- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
laleeee
őstag
válasz
ollie #154963 üzenetére
Jó de ezt pont azért csináltam hogy a Motorola telefonomat másnak tudjam mutatni, mikor bejelentkezek az AliExpressre. Van egy Store ahol az első vásárlásnál 30% kedvezményt adnak. Ezt szeretném még egyszer igénybe venni, de már a Motorola telefonomat felismeri a rendszer.
-
svgyula
addikt
válasz
ollie #154703 üzenetére
Szia! Te már láttál "biztonságos" android verziót? Én még nem.
Ez a verzióhajhászás arról szól, hogy egyre nagyobb memóriát és egyre gyorsabb/erősebb hardvert igényel ugyanaz az alkalmazás mert "sárga" lett a keret........ Anno' azzal dicsekedett az android fejlesztő gárda, hogy ugyanazt nyújtja mind a PC de lényegesen olcsóbb és gyengébb hardverrel! Akkor most hova is értünk?
A biztonságról pedig annyit, hogy egyetlen telefonon nincs pl tűzfal amit én vezérelhetek és visít ha valaki, vagy valami az engedélyem nélkül adatokat vinne(hozna) miért is? A múltkoz pl a kijelző feloldás után beugrott egy pillanatra egy értesítés miszerint a Gboard frissítette magát!?? Nem voltam wifi közeben és úgy döntött neki jó a mobilnet isRákerestem és sehol nem volt semmilyen engedély megadva ennek az alkalmazásnak sőt egynek sincs mobilnet csak és kizárólag egyedi hirtelen szükség esetén. Akkor? A telefonokon a védelem korlátozódik a két luzer közötti tapizásra. Bármelyik telefonról az adatokat pedig simán ellopják a kijelző feloldása nélkül is........ Tehát maradjuk annál, hogy a verzió frissítés az "makpetting" fogás nem több.
-
SunMount3r
nagyúr
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
ollie #154703 üzenetére
Ti meg majszoljátok itt, hogy ha biztos forrásból telepítesz, akkor semmitől sem kell félni, még vírusírtó sem kell (lásd. összefoglaló), erre jön most a csípőből ellentétes hajde leköbaltázás. Nem is hiszem, hogy így megértetted annak felét sem, amit írtam szoftveres elavulás manipiláhatóságáról, a tények pedig ezt bizonyítják. Mind1, ami lényeg azt leírtam (kb.), értelem és hajlandóság már a felfogásuk kérdése, mert amerre te is viszed ezzel a válaszoddal az is már nagyon ferdít (igazságtalan, pökhendi és erőltetett módom IMO, már ne is haragudj(atok)) egy irányba, ami kb. meg is egyezik azzal, hogy egy részben a Gugli hogy akarja feltűntetni és beetetni a nagyközönséggel ennek a "szükségességét". Ésszerűtlen, King-Kong, mellveregetős kamu (mert az óriásnak tűnő "izének" mindenki elhisz mindent), kb. az ami a mai konzumer cikk (ami sajnos az Android + okoseszköz (alá hardver) árú kapcsolásból is lett idővel) piacon egy régóta felfutó és exponenciálisan minden tudatos vevői és felhasználói hozzáállást és józan gondolkodást mélybehúzó féktelen, eszement, kapzsiságót bűzlő, rothadó tendencia. (Ez utóbbi, hogy ne tűnjön túlzásnak, leírom, hogy egy időbe még én is "bevettem" a szlogenjeiket, mega az állítólagos "jóhiszeműségüket" az Android OS-el kapcsolatban, úgy általában, de amik idővel kiderül gyakorlati módon számomra, hogy ébredjünk fel ebből, a disznók már rég nem a pajtában vannak és hogy ekkora illúzióink azért ne legyenek.)
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
ollie #154425 üzenetére
+ crok: Ez volt az első tippem nekem is, volt már pár app, amivel szintén ez volt a helyzet. Feltettem Word-ből és PP-ből is a legutóbbi még támogatottat, a PP jónak is tűnik, de a Word-el nekem nem stimmel valami, hülyén hozta be az egyik doksit, el és össze voltak rajta csúszva a lapok tartalmai (ez is egy vicc a Microsoft saját app-jával). Majd holnap még ránézek tüzetesebben (az is baj, hogy nincs időm sokat kínlódni az ilyen esetekkel). Ha nem javítható, akkor kezdem holnap az OnlyOffice-al.
THX!
-
svgyula
addikt
válasz
ollie #154412 üzenetére
Szia! Nagyon nem jó az ellenőrzési rendszer! Tőlem is kért már igazolást. De mi köze a bankkártyámhoz? Miért is kell azt megadnom? Soha nem használtam és nem is fogom a kuglinál de semmilyen android alkalmazásnál sem! Ez nálam alapvető dolog.
A személyigazolványt beszkennelve meg nem fogadta el! Pedig én nagyon nem vagyok 18év alatti már a többszöröse is játszik......
Mindezt úgy, hogy van saját csatornám ahol ott is vagyok és az sem most készült! -
djadji
senior tag
válasz
ollie #154297 üzenetére
Igen, sejtem hogy nem ide való, de gondoltam hátha van szoftveres megoldás.
Egyébként bármilyen árkategória érdekelne, legalább van e, ér e valamit, teszteket nézni, stb.... Azt se tudom milyen egy ilyen füles? Szőrős, szivacsos, vagy csak valami belső szűrő van benne? (ez a belső szűrő nekem elég humbugnak tűnik, amit ráírnak minden kínai vacakra.) Sok fülesre rá van írva a szélzaj csökkentése, de azt láttam, hogy az a zenehallgatás közbeni szélzajt csökkenti (vagy azt se), és nem a mikrofon szélzaját. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
ollie #154146 üzenetére
A K&H bankkal akkor se kötnék szerződést ha fizetnének - legalábbis vállakozói számlát.
Jah van OTP-s kártyám + Curve +MyPos is , van választék.
punky10: Én ezt akkor tapasztalom ,mikor nálam fizetnek érintéssel OTP-s kártyával , legyen az fizikai vagy telefon/okosóra stb... Sokszor nem sikerül a fizetés , ilyenkor a kártyát kérem tegyék a kártyaolvasóba be és úgy tenni egy próbát.
De van , hogy így se sikerül a fizetés ... Sajnos sűrűn van ilyen. -
-
F.E.K..
senior tag
válasz
ollie #153175 üzenetére
"Hozzátenném, hála istennek, túl sokan éltek vissza ezzel."
Téged ennyire zavar, ha valaki tudja bizonyítani hogy mit mondtál pontosan?
Kicsit olyan ez mint amikor a kamerák miatt tiltakoznak nyilvános helyen... Ha nem akarok semmi olyat csinálni amit nem lehet, nem zavar például a munkahelyem bekamerázottsága...
-
efi99
őstag
válasz
ollie #153175 üzenetére
Ha másképp nem, kihangosítva mindig fel lehet venni (egy másik eszközzel). Pont ezért hülyeség görcsölni bármilyen hardveres vagy szoftveres tiltással, mivel ezt soha nem lehet megszüntetni. (Ugyanez játszódott le a TV-knél is, ami óta minden digitális és könnyű levédeni, a legvégső esetben akkor is fel lehet venni a képernyőről egy másik eszközzel).
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
ollie #153175 üzenetére
+1
NAIH Tájékoztatása a hívás rögzítés/felhasználás jogi hátterérőlHozzá kell tenni, hogy az aki nem tartja be a jogi előírást, azt vétség miatt 3év szabadságvesztést is kaphat(btk/219 személyes adattal való visszaélés)
-
mizoli
addikt
válasz
ollie #153004 üzenetére
Nem kell semmilyen oltási kártya, meg nyomtató sem.
Mint írtam, az orvos, aki beadja az oltást, nyomtat róla papírt.
Vagy a sarki patikában is nyomtatnak, ingyen. Az oltási könyv, vagy a cetli, és személyi igazolvány kell hozzá.
De az is megoldható, hogy az orvosnál vagy a patikában a monitorról leolvasod a QR kódot. Kész vagy.
Tudsz ennél egyszerűbbet? -
efi99
őstag
válasz
ollie #152999 üzenetére
apk-ból fel lehet rakni, aztán beolvastatni vele a magyar covid igazolás qr kódját és onnantól benne lesznek az adatok (megjeleníthetően is)
Igazából most is csak az bizonyosodott be, hogy teljesen feleslegesek ezek az alkalmazások, elég lenne, elég lett volna mindenkinek a qr-kód, aki ellenőrizni akarja, majd beolvassa. -
mizoli
addikt
válasz
ollie #152999 üzenetére
Corona-Warn-App
Persze, mindkét (akárhány) félnek fel kell tenni, aki használni akarja.
Igen sok ingyenes gyorsteszt állomás van, kb. 10 perc, kapsz egy 24 órán át érvényes papírt, rajta QR kóddal, beolvasod, és kész. Ha olyan ember mellett vagy, aki pozitív, figyelmeztet.Több dolgot tud egyébként, mint írtam újabban az eu digitális igazolást is.
-
lovi27
addikt
-
Fall-N
veterán
válasz
ollie #152745 üzenetére
Elképzelhető, hogy megadott egy random USA címet, vannak ilyen fake USA cím generátorok*. Annyira nem ismerem a programot, igazad lehet. Akkor tényleg egy gusztustalan lehúzás az egész.
*Több évvel ezelőtt, amikor még nem lehetett Amazon accountot regisztrálni máshonnan én is használtam ilyen kamu címet. Az Underground alkalmazás boltjukhoz kellett.
-
zsamiatt
őstag
-
-
Burbuc
újonc
válasz
ollie #151832 üzenetére
Lehet inkább a teló a ludas. Android 11 óta nem hajlandó a gyorstöltésre.
Egyébként működik az egér és a klaviatúrai egyszerre rendesen. Csak nem értem miért mutat 2 fizikai billentyűt és mért mutatja hogy leválasztja majd bekapcsolja, ha folyamatos a működés. No mind1 lehet megnézetem szervízben.
Köszi. -
FroZone99
aktív tag
válasz
ollie #151800 üzenetére
Köszönöm akkor marad a NAS.
Láttam a neten szavazást hogy a Önedrive engedje az MKV supportot a böngészőben vagy alkalmazásban. Ez pedig szerintem az online lejátszást jelentené.A lényeg hogy egy sima SD filmnél ne kelljen már 10-15 p várni hogy nézhesse az ember amikor ott van 1 Tb tárhely. -
-
Pierre75
senior tag
válasz
ollie #151692 üzenetére
Igen, Kindle-re adta ki az amazon, de annyira bevált (jobb olvashatóság, esztétika) hogy word-ben is ezzel a betűtípussal olvasok.
Régebben használtam a Kindle app-ját tableten, még e-book-al is volt harc pl hogy menjen az elválasztás, kellett a calibre és némi szerkesztés, mobi helyett azw3 stb.
Ezért vmi felhasználóbarátibb megoldást keresek. -
svgyula
addikt
válasz
ollie #150716 üzenetére
Szia! DE! Csak sajna kell a root jog. Évekig használtam a telónál külső alkalmazást! Ez kikapcsolta a telefonom és reggel bekapcsolta. Ezt a funkciót a mai napig használom! A telóm minden este kikapcsol és reggel bekapcsol automatikusan. Ehhez már hála nem kell külső app e van építve a rendszeralkalmazások közé huavei-nél 2014-óta.
-
spe88
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest