- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuksa90
őstag
Ha esetleg azt mutatná, hogy a felhasznált energia milyen százalékban oszlik meg az alkalmazások között, az - számomra - logikusabb lenne.Nagyjából egy pillantásra látnám, hogy mi eszi az akkut. Vagy, ha úgy jobban tetszik, a mindenkori felhasznált energiamennyiség megoszlását látnám az telefon összes fogyasztóját beleértve - és teljesen mindegy az akku töltöttségi szintje...
Ilyen alkalmazás létezik egyébként?
-
drmotto
őstag
OK, akkor te mit tennél? Az asztalon nem merül. Az iskolában/úton merül. A listában nincs semmi ami fogyasztana.
Hogy derítenéd ki hogy mi történik? Nem azt néznéd meg hogy mégis mi fut a háttérben? Ami esetleg nem látszik az akkus listákban?
Példa a saját telefonomról: Képernyő 48%. SW Heroes 3%. Ugyanakkor tuti hogy emiatt merült 6%-ot ma a telefonom, mert ezen kívül senki nem nyúlt hozzá, itt van előttem az asztalon.
Szóval? -
bigrock
addikt
Easy Answer
(szerk: Elég rossz az értékelése...)
-
meko1
tag
Köszönöm,körülbelül ennyit tudtam én is,a kérdés azonban az egyéb lehetőségekre vonatkozott(a telefon
mellett milyen más eszközzel lehet-némely órákon kívül pl.és nem matrica-nfc alapú vezérléseket bonyolítani
a bankkártya kiváltásán túl),ahol a kérdéskörrel foglalkoznak(igen ritka),mindenütt csak a telefonos fizetés,és
egyáltalán a bankolás kerül elő>pedig a lehetőség végtelen(lásd beléptetés),akkor a hozzá való eszközöket
is számba lehetne venni,mindenesetre kösz üdv -
törölt tag
-
simico
aktív tag
Chrome-ot a telefonon elég ritkán használom, csak akkor ha olyan oldalt akarok megnézni ami a pécés Chrome-ban lett elrakva könyvjelzőként
Nekem úgy rémlik, hogy a telefonon a Chrome-on belül is be kell lépned a Google fiókodba, akkor fogja először leszinkronizálni a dolgokat.
-
törölt tag
Jajj, ne legyél már ennyire földhözragadt! Pont az a lényeg, hogy a Google lehetőséget ad arra, hogy kibontakoztasd a kreativitásodat. PC -s Chrome -hoz van Dolphin szinkron plugin. Onnan már tudod szinkronizálni a telós Dolphin -nal. Azt be tudod tenni Bookmark widgetbe, ami lehetőséget ad arra, hogy más böngészőben nyisd meg. Ezt a widgetet beteszed egy Floating Widgets profilba. A Floating Widgets Tasker plugin. A Robotban beállítod, hogy ha a Chrome fókuszban van, akkor aktiválja a profilt és futtassa a Widgetet a Chrome fölött. Tök egyszerű.
-
-
-
törölt tag
Ebben a LastPass automatikus űrlapkitöltési funkciójáról van szó.
"But starting with Chrome 37 beta for Android, that function no longer works. You can continue to use the feature for a while by sticking with Chrome 36 stable… but eventually Google will update the stable channel and Javascript injection will no longer be supported."
-
DeathAdder
veterán
Értem én h így helyes, de miért kell hogy ez a semmi a szememet bökje állandóan, ezt nem értem
Van még néhány ilyen állandóan értesítést ad magáról app, de azokban be lehet állítani hogy ne legyen ott az állandó értesítés a statusbarban
Na de ezek szerint ez így normális, csak gondoltam hátha én vagyok lüke és nem találtam erre megoldást
-
kukinyo
addikt
Szóval ne mondja nekem senki hogy ennek így kell működnie. Hiába okoskodnak egyesek.
Emlékeztetőül itt a probléma leírása.
Kitörlés után a statusbar-ról is eltűnt az értesítési ikonja.
Most beállítottam az ébresztést, kitöröltem a nemrég megnyitott alkalmazások közül (az ikon el is tűnt, mint szokott) és újraindítottam a telefont. Érdekes módon megjelent az ikon és végezte a dolgát, ébresztett is. Újraindításnál nem törlődik a memóriából?
Szóval valami itt nem kerek. -
--HARDCORE--
senior tag
Köszi!
Megnézem.
Kicsit bénán fogalmaztam meg.. :/
Maga a bekapcsolás persze nem gond, úgy értettem hogy a töltés érzékelésekor az usb net megosztás indítása esetlegesen.. de ez is mellékes. A lényeg ügye amikor a töltés abbamarad, akkor egy repülő mód, vagy kikapcsolás lenne. -
hatpersze
tag
Én megvettem négyszáz valamennyiért a pro verziót, és ott teljesen eltűnt az a borzalom. Hogy őszinte legyek ennyit simán megért (amúgy is az egyik alap program nálam), lehet placebo hatás, de a pro mintha megtáltosodott volna. Amúgy is jó volt, de azóta a helyi hálózatban atom stabil, és baromi gyors.
-
-
kukinyo
addikt
Kipróbáltam, több más ébresztő program mellett. Számomra rengeteg felesleges funkciót tartalmaz (ami persze nem elhanyagolható és magát a programot kiválónak tartom), de én szeretem az egyszerű dolgokat. És az Alarm Clock Xtreme ilyen. Szinte az alap android órája, pár (számomra) fontos funkcióval kiegészítve.
Ezek közé tartozik a fokozatos hangosodás idejének beállítása. Én nagyon változó időben kelek és nem szeretem az egész környezetemet felriasztani. Tehát a kérdésem az hogy: 4.4.2 androidon csinálhattam vele bármit, ébresztett. Szeretném ezt 5.1-en is elérni. Van mód rá hogy ezt mindig a futó alkalmazások közt tartsam vagy valami hasonló (még akkor is ha kitörlöm a nemrég megnyitott alkalmazások közül)? -
-
-
Deck
titán
Évek óta használom és a google fiókommal mindig belépek, szinkronizál, tökéletes felajánl mindig, mindent amit nem visszatörlök kiegészítem.
Előbb gépről írtam.. És pont egy b-vel többet írtam, szörnyű. Véletlen előfordul.
Amúgy aki nem használ ékezetet és a telefonjára fogja na az egy vicc..
-
-
Sas madár
őstag
-
sharkybacsi
tag
Na még egy utolsót, aztán tényleg vége.
1. Hidd el nyugodt vagyok, az élet szép. Csak sajnos most szombaton kevés a munka, így itt esz a fene.
2. De lehet az eredményességet bizonyítani. Megtörtént eset 1: telefon akksija nem töltődik. App telepítése, csekkolás, a töltés rendben van, következtetés: az akksival lehet gond. És valóban azzal volt, garanciában cserélték is (S3 LTE). Megtörtént eset 2: ugyanez, csak alacsony töltési szint, kábel csere-bere, nincs változás, következtetés: töltő rossz- És valóban, garanciális csere (Moto Defy). Megtörtént eset 3 a múlt héten: az app szerint az autós töltő hol 200 hol 700 mA-val töltött, navigáció közben merült. Csere-bere egy Philipsre, tölt mint az állat, az app szerint stabilan tartja az 1000 mA-t.
Szóval tapasztalati úton is bizonyítottnak látom, hogy az általam használt készülékeken az elvárt pontossággal működik, ez nem hit kérdése.
(100-as bontásokban jelez ki, ez nyilván nem pontos, és lehet, hogy a poll sem teljesen pontos a telefonon belül, de használható.) -
sharkybacsi
tag
Most komolyan személyeskedünk?
Mi köze egyiknek a másikhoz?Ez egy mobil alkalmazás topik. Amit lehet oldjunk meg appokkal, a felmerült igényre a linkelt programok megoldást nyújtanak. Nem az eszköz felesleges, hanem csak ilyen okból megvenni.
Azért ajánlottam a linkelt programokat, mert már többször is használtam eredményesen őket, konkrétan kábel, töltő vagy autós töltő tesztelésére, garanciában való cserélésére.Azt is tudjuk, hogy szerinted nincs értelme a háttérképes appoknak. Egy csomó ember szerint meg van. Én is szeretem, ha két odabökéssel van egy szép új háttérképem a kívánt témával és nem kell keresgélnem összevissza. (Az említett programot szintén használom, ezért saját tapasztalat alapján írtam róla, hogy jó.)
Mások vagyunk, más a véleményünk. Hogy ezért miért kell betámadnod folyamatosan az embereket (nem ez az első alkalom) azt nem tudom.
Részemről ennyi, lépjünk tovább, bízzuk a kérdezőre hogy megfelel-e neki az app vagy sem.
-
sharkybacsi
tag
Mielőtt teljesen szétvered a kis buksidat csekkold is le az appot.
Amire Te gondolsz, és már többször is volt említve itt a fórumon, az a Premium HD Wallpaper vagy valami hasonló.
Ez meg a Backrounds HD.
Teljesen rendben van az app. -
Jakuu
őstag
Csak neked, hogy vegre befejezd a kukacoskodast.
How to setup a VPN server on your home router using DD-WRT
vagy
-
Ha ilyen egyszerű lenne, de amikor felhúztuk akkor is órákat kínlódott az informatikus, míg végre létrejött a kapcsolat. Ezt tudnám megspórolni, ha egy visszatöltéssel minden az MS szerverre vonatkozó beállítás (tartományi beléptetés, stb.) egyből jó lenne.
Szóval lehet valamivel az MS fiók minden adatát menteni és visszaállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest