- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
#41133696 #67497 üzenetére
Még abban az esetben el is fogadom, ha olyan mélyreható változások lennének, de így kipróbálva a free verziót nem estem hasra.
Sajnos a teljesebb tapasztalathoz meg kellene vennem az újat, de olvasva a külföldiek reakcióját inkább nem teszem, mert sokan a régi mellett teszik le a voksukat.
Nálam egyelőre marad a Calengoo. -
törölt tag
válasz
#41133696 #60074 üzenetére
Archos Video Player ügyben sikerült újabb érdekességekbe belefutni:
A teszt állománynál... A Google Play gombra taperolva, Archos Video All Codecs Plugin ide irányít át, de ezt meg nem az Archos adta ki. Az Archos S.A bővítmények listája.
Az egyik kedvencem ez: Archos MPEG-2 Video Plugin további 1252 Ft-ért.
Érdekességként még leírnám, hogy az MX Player PRO, és a BSPlayer fizetős verziói zokszó nélkül megnyitották az állományt.
-
törölt tag
válasz
#41133696 #60083 üzenetére
Olvasom itt egy ideje ezeket a médialejátszó tippeket. Az Archos -t nem sikerült kipróbálnom, mert RK3188 -as miniPC -n akkora FC -t produkált, hogy az egész kütyü rebootolt tőle. Megvan a BSplayer és az MXplayer fizetőse is, de testreszabhatóságban egyik sem közelíti meg az XBMC lehetőségeit. Nem véletlenül több, mint 100MB a telepített méret.
-
punky10
addikt
válasz
#41133696 #59945 üzenetére
Van egy Archos tanterem, azon gyárilag rajta van.Mindenevő...Ez a fizetős verzió tartalmaz pár hang-codecet, amit az alap nem, valamint simán lejátssza a DVD formátumú MOV fájlokat is.A RC is tetszik,2 oldalad kezelőfelület,az egyiken a lejátszó billentyűzete van(tekerés, play, stop...stb)a másikon a távvezérelt cucc asztalát lehet mahinálni.3 évvel ezelőtt simán a legjobbak között volt,kb 1,5 éve viszont nem használtam, így újdonságokról nem tudok.A tablettet a fiam használja, de a videoplayerre még nem panaszkodott...
-
-
oncsi
őstag
-
Dottore
addikt
válasz
#41133696 #59408 üzenetére
Alvásvizsgálathoz szoba méretű laborok vannak, egy mobil a nyeszlett kis érzékelőivel, maximum placebo.
-
-
törölt tag
válasz
#41133696 #55487 üzenetére
Annyi hátránya van - ez az LG L7 II-n és egyéb 5" vagy az alatti kijelző méretnél igazán zavaró -, hogy nem lehet a riasztás érvényességi idején belül eltüntetni az állapotsorról sem és az értesítési felületről sem, és ez akkor a legzavaróbb ha három riasztás is érvényben van.
-
aizen92
addikt
válasz
#41133696 #53190 üzenetére
1. Windows 8.1-en megy! Tesztelve
2. Wifivel mindig is az volt a bajom, hogy pl. a Microsoft RDP kliense képtelen egy fullHD videót akadás nélkük átküldeni a tablet képernyőjére.
Teszteltem, képes WIFI adatátvitelre is!
Itt viszont akár "játszhatsz" is rajta. ( Hót fölösleges csak, hogy szemléltessem azért írom: teljes képátvitelre képes, minőségromlás és teljesítmény csökkenés nélkül. Bár sajnos csak az integrált videókártya működik, a dedikált lekapcsol egyből, ahogy csatlakoztatom a tabletet kijelzőként )
Szerk.: WIFIN IS megközelítőleg ugyanolyan GYORS!!! Elképesztő
Ha van még funkció, amit kipróbáljak szólj nyugodtan!
. -
Baku
aktív tag
válasz
#41133696 #49426 üzenetére
Persze, tisztában vagyok vele.
Egyszerű, mint egy faék, és lassú, mint a dög, de van másik 2, ezt csak E-booknak,
meg 1-2 hasonló dologra használom, arra tökéletes...Jó hír: Gőzöm nincs hogyan és mitől, de a kurvasokadik feltelepítem-leszedem-urjaindítom,
kijelentkezem, bejelentkezem stb. stb... után egyszercsak jött egy üzi, hogy:
"Frissítések érhetők el...."A pofám leszakadt... Felment a guglipléjre és frissített...
X-akták.... Soha nem fogok rájönni mitől nem ment, illetve mitől lett jó...Köszönöm mindenkinek, aki próbált segíteni!!!!
.
-
Baku
aktív tag
válasz
#41133696 #49398 üzenetére
Egy INTENSO TAB7-ről van szó. (TAB714 , 4.04, 3.8.0+)
Tudtommal csak rendszer visszaállítást csináltam, külön nem töröltem semmit.
Viszont amikor újra indult, se Play se Gugli szolgáltatások nem voltak a gépen
csak egy App Store.
visszaállítás előtt mentettem az összes alkalmazást a T.Commanderrel,
az alkalmazások (ingyenes) döntő többsége újra telepíthető, kivéve néhány megvásároltat,
amit szeretnék az áruházból újra telepíteni, de így nem tudok... -
tybsen
addikt
válasz
#41133696 #49123 üzenetére
Jo lett a business cal uj widget-je. Elsore csunyacska es egyszeru a regihez kepest, de eppen az egyszerusege miatt par perc utan jobban tetszik, mit a regi.
Uj Kamera temahoz: en csak azt sajnalom, hogy nem lehet egy mozdulattal valtani a kulonbozo modok kozott. Marmint egy jobbra huzassal elotunnek a modok (panorama, stb) - itt fel kell emelni az ujjam es kivalasztani amit szeretnek. Nyilvan nem nagy erofeszites
de stilusosabb lett volna valahogy ugy megcsinalni, mint a foto-szerkesztoben, ahol anelkul, hogy felemelnem az ujjam, fel-le lehet csusztatni a kulonbozo funkciok kozott, erre gondolok.
-
-
-
spiritex
veterán
-
LonGleY
veterán
válasz
#41133696 #46741 üzenetére
Na végre! Arra jöttem rá időközben, hogy nincs értelme másokat tesztelgetni, egyszerűen nincs használható tisztogatóprogram ezen kívül. Mind kula / adware / bloatware, cserébe nem is jók (All-In-One Toolbox, 1Tap Cleaner, Android Assistant, SD Maid stb.) . Vagy nem takarítanak normálisan, vagy pedig azt sem lehet megkülönböztetni, hogy épp mely programok maradékait akarja gyepálni (ez pl. nem jó akkor, amikor a PlayerPro thumbnailjeit is ki akarja iktatni, ezzel letakarítva a gondosan belőtt albumborítókat is).
-
válasz
#41133696 #46552 üzenetére
Én az egyik eszközömről a listából kitörlöm az összes programot, ami nincs feltelepítve rá, de a többi eszköz később visszarakja a rájuk feltelepítettet.
Pl. MxPlayer nincs fent X10 mini pro-n (2.5 colra felesleges), kitörlöm a korábban feltelepítettetek közül, de a G300 később visszarakja a listába, mert azon meg fent van.
Így eltűnnek a telepített, de már törölt programok, viszont a listában (sajnos) megmarad az összes eszközön lévő összes program. Az összes fülről törlés nem szedi le a többi eszközről a programokat, ez csak egy közös lista minden telepített programodról.
-
vadkörte
addikt
válasz
#41133696 #38433 üzenetére
A Y300-on a kijelző alatt vannak a gombok és kapacitívak, ez meg szoftveres. A típust nem merném megtippelni.
Az időjárás app-ra egy tipp. Talán a Weather Animated ami a hasonlít rá. Sokáig az Android Weather-t használtam. Van hasonló nézete annak is, csak nem animált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Linux kezdőknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest