- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
LonGleY #39978 üzenetére
Próbálgatom, csak be kell csomagolni a tabokat mert mennek ajándékba, de előtte mindent szeretnék úgy beállítani hogy a kezdő laikusok is jól tudják használni, viszont olyat nem akarok elállítani ami hibához vezet, mert megcsinálni nem fogják tudni
Sajnos sok beállítás nem jelentkezik azonnal. -
mexel
veterán
válasz
LonGleY #39976 üzenetére
Párat kipróbáltam de valóban nem sokat érnek. Ha kikapcsolom a tabletet, bekapcsolás után kb 300mb-ot foglalnak el a motyók a memóriából, kis használat után 500felett.
Egy más kérdésem lenne: az alkalmazások közül sokat letiltottam amik nem kellenek, és majdnem mindnél ki lehet kapcsolni az értesítéseket. (értesítések megjelenése)
Ez pontosan mit kapcsol ki? Milyen értesítéseket? ha rendszerfolyamatoknál is kikapcsolom okozhatok gondot? (sajnos a tab villog ha van valami értesítés. pl mail, játék frissítés stb, ezért akarom kilőni azt ami nem fontos.) -
mexel
veterán
válasz
LonGleY #39963 üzenetére
Ahogy észrevettem nálam éppen akkor akad az mx player ha bekapcsolom a HW gyorsítást. Szoftveresen mindent visz, hw-val sok minden akad, az vi főleg. Hang meg szint csak sw módban van.
Amit hiányolok ezekből a lejátszókból, hogy csak fényerőt lehet állítani, kontrasztot nem és így minden videó kicsit szürkés, vagy ha leveszem a fényt akkor sötét.Van olyan memória tisztító progi, mint pl a samsungokon, hogy egy gombnyomással bezárja a nem kellő progikat és kitisztítja a memóriát? nem azokra a task killererkre gondolok amik még az akksit is kilövik ha úgy gondolják, hanem valami egyszerű egygombosra
-
törölt tag
válasz
LonGleY #39959 üzenetére
Egyébként ez az új, FTP szerver funkció is érdekes. Azonnal kiírta, hogy felejtsem el az ötletet, mert nincs wifi kapcsolat és SSID -t sem talál. Akarok esetleg hotspotot indítani? Igaz, hogy nincs wifi kapcsolat, de attól még lanon rajta lógok a hálón. Ez még megy angolul, úgyhogy megírtam neki. Gyorsan válaszolt is: Wifi required. Hááát, sztem nem annyira megoldhatatlan a probléma, hisz van kiosztott, élő IP.
-
törölt tag
válasz
LonGleY #39953 üzenetére
Lenne egy funkciókérésem, mert nem találok rá lehetőséget, pedig sztem hasznos lenne. Sajnos, ehhez kevés vagyok angolból, lengyelből meg pláne. Arról van szó, hogy a NAS -omnak van egy bugja. Ha a teljes meghajtót mountolom, akkor tudom kezelni az alatta lévő összes megosztást, de minden fájlkezelő csak 20MB szabad helyet lát. Ez persze nem igaz. A TC nem foglalkozik vele, ezért símán tudok írni a NAS -ra. Solid Explorerrel viszont nem megy, mert rögtön kapom a "nincs elég hely" üzenetet. Jó lenne, ha ki lehetne kapcsolni a tárhelyfigyelést a célmeghajtón, mert jelenleg csak ezért a műveletért van plusz egy fájlkezelőm. Ha egyetértesz az ötlettel, akkor tolmácsold légyszi! Köszönöm!
-
atillaahun
veterán
válasz
LonGleY #39911 üzenetére
Nah, megvan a bűnös: Boat alatt ha kikapcsolom a Labs > Text auto sizing-ot akkor egyforma mindenhol a szöveg. Ha benyomom, akkor újratölti az oldalt és azonnal szét is cseszi.
Mindenestre kikapcsolva 720p-s felbontáson a már említett hangyaf... betűkkel találkozok, úgyhogy Csónak süllyedt.
Úgy láccik marad az Opera egyeduralma.(#39915) DJ. Ru$y
Igen a sima (új) Opera is csinálja, egyedül a Classic tartja magát ezen a fronton, én azzal tolom már vagy 2 éve.
Gondolom a legtöbb böngészőbe nincs állítható auto betűméretezési beállítás, mint a Boat-ban. -
atillaahun
veterán
válasz
LonGleY #39907 üzenetére
Köszi a tippet, Chrome-ot is bevágtam a kukába akkor a Dolphin mellé, Firefox-ot fel se rakom, lássuk mit tud ez a Csónak. Remélem nem lesz túl fapados.
Nálam nem csak a RIOS ilyen, sok oldalon csinálja ezt a többféle betűméretezést. Ha nem is feltétlen a hozzászólások között, de a linkek meg menüpontok tuti ilyen kis szarok mindenhol.
-
mexel
veterán
válasz
LonGleY #39896 üzenetére
Köszönöm! Átnézem a listát. Sajnos a gép topikja nem nagyon megy még mert új széria és nincs is sok gond vele (még
) így nem nagyon ír senki oda.
Most próbálgatom mi jó és mi nem ha kikapcsolom, de 2 gép megy ajándékba és kevés időm van azokat tesztelni, viszont be akarom állítgatni mert abszolút kezdőknek, laikusoknak megy.Azt nem tudom az ebbe a topikba jó kérdés-e még: milyen zene, és milyen videólejátszó progit tegyek fel a gyári google music play helyett és a gyári videó lejátszó helyett? Lehetőleg magyar kellene ( mondjuk ez nem feltétel), de az jó lenne ha pl a zenelejátszó mappánként mutatná a zenéket nem ömlesztve, a videólejátszó szintén, és egyszerűen kezelhető és átlátható legyen. Semmi extra funkció nem szükséges, csak jól kezelhető legyen.
(vlc-t próbálgatom, de sajnos a videók lejátszásakor mindig összerántja a képet amikor a kezelőszervek előjönnek)
Kevés időm van most erre, azért is kérdezek ennyit. -
törölt tag
válasz
LonGleY #39819 üzenetére
Engem érdekelne ilyesmi. Először a ClipNinja -t használtam, most pedig a Clipper+ -t. Ez utóbbinál most újult a szisztéma, azóta nem próbáltam a szinkront. A régivel az volt a gondom, hogy ha ki akartam menteni a vágólapot, akkor ki kellett kapcsolni a szinkron funkciót, majd újra bejelentkezni. Ráadásul nem txt -ben mentett, hanem csv -ben. Kinyerhető így is a szöveg, csak kényelmesebb lenne a txt.
-
cekkk
veterán
válasz
LonGleY #39835 üzenetére
Ha még vissza kattintasz akkor láthatod az előzményeket
A problémám az, hogy kb 7-8 alkalmazás telepítve van, a telefon eddig kibírt 3 napot is, most meg hirtelen egy délután alatt is képes 40%ot esni, ugyan olyan használat mellett, a legnagyobb fogyasztónak azt írja a program amit írtam, abba a szerinted szép mondatban
-
mcsm88
senior tag
válasz
LonGleY #39612 üzenetére
Nekem a 3.2-es Skype van fent, az tökéletesen működik.
https://drive.google.com/file/d/0B_3OrtzRfzETdUhJMnNPRGpyOUk/edit?usp=sharingHa használja valaki akkor tiltsa le a play automatikus frissítést, mert rögtön frissítené a jelenlegire, és oda a jól működő skype.
-
atike
nagyúr
válasz
LonGleY #39542 üzenetére
Mondjuk ha többen használtok egy mappát (azaz mindenkinek a saját Dropboxában van egy közös megosztott mappa) és használsz mellé egy szinkronizáló kis programot (mondjuk DropSync - egyirányú szinkronizálás, felhőből a telefonra) akkor ha valaki valamit belerak abba a mappába vagy valaki módosít valamit abban a mappában akkor az mindjárt rá is kerül a telefonodra.
És ha az történetesen egy elég jó kóddal ellátott KeePass file, amiben a cég által üzemeltetett rendszerek paraméterei, belépési azonosítói vannak, amit a többiek is szerkesztenek (számítógépen persze), akkor amikor te kimész egy ügyfélhez, mert valami gáz van a szerverével vagy ilyesmi akkor mindig (offline) ott lesz a telefonodon a (kóddal védett) céges "adatbázis" a kódokkal, azonosítókkal. Mert természetesen van KeePass gépre és telefonra is ingyenesen.
Ritka nagy királyság...
-
bexinho23
őstag
válasz
LonGleY #39542 üzenetére
Ilyen elven ne legyen se okostelefonod, se számítógéped, se tévéd, se semmid... ma már mindent lehallgathatnak, leellenőrizhetnek. Még Merkelt is... Ilyen világot élünk, nem sok mindent tehetünk ez ellen, max kizárjuk az életünkből, de azzal más pozitív előnyöket hesegetünk el magunktól. Amúgy mindig azt mondom, akit nincs miért lehallgatni, lecsekkolni, azt nem is fogják. Nincs rá emberi kapacitás hogy 2-3 milliárd+ embert napi szinten ellenőrizzenek. Ezek után miről is beszélünk?
Jah és hogy mi a legnagyobb bizonyíték arra, hogy a kutya se nézi a képeinket, adatainkat? Az, hogy a pedofilok és különböző aberált személyek sokszor csak évekkel később kerülnek a hatóságok kezei közé. Ha minden percben lesnének minket, akkor akár pár napon belül lefülelhetnék ezeket a személyeket, de nem így történik ugye...
-
zlatan77
aktív tag
válasz
LonGleY #39542 üzenetére
Én,mint nem normális ember az összes képem és videóm a Mega-ra szinkronizálom.
Bár gondolom az NSA és a Mega adminok már epekedve várják,hogy feltöltsem a napi adagom.
Ne viccelj már!
Persze,ha a Nemzetbiztonsági Hivatalnak dolgozol,akkor nem szóltam.Egyébként a Mega-t használóktól kérdezném,hogy miért van az,hogy néha simán engedi az appban a képnézegetést,néha meg letölti mielőtt megnyitná?
Ilyenkor egyáltalán hová tölti (az NSA szerverein kívül) ?
Adatot generál?Dropbox nálam nem játszik.Nincsen kedvem 2 év múlva a 20-30 GB-i adatomnak helyet keresni.
-
LonGleY
veterán
válasz
LonGleY #39420 üzenetére
Közben megleltem rá a megfelelőt: Sync.ME
A keresés / kontakt egyeztetés király, az automata sync kikapcsolható. A Gmail címtárba elmenti a képeket, így uninstall után is megmaradnak. Egyedül a születésnapokat nem írja valamiért be a névjegyekhez, de ez legyen a legkevesebb.
Minden hivatalos FB klienst nem használónak javasolt, főleg a széthullott UberSync után.
-
petir
senior tag
válasz
LonGleY #39400 üzenetére
Nyilván nem azon a párezer forinton mulik..
De idegesit nagyon !!! Mar mindenki win7-et használ? Nem hiszem el , hogy xp-n nem oldható meg a dolog...
Ennek tuti mennie kell csak kérdés melyik mtp driverrel. illetve miért nem tartalmazza a kies ezt az mtp drivert szamomra ez is érdekes.. -
petir
senior tag
válasz
LonGleY #39398 üzenetére
Pont ez az , hogy nincs memóriakártya a készülékben minden a belső memóriában van anno nem vettem hozzá mert ugy gondoltam elég ami van benne csak most jött ez a "baj" és mentenem kellene. A Dropbox nem rossz ötlet tetszik de szeretném ha menne USB kabelen is dolog...És ez az MTP nagyon hiányzik neki..
-
törölt tag
válasz
LonGleY #39342 üzenetére
Ez nem teljesen így van. Több lehetőség is van, de nem arra amit a kérdező szeretne. Az én kernelemben pl. töltéstípusonként (hálózati, usb, egyéb) lehet állítani az engedélyezett max. töltőáramot. Alapértelmezetten nálam 650/450/450 mA, de én az "egyebet" feljebb toltam, hogy navi közben is legyen töltés autóstöltőről.
-
zsepeti
csendes tag
válasz
LonGleY #38800 üzenetére
Fészbuk témához kapcsolódnék
Erős fenntartásaim vannak közösségi szájtokkal kapcsolatban, (jelenleg hibernált státuszban), de néhány képességét használnám az "észbúk"-nak.
Érdekelne a véleményetek, hogyan okos a fészbúk-ot telón használni és amennyire csak lehet relatíve kézben tartani a Nagytesót, Aput, Magdi Anyust, meg a többi "bárhogyishívjuk" kíváncsit -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
LonGleY #38798 üzenetére
A törlés nekem is eszembe jutott, de nem lehet...hiába választom ki az albumot a zöld kis pipával,nincs utána ikyen opció hogy törlés. Más albumot pl screenshot , azt tudok törölni...
Szóval lehet tudni melyik mappába tárolódhatnak? ES file kezelővel meg gyomlálnámAz a bajom hogy sok képem van facen és ha a telón is tárolódik csak foglalja a helyet..
-
albinolynx
senior tag
válasz
LonGleY #38528 üzenetére
14 napos próbaverziónak írja a hivatalos oldalon. Kipróbálom, meg a dolphin-t is.
A lényeg ami miatt kell, hogy pl. paypalnál 5 fiók közül egy "bökéssel" tudjak választani melyikre szeretnék belépni. Legyen egy központi széf, hogy asztali gépen is elég legyen csak ide belépni (lásd lastpass). Ugyan nem próbáltam, de ez talán túl nagy falat egy mezei böngészőbe integrált jelszókezelőnek.(Szerk.: az már biztos, hogy play-ről a 14 napos demo érhető el.)
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
LonGleY #38179 üzenetére
Nem is lenne azzal semmi baj, mert 16 +16gb hely van rajta..
Csak ugye amikor ott van az illeto, akkor kezdjen el szorakozni vele a csaj, hogy most elinditom, dugjam el, lassa azt a reszt a kamera amit kell, es ne csak a cipot mutassa.. tehat el kene dugni a telefont megfelelo beallitasok mellett.
Na most ugye ez ugy nez ki, hogy szoktak ott lenni egy paran.. Persze olyankor a srac nem megy be a pultba, csak amikor nincs senki.. Igy egesz napra nem jo ott hagyni a kamerat folyamatosan, mert ki tudja fog-e jonni, vagy epp lesz ott valaki, vagy ilyesmi. Raadasul en igertem meg a csajnak, hogy ha kell akkor a Note2-met ott hagyom neki.. most akkor meddig is hagyjam ott? Hogy tegye el? Ha a srac kerdezi, mit keres a csajnal az en telefonom stb.. Az a legrosszabb az egeszben, hogy haver a srac.. Nekem is meg pultos lanynak is..
De mar honapok ota majdnem minden valtasnal (2naponta) ezer ft-al megy haza... Nem tud fizetni semmit, mar a behajtasi is a nyakan van.
Ment a filo, stand van eltolva, fonok nem jol standol, elfelejt valamit felirni.. De mindig??
Azt most epp meg volt szamolva a valtopenz reggel, amit a fonok hagyott ott.
A srac azt mondta fazik, es bekapcsolta a hosugarzot a pult alatt.. A penztarca ugye ott, a csaj kint ul az asztalnal.. Es mig "kapcsolgatta" a ventit, addig lenyulta a lovet.. A csaj nem is gondolt ra hogy o lehet az, mert ugye nagy haverok stb- Csak amikor jottek a felrebeszelesek a pizza rendelessel kapcsolatban, vissza adta a tartozasat is briginek stb, akkor kezdett el gondolkodni a csaj, hogy honnan lett most ennek hirtelen penze.. Megszamolta, es hianyzik a penz.. Akkor mondja nekem, hogy ugy nez ki megvan ki viszi a penzt..
Nem akartuk elhinni.. No de ez mindegy, nem ide tartozik..tehat azert is neztunk volna valami webes feluletrol, vagy valamirol indithato kamera appot, hogy ne egesz nap menjen a felvetel..
-
spiritex
veterán
válasz
LonGleY #38179 üzenetére
Nem gond, hogy szaggat, mert úgyis áll a kép, és csak akkor mozog, ha a betörő mozog, ami azért elég ritkán van... Úgyhogy akkor lehet, hogy elég is lesz ez nekem.
Szerk.:
Mondjuk néha ránézni, hogy minden rendben van-e. Mert mit lehet még csinálni? Kukkolni az asszonyt? Egy Vitamin D is jelez, ha mozgást érzékel, tudom, de azt nem találtam meg android-ra. -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
LonGleY #38169 üzenetére
Az a baj, hogy ha ebay-rol vennem, akkor sokara erne ide.
A masik, hogy lenyegeben nem is nekem lenne, hanem a kis pultos csajnak a presszoba.
Harmadjara mar honapok ota huzza a srac a penzzel, de erre meg csak most jott ra, de nem akar neki szolni (mert ugy is letagadna) mig nincs bizonyiteka.. Apjanak mar lett szolva, azt mondta azt csinalunk amit akarnunk.. Ha akarjuk, jelentsuk is fel, ot nem erdekli, mert otthonrol is viszi a penzt...
Tehat aldozni nagyon nem szeretne(nk) a dologra..1x alkalomra kene, szoval egy kamera vasarlas kizarva ilyen teren..szerk:
mellesleg irtatok azt a progit, minden szep es minden jo vele, csak az a baj nem tud kamerat inditani, nem latja az "asztalt" a telefonon, igy a kamerat sem lehet elinditani vele..
Legalabbis en nem jottem ra. -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Gamer PC kompromisszumokkal, de garanciával RX 7800 XT + Ryzen 5 3600 32Gb-DDR4
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest