizetési kérelmet (Playben I no longer want this purchase, utána meg indoklásnak leírtam, hogy free lett.), erre most kaptam az e-mail-t, hogy "Megkaptuk visszatérítési kérelmedet a következővel kapcsolatban: <app neve>, azonban ezt a vásárlást jelenleg nem tudjuk visszatéríteni."
Mi a teendő ilyenkor, hogy mégis vissza tudjam kérni a pénzt? -
fireman123
őstag
-
dopeman1
csendes tag
Szia-köszi a slatedroidot én is megtaláltam. Az a baj,hogy ezek csak a régiekre jók,az enyémre nem.
Allgemein
Produkttyp: Tablet
Betriebssystem: Android 4.4 (KitKat)Display
Typ: 25.7 cm ( 10.1" ) IPS
Auflösung: 1280 x 800
Touchscreen: Multi-Touch
Merkmale: 10-Punkt-MultitouchProzessor
Prozessor: ARM Cortex-A9 ATM7029
Prozessor-Taktfrequenz: 1.3 GHz
Anz. der Kerne: Quad-CoreSpeicher
Speicherkapazität: 16 GB integriert
RAM: 1 GB - DDR3 SDRAM
Unterstützte Flash-Speicherkarten: microSD, microSDHC
Max. unterstützte Kapazität: 32 GB -
Fall-N
veterán
Én arra inkább a Twilight appot (Sleep As Android fejlesztőitől) használom, abban amúgy is van kék fény elleni szűrő, meg akár időzíteni is lehet. Megvettem a Pro kulcsot is hozzá.
Ha még senki nem ajánlotta itt van egy sok mindenre jó profilozó alkalmazás.
#1 Profile -
Értem.
Tehát akkor valószínűleg szégyenlik az app-ot és önkényesen rejtetté tették a nyílvánosság elől.Mondjuk pont egy Vatera szintű aukciós oldal nem engedné meg magának, hogy hozzáértő programozókat béreljen, hogy legyen normális mobilos app-juk a mai világban, azért itt pislogok picit...
-
brd
nagyúr
Maradjunk annyiban, hogy szerinted. Ha sokat, sok helyen és figyelmesen vezetsz, akkor egy idő után rá lehet jönni, hogy vannak a vezetés közben olyan közel üresjáratok, amikor pl. telefont lehet nyomkodni és senkinek nem fáj, mert nem kell résen lenned. Van értelme párat mondanom, képes vagy elfogadni ilyen helyzetet, vagy egyszer találkoztál a fogalomkörrel, akkor eldöntötted, hogy nem, és mondhat bárki bármit?
-
Mr. Y
őstag
Ez függ a rendszeredtől!
Hanyas verzió?
Csakmert! 4.4. alatt kell root és egy program (csak a program miatt kell a root), az lekezeli multiba. Attól felfelé az OTG képes eszközökön tökmindegy, hányat dugsz rá, kezelnie kell, hacsak;
A telefonod nem ad elég kakaót. Akkor nem az van, hogy nem látja az egyik eszközt, hanem az, hogy nem is ad neki delejt. Függ akksi kapacitástól, beállítástól, töltöttségtől, szal' elég sok mindentől. Ergo pontos kérdés, hogy mid van és az mivel dolgozik? -
-
Ez igy santit.
Pl. free a wifim, es a pc-n mindenki szamara hozzaferheto a ''filmek'' mappam, olvasas joggal.
Innen barki leszedhet barmit,
DE ha iras jogot hekkerkedik maganak, es trojait telepit, na azt viszont nem tettem elerhetove alapesetben.
Pl. nalam sose zarjuk a kaput, a szomszedok barmikor atjohetnek, kutyanak hoznak enni stb.
A lakasajton mar kopognak ha beljebb akarnak jonni.
Es eszukbe se jut, hogy a kutbol kilopjak a szivattyumat, vagy elvigyek a biciklimet. Mentalitas, hozzaallas kerdese. Ez utobbiak sorvadnak manapsag.Az igo tuti legalis, a mostani is, meg ha nem is promozzak, ha tevedes vagy rendszerhiba lenne a Playen, az eltelt jopar nap alatt azert eszrevette volna valaki, aki illetekes.
En is leszedtem, de ha veletlenul Mari neni bankkartyaadatait dobna be a bongeszom valami hiba miatt, nem szednem le a 23789 forintjat a szamlajarol, sot jeleznem hogy bug van.
Erre celoztam feljebb. -
csadi0011
őstag
Ez Android M alapfunkció. Sony nem vette ki a rendszerből. Ha frissítettél 6.0-ra akkor neked is kéne működnie.
Úgy emlékszem, hogy egy Sony reklámvideóban be is mutatták, de nem találom.
https://www.youtube.com/watch?v=KQBwy32iI2s
Ennek a videónak a végén 1:00-nál jobb alsó részen ott van, hogy Now On Tap, szóval "beígérték". -
galaxys80
veterán
Miért is ne hasonlítsam őket a többi alkalmazás készítőjéhez?
Leírásba beleírhatták volna valóban. De nem tették. Mellesleg meg sem jelent néhány nappal ezelőttig a Play-ben az app. Innentől kezdve elég egyértelmű, hogy letölthető, ha most meg ott van.
De nem a megfelelő vagy nem megfelelő kommunikációról volt most szó szerintem. -
air
nagyúr
-
Forgalomtól elzárt részen természetesen. Még véletlenül sem a Váci úton reggel amikor nincs forgalom. [link] - [link]
Viccet félretéve nem értem miért kellene beméretni. Minden óra csal valamennyit. Engem a valamennyi értéke érdekel, mert akkor tudom még hol nem bánt a trafi. Gondolom te sem 50-el mész 50-es táblánál. Én minden +10 óra alapján és még nem volt gond. Most pontosítom. 50-esnél amúgy 64-65-nél van csekk.(#95153) tomy86! Köszi ez lesz az igazi!
-
-
dlaj
őstag
Köszi.
Közben már nézelődtem, és ráakadtam erre a fejlesztő dologra és a 703-ast is megtaláltam, fel is raktam.Szóval a régiben itt fent volt az ikon, ami egyből beadta a mappákat, vagy albumokat, én már nem is emlékszem.
Az újban meg csak itt lent van (ez meg volt a régiben is), és egy érintés után még választani kell, hogy melyik nézetet szeretnéd.
Szóval nem egy katasztrófa, csak kényelmes vagyok, na! -
dlaj
őstag
Lehet már a Play-ről telepíteni, vagy te is az alpha build 700 apk-t raktad fel?
Használom én is kb 2 hónapja, és igazából tetszik meg minden, és a hangja is jobb talán, de az nem jön be, hogy az albumokat a lejátszófelületről a régiben egy érintéssel elértem, az újabban pedig két érintés kell hozzá. Bele is szoktam fáradni.
-
-
z123456789
addikt
Ugyan az fejlesztette mindkettőt. Mármint ami nekem megvan a tableten, és most a playen fizetnem kéne.
Idézőjelbe akartam tenni a szabadalmat.
Megoldódott. Írtam nekik. Az volt a válasz kb 10 percen belül, hogy a Play felszólította őket, hogy másik arculatot kell csinálniuk, ezért lett az ikonváltozás, és ennek okán, már teljesen másként jelenik meg a Playen az app. De küldött egy linket, ahonnan letölthetem a pro-t, és megköszönte, hogy vásároltam tőlük. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- Battlefield 6
- Gitáros topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest