- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
malnabokor
senior tag
válasz
darvinya #124727 üzenetére
Akkor holnap ránézek majd újra, mert nekem még az 1.5-ös van, és nem talál sem frissítést, sem apkmirror-on sincs fenn még. Mondjuk szegény opera még így is hátrányban lesz, mert iPad-en nem erősek annyira, de majd meglátom (ha lenne Flow ott is, az sokat segítene).
-
malnabokor
senior tag
válasz
darvinya #124725 üzenetére
Ismerem, de néha lefagy nálam, illetve könnyen felgyűlnek a lapok (20+) mert elfelejtem bezárni
plusz nem tud még jelszavakat, előzményeket szinkronizálni).
Nem tagadom, speciális eset vagyok, mert olyan böngészőt keresek, ami jól működik Windowson, iPad-en, és Androidon, szinkronizál (kedvencek, előzmény, jelszavak), Androidon pedig alul legyen a keresősáv. És jellemzően a hátom platformból kettőn működik jól egy böngésző, a harmadik valamiért soha nem jön be. Párhuzamosan próbálom a Chrome-ot, Firefox-ot, Edge-t, Operát, de még segyik sem az igazi -
malnabokor
senior tag
válasz
eclipse19 #124723 üzenetére
Nem vitatkoznék ezzel, mert természetesen egyedi preferencia kérdése
Én az android vissza gombját használom, felesleges nálam a kettő vissza gomb egymás felett, a továbbot soha életemben nem használtam se számítógépen, se sehol, a homeot használni szoktam, mert oda kipakolom mindig a leggyakrabban látogatott oldalakat, de mondjuk Chrome-on ez egy elegáns swipe up mozdulattal előhozható gomb nélkül. Marad az ablakváltó és a menü. És pont ezek voltak elől a Chrome Home kísérleti funkcióban is, amíg el nem kaszálták.
Tehát azért írom, hogy (szigorúan csak UI kezelést nézve) nálam a Chrome megoldása volt a nyerő, de a jelenleg elérhető legfrissebb lehetőségek közül (a Chrome Home-hoz maradni kell a 65-ös verzión) az Opera a legjobb. -
malnabokor
senior tag
Remélem nem nagyon nagy baj ilyet megosztani, de engem egyre jobban zavar, hogy nincs normális mobil böngésző alsó kereső sávval. Csináltam egy ilyen online petíciót, ha valaki úgy érzi, hogy támogatná... legalább én is látom, hogy egyedül vagyok ezzel teljesen, vagy másnak is hasznos lenne egy könnyebben elérhető kereső sáv
change.org
-
malnabokor
senior tag
válasz
WhiteWalker #104995 üzenetére
Nagyon hálásan köszönöm, igényes alkalmazás
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok,
Egy olyan időjárás alkalmazást keresnék, ami az általam beállított időpontban reggel küld egy értesítést az aznapi várható időjárással kapcsolatban (min-max hőmérséklet, eső /hó).
Köszi előre is ☺️ -
malnabokor
senior tag
Sziasztok,
Szívesen kipróbálnám az MS Cortana-t, leginkább az értesítésszinkronizálás miatt, van valakinek tapasztalata vele? (BlackBerry 10-ről jövök, ahol a Blend-et gyakran használtam, és most keresek valamilyen programot, ami hasonlóan, tudja az értesítéseket szinkronizálni
)
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok!
Az ismerősöm új Andoridos téren, én meg szintén teljesen tapasztalatlan vagyok (iOS és windows phone platformokon voltam eddig) és szeretném kérdezni, hogy milyen youtube videóletöltő alkalmazás/ vagy amivel lehet később megnézni videót/ van Andoidra?
Kerestem, de amiket ajánlottak, nem voltak/nem találtam fenn a Google Playen....Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest