- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grecky
senior tag
Tudom, h root kell hozzá, nyugalom.
De valószínűleg nem írom le érthetően a dolgot, vagy én nagyon nem értek valamit.
Leírom a teljes sztorit újra, hátha így érthetőbb lesz:
A google keyboard appról lenne szó, ami alapértelmezetten rajta van a telefonom gyári, törölhetetlen alkalmazásai között. A v4-es verzióval semmi gondom nem volt, de amióta lefrissült v5-re egy nagy fosch lett az egész (elnézést a szóhasználatért).
Ha eltávolítom a frissítéseket, majd a legutolsó használható v4-re felfrissítem (amit lementettem még a v5 előtt), minden szép és jó, de a play store felajánlja a frissítést hozzá, ami zavar.
Azt szeretném, ha nem jelezne az áruház, hogy van újabb. A zipsigner nem segített, mert ha az azzal aláírtat telepíteném rá, az az üzenetet írja, hogy az alkalmazás nincs telepítve, magyarul nem települ.
Arra gondoltam, úgy át lehetne verni, hogy magasabb verziószámot adnék meg a v4-es apk-ban valahogy, mint a play-es legfrissebb, majd aláírnám, és úgy telepíteném,
Lényegében ehhez kellene segítség. -
Grecky
senior tag
Félreértessz, tudom, h a gyári alkalmazást nem fogom tudni módosítani root nélkül.
De megvan az apk, aminél szeretném, hogy ne frissüljön. Oly módon nem lehetne megoldani, hogy belemódosítanék az apk-ba, hogy más mappába, és más néven települjön, mint a gyári (régebbi verziós).
A gyárit előtte tiltanám, és a módosítottat használnám helyette.zeon.hu:
Érdekes, viszont lehet h láma kérdés lesz, de nem értem, hogy miért nem lehet megoldani azt, hogy a v4-es apk-t v5-nek vagy nagyobbnak lássa a play store, és ne ajánljon fel többé frissítést?
Nem lehet valahogy a nagyon verzió "aláírását" rátenni a jelenlegire? -
-
Grecky
senior tag
Sziasztok!
Segítség kellene. Szeretném, ha egy bizonyos ingyenes alkalmazás egy adott verziónál magasabb verzióra ne frissüljön, és ne látszódjon a play áruházban se, hogy van újabb verzió belőle.
Tud valaki erre valami megoldást?
Esetleg átküldeném az apk-t is, ha vki tud segíteni.
Köszi előre is!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Autós kamerák
- Sorozatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest