Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    válasz WhiteWalker #115578 üzenetére

    Én chrome böngészőből használom, onnan megy minden.

    Most megfogtál, mert nekem chrome az alapértelmezett és ami biztos még, hogy a Join nem működik együtt a firefox böngészővel, sőt, olyat is olvastam, hogy a winstoreban lévő kliens appja is csak win10-en fut.
    Igazából bennem is vannak kérdőjelek, hogy miért is lenne szükséges, hogy a winstoreban( vagy legyen akármi más a neve) lévő alkalmazást megvásároljam, amikor simán megy minden chrome kiterjesztésből is, bár elég riasztó, hogy sok a negatív komment a kiterejsztés értékelés alatt.

    Ami elsőre igazolható, hogy nagyon jól megy a file csere oda vissza. Küldtem zenét, képet, screnshotot oda és vissza, vágólapra illesztettem szöveget az is átment, linkek másolása küldése az is oké volt, értesítés még nekem sem jött ahogyan Bozeknek, de valamelyik nap majd küldök magamnak másik számról smst és lesem azt is.
    Lehet inaktiválom majd a Pushbulletet, mert arról viszont folyamatosan jön a jelzés számítógépen a whatsapp üzenetek miatt, a Joint még nem nagyon kiabált emiatt, nem tudom igényel-e további beállítást.

    Szerintem te próbáld ki először a Pushbulletet, nekem csak a file küldéseknél okozott az utóbbi időben problémát, de egyébként nem rossz, sőt kicsit most sajnálom is, hogy a képmegosztás esetén nem böngészőben nyílik meg a kép, mint a Jointban, ennél egy az egyben letöltődik a számítógépre.

    A drivera mentést viszont kedvelem a Jointban. Az kijelenthető, hogy valóban geekebb vonalat erősíti a Joint, a Pushbullet sokkal jobban letisztult, egyszerűbb felépítésű és működésű, a Joint egy lelkes amatőr munkája, de inkább idézőjelbe teszem az "amatőr" szót.

    Van hozzá pár tasker beépülő is, sajnos ezeket én nem nagyon használom, pedig lehet bennük potenciál.

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák