- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
WhiteWalker #115996 üzenetére
Én meg maradok a SwiftKey-nél, de kikapcsoltam az automatikus javítást. Úgyis úgy írok, hogy amikor már látom a javaslatok között a nekem megfelelő szót, akkor rányomok.
Most meg már főleg azt használom, hogy az XZ1 Compact-ra a Sony már nem az Xperia billentyűzetet rakta, hanem SwiftKey-t.
-
Bozek
nagyúr
válasz
WhiteWalker #115991 üzenetére
"ha hosszan nyolcadik tartod"
Nyolcadik utas?
-
S e t h
nagyúr
válasz
WhiteWalker #115802 üzenetére
Nekem is kissé zavaró, bár én kizárólag flowt nyomok, így elég keveset tévesztek, gboardnál gyorsabban megy az írás nekem.
-
S e t h
nagyúr
válasz
WhiteWalker #115798 üzenetére
igen
-
válasz
WhiteWalker #115651 üzenetére
Ezzel szerintem nincs mit tenni.
Ahogy pár napja volt olyan, hogy csak üres kezdőoldalt mutatott egyeseknek, ez is Facebook oldali hiba, tehát app független. -
válasz
WhiteWalker #115645 üzenetére
Szerintem ez Facebook hiba. Mármint a túlzott szűrés.
Most vettem észre, hogy a "Most recent" oldal nálam is erősen szűrt a böngészőben is. -
S e t h
nagyúr
válasz
WhiteWalker #115578 üzenetére
Én chrome böngészőből használom, onnan megy minden.
Most megfogtál, mert nekem chrome az alapértelmezett és ami biztos még, hogy a Join nem működik együtt a firefox böngészővel, sőt, olyat is olvastam, hogy a winstoreban lévő kliens appja is csak win10-en fut.
Igazából bennem is vannak kérdőjelek, hogy miért is lenne szükséges, hogy a winstoreban( vagy legyen akármi más a neve) lévő alkalmazást megvásároljam, amikor simán megy minden chrome kiterjesztésből is, bár elég riasztó, hogy sok a negatív komment a kiterejsztés értékelés alatt.Ami elsőre igazolható, hogy nagyon jól megy a file csere oda vissza. Küldtem zenét, képet, screnshotot oda és vissza, vágólapra illesztettem szöveget az is átment, linkek másolása küldése az is oké volt, értesítés még nekem sem jött ahogyan Bozeknek, de valamelyik nap majd küldök magamnak másik számról smst és lesem azt is.
Lehet inaktiválom majd a Pushbulletet, mert arról viszont folyamatosan jön a jelzés számítógépen a whatsapp üzenetek miatt, a Joint még nem nagyon kiabált emiatt, nem tudom igényel-e további beállítást.Szerintem te próbáld ki először a Pushbulletet, nekem csak a file küldéseknél okozott az utóbbi időben problémát, de egyébként nem rossz, sőt kicsit most sajnálom is, hogy a képmegosztás esetén nem böngészőben nyílik meg a kép, mint a Jointban, ennél egy az egyben letöltődik a számítógépre.
A drivera mentést viszont kedvelem a Jointban. Az kijelenthető, hogy valóban geekebb vonalat erősíti a Joint, a Pushbullet sokkal jobban letisztult, egyszerűbb felépítésű és működésű, a Joint egy lelkes amatőr munkája, de inkább idézőjelbe teszem az "amatőr" szót.
Van hozzá pár tasker beépülő is, sajnos ezeket én nem nagyon használom, pedig lehet bennük potenciál.
-
S e t h
nagyúr
válasz
WhiteWalker #115557 üzenetére
-ha értesítést kapsz telefonon, akkor azonnal jelzi a számítógép(ha előtte ülsz), hogy hívásod van, ha sms, whatsapp meg ki tudja még milyen üzeneted jön azt is jelzi azonnal a számítógép, sőt meg is jeleníti és onnan tudsz válaszolni. Légyegében megkapod azonnal a telefonra érkező értesítéseket.
Én ezt online bankolásnál használom ki, mert azt nem telefonon végzem, hanem számítógépen és bármilyen kód is jön a telefonra, már meg is jelent azonnal a számítógépen és folytathatom a tevékenységet.- fileok küldése fogadása. Dokumentumokat, zenéket, alkalmazásokat szoktam küldözgetni oda-vissza.
- a vágólapra helyezett anyagokat azonnal át tudom küldeni innen-oda. Pl látok egy újságcikket, abból ki akarok vágni vmit és azonnal meg is jelenik a másik eszközön.
- linkeknél ugyanez, számítógépről telefonra és fordítva.
Nagy méretű fileokat még nem küldtem vele, de szerintem alapvetően nem is ezt a célt szolgálja hanem azt, hogy ha azonnal meg akarok osztani vmit a számítógép és a telefon között, akkor erre nagyon jó+ az értesítések.
-
válasz
WhiteWalker #115284 üzenetére
sanszos lesz nálam is... facbook és lite messenger kombó lesz ismét
-
Ronam
addikt
válasz
WhiteWalker #115244 üzenetére
Sziasztok!
Tudnatok ajanlani valami programot, amivel lehetne novelni a hivasok hangerejet? Nem a csengohangra gondolok.. Egy Redmi Note 3 telefonom van, es max hangeron is elofordul, hogy alig hallom akivel beszelek. Jelenleg ViperOS van a telefonon, de MIUI-n is ugyanilyen halk volt. Elore is koszi! Ja, es nem valasz akart lenni, sorry.
-
Gabis
őstag
válasz
WhiteWalker #114705 üzenetére
Ha az értesítés a spam-ben landolt akkor inkább a céget szidnám nem a Gmail-t. Nagyon szépen be lehet állítani és le lehet ellenőrízni ezeket, csak legtöbbszőr tojnak rá. Majd megy a rinya meg a hajtépés amikor tömegesen jelzik majd. Na mind1, szerintem semmi gond a gmail-el.
-
Bozek
nagyúr
válasz
De ha a Gmail a spam mappába dobja, akkor annak az Aqua-ban sem kellene megérkeznie. Lévén ez csak egy kliens, gépen belépve is ugyanazt látod, ott is a spamek között van ugyanaz a levél. Szóval ez alapján a Gmail alkalmazást szidni elég erős.
-
S e t h
nagyúr
válasz
WhiteWalker #114703 üzenetére
Kevesebb problémám volt eddig vele, mint az aquával.
-
nyisziati
veterán
válasz
Nem én választottam a Gmail-t, hanem az választott engem.
-
beg
veterán
válasz
WhiteWalker #114700 üzenetére
Na. A gmailt mondjuk én sem használom, de az inbox-al szép barátságot kötöttem pedig az elején ördöglakatnak tűnt. Sokkal logikusabb mint egy mezei kliens (pedig K9 fan voltam). Legalábbis nekem.
-
nyisziati
veterán
válasz
WhiteWalker #114703 üzenetére
Nekem speciel semmi bajom vele. Sőt, amióta a Freemail-es fiókomat átirányítottam rá, azóta az értesítési sávban jelzi, ha jött valami.
-
válasz
Pontosan ezt tettem én is. Pro-t is megvettem. Azóta nem is tudom hogy néz ki a gmail... (ja, leszarom ki figyeli ki, semmi fontosat nem intézek gmailon keresztül)
-
Bozek
nagyúr
válasz
Éljen a kultúra.
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
WhiteWalker #114633 üzenetére
Köszi. Majd figyelem, de ha jó lesz, akkor nem fogom frissíteni.
-
Krill77
őstag
válasz
WhiteWalker #114601 üzenetére
Koszi. A frissítés megoldotta. Viszont ez az aqua tényleg jo. Most nézegetem.
-
jupp008
senior tag
válasz
WhiteWalker #114394 üzenetére
Egy dolog hiányzik nekem a tökéletességhez. Könyvjelzőket, hogy lehet importálni Chrome -ból ?
-
válasz
WhiteWalker #114243 üzenetére
Gmail címekre miért nem a Gmailt használod?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
WhiteWalker #114242 üzenetére
Targytalan...elvileg az SSL változás értesítőt kellett kikapcsolni.
-
válasz
WhiteWalker #114055 üzenetére
"A kérdések adatbázisa megegyezik a www.kresztanulasotthon.hu weboldal aktuális kérdéseivel, beleértve a 2016-ban bevezetett új, mozgóképes kérdéseket is. Összesen így több mint 3000 kérdést tartalmaz, ami folyamatosan változik az aktuális jogszabály és vizsgakövetelmény szerint."
Szerintem igen.
-
sebijani1982
senior tag
válasz
WhiteWalker #112146 üzenetére
Üdv!
Huawei P9-m van. Rootolt custom Rommal.
Nálunk elég volt a supersu program eltávolírása. A root a ROM felépítése miatt megmaradt. Hülye ötletként, ha a supersu programot törlöd/fagyasztod, akkor sem enged be az otp appba? -
SharpSA
veterán
válasz
WhiteWalker #111903 üzenetére
Milyen fiókok vannak beállítva?
-
SharpSA
veterán
válasz
WhiteWalker #111901 üzenetére
Beállítások - Email, fogadás: alul van a Push email.
De csak akkor működik, ha a fiókon is be van kapcsolva: a fiókon hosszú nyomás, majd Beállítások és mappák - Fiók beállítások - Push e-mail pipa be (szerintem ez alap beállításként be van jelölve).
Nálam 4 rackhost.hu-nál levő email, 1 gmail és 1 outlook fiók van beállítva. Tehát összesen 6 email fiók.
-
tomy86
addikt
válasz
WhiteWalker #111820 üzenetére
A neten (pl. az xda-n) keresve több verziót is találni, de előre szólok, hogy nincs recept. Például volt olyan safetynet verzió, ami nem működött azzal a magiskkel, amit a magisk manager letöltött és telepített, de amikor kicseréltem a a magisket arra, ami az aktuális miuihu romban volt, akkor minden rendben ment, pedig mindkét magisk verzió v12.0 volt. Később újra kellett telepítenem a romot és akkor már ugyanez a kombó ismét nem volt hajlandó működni. Akkor álltam vissza a supersura
-
tomy86
addikt
válasz
WhiteWalker #111817 üzenetére
De fut. Csak éppen magisk és rom verziótól függően random eldobálja a rootot (pl. telefon újraindításkor vagy repülő módból visszatéréskor), ill. az is ötletszerű, hogy melyik safetynet verzió melyik telefonon, melyik magisk verzióval hajlandó működni.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
WhiteWalker #111816 üzenetére
Lejárt a szerk.idő.
Annyival kiegészíténem , hogy MIUI rom GD 7.2.24 van a készüléken.
Ezek szerint MIUI-n nem fut a Magisk
De lehet én értem rosszul. -
beg
veterán
válasz
WhiteWalker #111290 üzenetére
Az is teljesen jó, főleg a júniusi roaming eltörlés után már külföldön is használható lesz online "hazai" feltételekkel.
Csak aki flottás csomagban van, annak jól jön az offline térkép külföldön. -
beg
veterán
válasz
WhiteWalker #111284 üzenetére
Az. Az egyik legjobb offline.
-
zhata
senior tag
válasz
WhiteWalker #111091 üzenetére
Oszt, mellyik lenne az?
-
aleister
veterán
válasz
WhiteWalker #111091 üzenetére
Ez is megtörtént. Nem kaptam választ a kérdésemre. Nem véletlenül tettem fel.
-
válasz
WhiteWalker #110858 üzenetére
Akkor jól gondoltam.
-
válasz
WhiteWalker #110829 üzenetére
Inbox pro?
Nem is tudtam, hogy Google app-ok közül van, aminek sima és pro kiadása is létezik. Mondjuk nem találok ebből sem pro verziót most így rákeresve.
Nem másik hozzászólásra szerettél volna válaszolni? -
Deck
titán
válasz
WhiteWalker #110821 üzenetére
+1
-
Foose
addikt
válasz
WhiteWalker #110829 üzenetére
Felraktam.... Tényleg más mint a K9.... Nem rossz,nem rossz. Egyenlőre marad. Igen látom hogy a pro verzió mivel egészíti ki. Nekem csak gmailre kell.
(#110831) darvinya Nekem csak gmailre kell,így aztán.... Nemrég próbáltam,de ez a "kész" meg a kinézet,annyira fura. Szokni kell gondolom. Lehet megpróbálom ma mégegyszer,nem tudom mivel lett másabb-jobb a legutóbbi frissítéssel...?!
-
Foose
addikt
válasz
WhiteWalker #110821 üzenetére
Hát nem tudom. Képek és videók alapján olyan K9 mailnek tűnik.
-
zhata
senior tag
válasz
WhiteWalker #108766 üzenetére
Teszem is.
-
zhata
senior tag
válasz
WhiteWalker #108754 üzenetére
Ezzel a szerinted "hulladékkal" koordinálom a Gmailemet, az otthonit és a munkahelyit, teljesen meg vagyok vele elégedve.
-
SharpSA
veterán
válasz
Én már régen megvettem és megérte. Szerintem még normál áron is megéri, mert elég sokat tud és stabilan. Szinte hozza az asztali Thunderbird tudását levelezőként.
-
Deck
titán
válasz
Pont megvettem volna etre már nem akciós
-
bigrock
addikt
válasz
WhiteWalker #108733 üzenetére
A Play-en biztos nem. 1799 Ft, ugyanennyi volt pár hónapja is. ( ti hol látjátok?)
-
SharpSA
veterán
válasz
WhiteWalker #108733 üzenetére
Igen, 50% kedvezmény van rá, 2,49$, kb. 750Ft. Ennyit bőven megér. A Bluemail nekem nem vált be, ette az akkut, meg egyéb hiányosságai is voltak, amikor kipróbáltam.
-
hati
addikt
válasz
WhiteWalker #108145 üzenetére
Szerintem a keretrendszerbe is "beletöröl" az OS frissítés.
-
hati
addikt
válasz
WhiteWalker #108138 üzenetére
A frissítés után újra rootoltad a rendszert és újra raktad a keretrendszert?
-
jolti05
őstag
válasz
WhiteWalker #107075 üzenetére
Köszönöm!
-
Juditta_56
aktív tag
válasz
WhiteWalker #107075 üzenetére
Köszönöm, ez jól jött nekem is!
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker #106660 üzenetére
Mert a Google Fotók elsődleges célja a megosztás. Ahhoz pedig elég az albumozás is. Ez (is) a korlátlanság ára. A saját tárhelyeden úgy mappázhatsz, ahogy akarsz.
-
air
nagyúr
válasz
WhiteWalker #106658 üzenetére
Sehol. Mappázás a Google Fotókban nincs.
Albumokat tudsz csinálni. -
Deck
titán
válasz
WhiteWalker #106630 üzenetére
Mielőtt a videót elindítanád akkor kell a fejhallgató ikonra kattintani.
-
kuksa90
őstag
válasz
WhiteWalker #106267 üzenetére
?
Ha megnyitod a programot, bármikor megtekintheted... -
Probert75
addikt
válasz
WhiteWalker #106221 üzenetére
Innen letöltöd amelyik kell a telódhoz. Bemásolod a teló Download könyvtárába és megoldódik a problem, ha minden igaz.
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker #106214 üzenetére
Igen. Az AC3 nem free kodek, és a tulaj bekeményített. Ezért sok lejátszóból kikerült.
-
vacs
veterán
válasz
WhiteWalker #105966 üzenetére
Értelmes, nem tölti fel kétszer.
Sőt a fotók app beállításai között van olyan opció, hogy "hely felszabadítása", ami azt jelenti, hogy megnézi mi az ami a telefonon és a felhőben is megvan, és ha akarod, akkor törli a telefonon lévőt. -
havri1
félisten
válasz
WhiteWalker #105588 üzenetére
Ezen túl vagyok. A gyári SMS kezeli az sms-eket, de a messengerben továbbra is benne vannak az smsm-ek is. Káosz, és borzalom.
-
Bferibörs
addikt
válasz
WhiteWalker #105386 üzenetére
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker #105382 üzenetére
A menüponthoz sztem lehet rendelni parancsikont. A megjelenő menüben pedig érintésemulációval megoldható a választás. Az egész mehet egy Robotparancsba, aminek a parancsikonja kerül a home -ra. Aktiváláskor a Robot a parancsikonnal behívja a menüt, érintést emulál a kívánt netkapcsolat választógombjára, majd visszahozza a home -ot.
Bferibörs:
NEM! Ez nem Android SDK alapú alkalmazás. Olvasd el a leírását! Közvetlenül az MTK SOC parancslehetőségeit használja (korábbi neve: MTK Control). Snapin nem működik. Ezért kéedeztem korábban, hogy milyen SOC. -
Bferibörs
addikt
válasz
WhiteWalker #105382 üzenetére
-
g_g_g
őstag
válasz
WhiteWalker #105378 üzenetére
Azért kellene, mert 2 sim van a telfonban. 1. sim: van telefon és 500 mega mobilnet. 2. sim: csak mobilnet, nagyobb csomaggal. Néha ennek néha annak használnám a mobilnetét. Jelenleg csak menüből tudom váltogatni.
-
g_g_g
őstag
válasz
WhiteWalker #105360 üzenetére
Nekem van ilyen lehetőség, hogy tudom váltani melyik SIM-ről menjen a net. Na, nekem olyan alkalmazás kéne, amivel ezt egy widgettel könnyen tudnám megtenni, ne kelljen mindig a menübe bóklászni
-
zhata
senior tag
válasz
WhiteWalker #105191 üzenetére
1.2-1.4 GB-os fájlok jöttek le.
-
punky10
addikt
válasz
WhiteWalker #105191 üzenetére
Sajnos én is lemaradtam róla...
-
Degeczi
nagyúr
válasz
WhiteWalker #105188 üzenetére
Ha elkezdem letölteni Google Play Films appban, kb. 600 MB egy epizód, ami nagyon kevés, az is a 480p-vel lehet arányban.
Talán tényleg csak Chromecast-on HD, de akkor ezt valahol egyértelműen közölniük kellene (nyilván nem a 60 Ft-ra panaszkodva
de ha vki lett volna olyan őrült, h huszonezerért megveszi, az joggal morogna amikor csak alacsony fölbontáshoz fér hozzá)
-
Degeczi
nagyúr
válasz
WhiteWalker #105182 üzenetére
OK - de HD-ben?
Mert nekem mindenhol (telefonon és Youtube-on is) csak 480p a legjobb minőség...Lehúztak, vissza a pénzemet!
-
Juditta_56
aktív tag
válasz
WhiteWalker #105182 üzenetére
Kösz, most megnéztem a telefonon is, ott rendben megjelenik. Nem tudom, miert kell 5,5"-on néznem a 10" helyett, de legalább megvan...
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker #105090 üzenetére
Ezt most nem a Dolphin istenítésére írtam, hanem azért, hogy kiszűrjük az oldal hibát. Történetesen kb. egy órája fedeztem fel, hogy az LTE vadászatos térkép meg pont Dolphin -nal nem jelenik meg.
-
malnabokor
senior tag
válasz
WhiteWalker #104995 üzenetére
Nagyon hálásan köszönöm, igényes alkalmazás
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
WhiteWalker #104995 üzenetére
Ennek nincs widgetje?
-
Orionk
senior tag
válasz
WhiteWalker #104914 üzenetére
Mi az a webkártya? Mire gondolsz?
köszi -
swado
tag
válasz
WhiteWalker #104904 üzenetére
Persze, minden lehetséges. De inkább kettőre zárnám az ajtót, ha van rá mód. Most már csak az a kérdés, hogy melyik gyártó dobozát vegyem le a polcról.
air: Valószínűleg ez a legjobb megoldás, de néha nem tudom kikerülni.
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker #104701 üzenetére
Akkor előbb ezzel az appal felcserélgeted a gombok funkcióit ahogy neked tetszik, utána meg feltelepíted a korábban linkelt appot.
Ennek így két hátránya van:
- két app szükséges ahhoz ami akarsz
- az all in one app néhány funkciójához root szükséges -
törölt tag
válasz
WhiteWalker #104691 üzenetére
Tessék ezt most próbáltam, működik, root sem kell. Nálam a feladatváltó gombra rakta be, 2x klikk így vált az utolsó két megnyitott app között. (ezt az appot megtartom magamnak is
)
-
törölt tag
válasz
Quick Switch-nek hívják és Android 7-ben jelent meg. Néhány CM Lolli és Marshmallow romban benne van, Android 7-ből lett portolva. Elvileg N-ify xposed modul tudja ezt, én még nem próbáltam.
-
beg
veterán
válasz
Beállítások/További beállítások/Gombok
De az utolsó kettő gyorsváltás az CM sajátosság, azt ne keresd. -
beg
veterán
válasz
WhiteWalker #104685 üzenetére
Ő a gyári megoldásra gondolt. Telefonodon hosszan nyomod a menü/home gombot.
-
air
nagyúr
válasz
WhiteWalker #104682 üzenetére
A recent apps miért nem jó?
Annál mi lehet egyszerűbb? -
fdisk
őstag
válasz
WhiteWalker #104406 üzenetére
Webkártyával nincs rizikó.
-
air
nagyúr
válasz
Most hogy mondod, mióta onnan vettem meg, már 3x rabolták le a bankszámlámat.
-
Deck
titán
válasz
A hivatalost linkeltem először csak orosz nyelven majd utána ugyanazt csak angolul..
-
fdisk
őstag
válasz
WhiteWalker #104393 üzenetére
Én csak az adguardot használtam, használom de meg vagyok elégedve vele.
Nem rootolt tabon használom, és tökéletes.
És gyakran kap frissítést,ellenben az általad említett app, amit idestova 3 éve nem frissítettek. (lehet olyan jó, hogy nem is kell frissíteni)
Azt a pár ezrest meg kibírom, amibe kerül a licensz. -
Deck
titán
válasz
WhiteWalker #104397 üzenetére
800 Ft aztán tényleg sok egy lifetime licenszért..
-
Narxis
nagyúr
válasz
WhiteWalker #104393 üzenetére
Amit te ajánlasz az egy tűzfal ami tud reklámot is szűrni. Az AdGuard pedig egy reklámszűrő aminek van tűzfal funkciója is, egyszerűbb, átláthatóbb a kezelőfelülete, ugyanazokat a filtereket is tudja használni mint pl. PC-n az AdBlock Plus vagy uBlock origin. Én pl. a hufiltert szoktam manuálisan hozzáadni mert még egyelőre nincs benne alapból. Emellett folyamatosan javítják és fejlesztik így a legújabb android verzión is gond nélkül kell működnie szemben az általad ajánlottal.
Sajnálom de az AdGuard-ot abszolút jobbnak tartom, semmi sincs ami megközelítené egyszerűségben és hatékonyságban androidon. (PC-n nem használom, ott jobbnak tartom a uBlock origin-t.)
-
fdisk
őstag
válasz
WhiteWalker #104386 üzenetére
Miért is?
-
Narxis
nagyúr
válasz
WhiteWalker #104386 üzenetére
De ne ajánld mert olyan mintha alma helyett körtét ajánlanál.
-
darvinya
titán
válasz
WhiteWalker #103985 üzenetére
Töröld Suitban az Alapértelmését.
-
beg
veterán
válasz
WhiteWalker #103753 üzenetére
Én töröltem, de inkább az érkezett válaszok miatt. Azokban volt warezra utaló tartalom, ugyanis arra is való, továbbá bizonyos appokban még anyagi kár is okozható a fejlesztőknek, ezért az volt az utolsó döfés a szálban
Szóval igen. Ha konkrét tipp nélkül maradt volna a kérdésed, akkor az még becsukott szemmel bézs. -
törölt tag
válasz
WhiteWalker #103753 üzenetére
A PH. szabályainak megfogalmazása és értelmezése között eltérés van. Ezt hívjuk "szürke zónának"! Ebben a moderátorok megítélésén múlik, hogy egy adott hsz. -t, vagy vonalat sötét, vagy világosszürkének minősítenek. Nos, a Tied sötétszürke lett. Reklamálhatsz a "miért moderáltunk" topikban, de az kb. a széllel szemben vizelés esete lenne.
-
batai15
félisten
válasz
WhiteWalker #103399 üzenetére
Ligth manager
?Én is kérdeznék ismét. Google billentyűzet: hol kell beállítani hogy csak egy ékezetet mutasson a karaktereknél? Tehát pl csak "á" mutasson a többit nem.
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker #103399 üzenetére
Playen van sok notification szóra keres rá. Vagy heads up szavakra.
-
batai15
félisten
válasz
WhiteWalker #103344 üzenetére
Jó ezt pont nem tudtam.
-
darvinya
titán
válasz
WhiteWalker #102938 üzenetére
Mint mondtam, ha kikapcsolod = inkognitóval.
Passz, erre még én sem jöttem rá.
dlaj
Ezt jó tudni.
-
darvinya
titán
válasz
WhiteWalker #102933 üzenetére
Más nincs, vagy elfogadod vagy nincs funkció.
Blokkolás meg = inkognitóval. -
darvinya
titán
válasz
WhiteWalker #102930 üzenetére
Inkognitó lap megnyitás, és akkor nincs felugró süti.
De ezzel lemondasz funkciókról, sőt egyes banki oldalak egyből kitilt.tupijani
Kevés a HW, azaz kevés RAM, kevés CPU/GPU.
Kisebb felbontású filmet néz. -
Heisenberg69
senior tag
válasz
WhiteWalker #102930 üzenetére
Ez engem is érdekelne. De én nem blokkolnám, hanem elfogadnám. Tehát az kellene, hogy figyelmeztetés nélkül fogadja is el.
-
Deck
titán
válasz
WhiteWalker #102645 üzenetére
Samsungba is van alapból.
-
Bozek
nagyúr
válasz
WhiteWalker #102047 üzenetére
"A kérdés még mindig nyitott, minek kell 3rd party app a mentéshez??"
Nem fogom újra leírni: [link].
-
air
nagyúr
válasz
WhiteWalker #102047 üzenetére
"A kérdés még mindig nyitott, minek kell 3rd party app a mentéshez??"
Ha még mindig nem lenne világos, azért, mert az adott alkalmazás fejlesztője cseszett megcsinálni. Azért!
"Érdekes, kicsit ilyen mindenki hülye ( nem személyeskedésnek szánom) csak én vagyok helikopter hozzáállásod van a dologhoz."
Nem személyeskedni kellene, hanem olvasni egy kicsit.
(#102048) Somatom
Erre mi szükség volt? Személyeskedtem én veled?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Energiaital topic
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- Facebook és Messenger
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest