- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bacus
őstag
válasz
LonGleY #34319 üzenetére
Van némi tévedés, mert a helyelőzmények mennek gps nélkül is.
A hely meghatározásánál valóban a gps a legpontosabb, ha az nincs, akkor wifi + adótornyok, ha nincs wifi sem, akkor simán az adótornyokból is van lokáció. Igaz, az már 300m pontos csak, de az is elegendő.. (az meg nem szivja az akkut, legalábbis nem jobban, mint egyébként.
Én bekapcsolva hagyom, úgyis csak én látom, viszont néha érdekes, hogy melyik nap voltam pl az x ügyfélnél..
-
w333
félisten
válasz
LonGleY #34322 üzenetére
Persze manuálisan működik ! de pl. ha utazok akkor az időjárás / térkép miatt nekem ez más nagyon kényelmetlen !
Szerk.
Valaki nem tudja hogy a HDWidgets automatikus helymeghatározás miért mutatja folyton "Passarét" ? kénytelen voltam kikapcsolni és beállítani Budapest -t
-
dokee78
félisten
válasz
LonGleY #34308 üzenetére
Ezekre a lekövetésekre magasról teszek.
Porszemek vagyunk ehhez,nem velünk fognak foglalkozni.
Vagy félsz hogy az asszony kap egy mailt a Googletól,hogy nem a boltba mentél hanem Katikához?
Nézd a jó oldalát is,lehet hamarosan így is nyomozni fognak eltűnt személyek után. -
slice14
veterán
válasz
LonGleY #34251 üzenetére
A root nélküli backup az nekem sem tiszta, de ha nincs root akkor a pc-n kel aktiválni az apot a leírás szerint. Itt egy bővebb leírás róka.
Próbáltam persze root-tal, de nekem amik vannak fent azokat csak 85%-ban tudtam visszaállítani. Így nálam a TB a befutó, ha már van root.
-
kukinyo
addikt
válasz
LonGleY #34240 üzenetére
Köszönöm a segítségedet de már kipróbáltam vagy 10 hasonló jellegű appot és sajnos CM10, azaz Android 4.1-en egyik sem működik tökéletesen.Tulajdonképpen mindegyik teszi a dolgát de nem maradéktalanul.
Eddig CM7-et, 10.1-et használtam, azokon a Screen Off and Lock jó volt. Pár próbálkozás után elkezdtem kutakodni, és bizony elég sokan panaszkodtak régebben ugyan erre a problémára.
Vagy ki sem kapcsolja a képernyőt, vagy ha kikapcsolja egy mp múlva visszajön a zárképernyő de van olyan is ami elsötétíti a kijelzőt de ( sötétben látszik) hogy nem kapcsolja ki rendesen.És mindez sajnos csak CM10 esetében.Gondoltam talán tudtok ajánlani egyet amit azóta már javítottak. -
w333
félisten
válasz
LonGleY #34221 üzenetére
Én régebben a Trillian -t szerettem a legjobban, nagyon profi az egész ! de most ezzel az új frissítéssel még barátkoznom kell, Asztali Pc -n már vagy 5 éve használom és szerintem ez a legjobb !
Nagyon kicsi a hardverigénye : Androidon kb. 10Mb/RAM, PC -n 17MB !
-
fatal`
titán
válasz
LonGleY #34112 üzenetére
Annyit azért hozzátennék ehhez a témához (bár itt még nem derül ki), hogy nem minden router támogatja a WOL-t kívülről, bár az újabbakkal talán nincs ilyen gond. Nekem egy régi Netgear WNR3500v1 van és evvel pl. nem megy, hiába nyitsz portot. LAN-on megy, kívülről nem. Sajnos, pedig hasznát tudnám venni.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
LonGleY #34052 üzenetére
Ennél a logout bejegyzésnél nincs valami egyszerűbb? Majdnem ugyanilyen routerem van, de mégsem értek szinte semmit ebből a leírásból hiába próbálgattam...Ez a Wake On Lan progi talál két címet, ha rákattintok a wifi jelre, azt' ennyit tudok. A bejegyzésben nem értem milyen 7-es meg 9-es portot ad meg, a routereken nincs is ennyi, vagy milyen portra kellene gondolni?
-
tonyqa23
senior tag
válasz
LonGleY #34052 üzenetére
Ok, meg fogom nézni őket, köszi!
Ellenben most elb.sztam valamit a telóval. Rámentem ilyen mass storage vagy mi a rákra és usb-vel összekötve a PC-s Total Commanderben nem úgy látom a telefont, mint régen, h "Hálózat->Mediaaudio->külső vagy belső sd card", hanem csak egy G: meghajtónak. Hogy tudom visszacsinálni? -
tonyqa23
senior tag
válasz
LonGleY #34045 üzenetére
Nem ez volt a baj, hanem szerintem az, hogy nem ebben a beállításokban adtam meg az alapértelmezett letöltési helyet. Mert az nekem üres volt mindenhol. Mégis nekem is a D:\Downloads mappába töltötte le, mert én csak ezen a felugró ablakon állítottam ezt be és meg is jegyezte, de csak le kellett ok-zni azt az ablakot.....már értem. Az lenne a legkirályabb, ha valahogy a telóval be lehetne kapcsolni az otthoni gépet, így hazaérés előtt egy órával belőném,hogy mire ott leszek, már minden lent van. ilyen app nincs?
-
fatal`
titán
válasz
LonGleY #34049 üzenetére
"A funkció viszont, hogy bekapcsolom a gépet és a már rég elfeledett, de korábban készenlétbe pakolt torrentek elkezdenek csorogni, megfizethetetlen. :]"
Ez mondjuk nem rossz, ezért is mondtam, hogy lehet a kettőt vegyíteni és, ha ez a cél, akkor akár dobálhatja az ablakokat is (viszont ilyenkor ugye előre nem töltődnek le a cuccok).
-
fatal`
titán
válasz
LonGleY #34047 üzenetére
Nem konkrét maradvány szemétre gondoltam, hanem a "rendetlenségre". Ha te elrakod, ok. Én szeretem már letöltés előtt rendezni, ennyi.
Egyébként pl. nfo meg sample is marad, ami nem kell.
Csak megjegyeztem, hogy van a webuinak is előnye. Plusz még látod hol tart a letöltés, tudod szüneteltetni, leállítani, törölni.
-
fatal`
titán
válasz
LonGleY #34045 üzenetére
"A töltés oda megy, ahova szokásosan."
Pont ettől lesz szemetelés, mivel csak 1 konkrét mappát tudsz beállítani, ahova automatán elindítja a letöltést. És már keletkezik is a kupleráj az adott mappában, kategorizálás nélkül.
"Semmilyen ablak nem dekkol kint, egyből indítja a letöltést (legalábbis nálam)."
Így szemét van a megadott mappában. Ha pedig szeretnéd kategorizálni, akkor nem lehet csak letöltés után, nem lehet automatizálni, pedig megoldhatnák, pl. torrent név alapján, hogy ne mindent egy helyre töltsön, ha kikapcsolod az ablakot. -
fdisk
őstag
válasz
LonGleY #34004 üzenetére
Akkor bocs.
Figyelmetlen voltam.Atesz 666: Az elég érdekes böngésző lehet.
Próbáld ki az ES File Explorer-t.
Nálam minden lehet vele törölni. -
tonyqa23
senior tag
válasz
LonGleY #33992 üzenetére
Nem tudom mi lehet a gond, most is feljön az ablak, amit le kell ok-znom, csak akkor hajlandó elindulni a letöltés. mit kellene beállítani még, h elinduljon magától, amint a dropboxos könyvtárba bemásolom a torrentet?
"Aki ezt sem ismeri, annak jó a Képmetsző..."
Hát aki még a képmetszőt sem ismeri? Azt sem tudtam,h van ilyen...hol is van? Én Paintben tolom bakker!
-
Bozek
nagyúr
válasz
LonGleY #33989 üzenetére
Fogalmam sincs, de nem is értem, hogy miért kell torrentet hozzáadni a gépen, amikor nem is megy a gép. A Te módszered se működik akkor, ha ki van kapcsolva a PC, mivel a Dropbox mappa se frissül.
(#33990) tonyqa23: Windows-ba van olyan, hogy Képmetsző. Én se tudtam sokáig róla.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
LonGleY #33976 üzenetére
"Torrent hozzáadásra következő a módszerem: az uTorrentben be van állítva, hogy figyeljen egy Dropbox mappát (és ha talált ott valami relevánsat, törölje is le). Abba a mappába pedig Solid Explorer-el dobom be a torrent fájlokat a telón. Így, ha elindul/fut az asztali gép, az azonnal elkezd töltögetni."
Üdv!
Ez a megoldás nekem is tetszik, kipróbáltam, viszont nekem felugrik egy ablak a utorrent-en belül, amit le kell OKznom, csak akkor indul el a letöltés. Hogy lehet megoldani, h egyből induljon, ha bemásoltam a fájlt a dropboxos mappába? -
LordRajZoL
aktív tag
válasz
LonGleY #33717 üzenetére
Van ilyen kombináció
Azóta tudom használni mióta JB van a telón s aktiv a google nowNaptárba kell beállitani az idöt, s van egy olyan ahol a találkozó cimét kell beirni
Egy hátránya van ahova van állitva a navigáció tipusa az alapján fogja keresni az indulási idöpontot. Ergo ha gyalog van állitva utánna mindig azt figyeli, sajna ezt csak globálisan lehet állitanni.S google nowba engedélyezni kell a naptári értesitöt
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
LonGleY #33715 üzenetére
Ennyire okos én is vagyok, barátom, ám azért használok okostelefont, hogy a feles köröket kihagyjam. Nyilván nem tudsz a témában érdemben hozzászólni, úgyhogy a beszélgetésnek ezennel vége.
Többiek: az se lenne rossz ha a Mapsben egy kiválasztott útvonalat egyből emlékeztetőnek lehetne minősíteni, de hátha akad egy app (esetleg Now! kártya?), ami ezt a beírt időpont és helyszín alapján maga megteszi.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
LonGleY #33710 üzenetére
Miért is?
A Maps egy pontra és időpontra tapizva meg tudja mondani az útvonalat, ebből pedig kiolvasható h mikor kell indulni. az emlékeztető appok meg tudnak helyszínt és időpontot beállítani. Nem tűnik túl bonyolultnak a kettőt összekapcsolni, hogy az emlékeztetés egyszerűen a Maps által kiszámolt tömegközlekedéses indulás előtt szóljon.
Lehet neked túlzás, de nekem elég egyszerűnek tűnik. Olyan appot vagy funkciót keresek, ami tud okosértesíteni.
-
-
darvinya
titán
válasz
LonGleY #33540 üzenetére
Ezt írd már le még 1x, mert értelmetlen:
Ahogy már párszor írtam, mikor online ragad valaki, annál a Hangouts telepítése, majd a rendes a kilépés segített, de ettől függetlenül is megkavarodott.Nálam tökéletesen mutatja.
Egyébként kilőni kell az app listából akkor tér offline (azaz már nincs is kijelentkezés, csak láthatóság egyénenként megtagadás). -
z123456789
addikt
válasz
LonGleY #33472 üzenetére
Nem találom azt a hozzászólásom a témában amikor válszoltam newmann-nak, hogy próbáltam azt is, de úgy sem telefonált.Ezért is gondolom, hogy az egész telefont kell angolra állítani, nem elég ha magyar alapbeállítás mellet beszélek angolul.Gondolom ebben az esetben a magyar megoldásokat keresi, és mivel nem tudja értelmezni a "hívd" parancsot, ezért kikeresi nekem google-ban, mert ezt találja a legjobb megoldásnak.
Jól gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- RTX 4090, I9-14990 PC Eladó!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest