- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grecky
senior tag
Tudom, h root kell hozzá, nyugalom.
De valószínűleg nem írom le érthetően a dolgot, vagy én nagyon nem értek valamit.
Leírom a teljes sztorit újra, hátha így érthetőbb lesz:
A google keyboard appról lenne szó, ami alapértelmezetten rajta van a telefonom gyári, törölhetetlen alkalmazásai között. A v4-es verzióval semmi gondom nem volt, de amióta lefrissült v5-re egy nagy fosch lett az egész (elnézést a szóhasználatért).
Ha eltávolítom a frissítéseket, majd a legutolsó használható v4-re felfrissítem (amit lementettem még a v5 előtt), minden szép és jó, de a play store felajánlja a frissítést hozzá, ami zavar.
Azt szeretném, ha nem jelezne az áruház, hogy van újabb. A zipsigner nem segített, mert ha az azzal aláírtat telepíteném rá, az az üzenetet írja, hogy az alkalmazás nincs telepítve, magyarul nem települ.
Arra gondoltam, úgy át lehetne verni, hogy magasabb verziószámot adnék meg a v4-es apk-ban valahogy, mint a play-es legfrissebb, majd aláírnám, és úgy telepíteném,
Lényegében ehhez kellene segítség. -
Grecky
senior tag
Félreértessz, tudom, h a gyári alkalmazást nem fogom tudni módosítani root nélkül.
De megvan az apk, aminél szeretném, hogy ne frissüljön. Oly módon nem lehetne megoldani, hogy belemódosítanék az apk-ba, hogy más mappába, és más néven települjön, mint a gyári (régebbi verziós).
A gyárit előtte tiltanám, és a módosítottat használnám helyette.zeon.hu:
Érdekes, viszont lehet h láma kérdés lesz, de nem értem, hogy miért nem lehet megoldani azt, hogy a v4-es apk-t v5-nek vagy nagyobbnak lássa a play store, és ne ajánljon fel többé frissítést?
Nem lehet valahogy a nagyon verzió "aláírását" rátenni a jelenlegire? -
-
Grecky
senior tag
Sziasztok!
Segítség kellene. Szeretném, ha egy bizonyos ingyenes alkalmazás egy adott verziónál magasabb verzióra ne frissüljön, és ne látszódjon a play áruházban se, hogy van újabb verzió belőle.
Tud valaki erre valami megoldást?
Esetleg átküldeném az apk-t is, ha vki tud segíteni.
Köszi előre is!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest