- iPhone topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egy óra, két rendszer
- iOS alkalmazások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
A Sony esetében vagy a reset gomb, vagy a Power + Hangerő fel 3mp-ig a megoldás. Más típusú telefonom meg nem volt, szóval nem is értem, miből kellett volna észrevennem. A PC az oké, de értelmetlen a telefonnal összehasonlítani, mert ott nem nyomódik be véletlenül egy gomb. A mobilnál meg előfordul, hogy épp úgy van a zsebedben.
-
Babetta-X
senior tag
Köszönöm kipróbálom. Végülis a lényeg az lenne, hogy leteszem x helyre, bekapcsolom, hogy fusson a háttérben, és mindent rögzítsen, a 32GB-s memóriakártyáig, legfeljebb 4-5 óráról van szó alkalmanként. A fontos az lenne, hogyha bárki ránéz a telefonra le legyen zárva, vagy ne tudja "kívülről" basztatni.
-
törölt tag
Ne csavard ki légyszi a mondataimat! Pontosan tudod, hogy értem. Van, amit nem lehet megoldani. De én nem az ilyen szitukra értettem, hogy szar a tolmács. A root -os, Xposedes moddolásokkal kapcsolatos észrevételedre reflektáltam. Ezek olyan moddok, amiket akár alapból, vagy root nélkül is tudhatna az OS, vagy, legalább partner lehetne abban, hogy alapból bővíthető legyen ilyen modulokkal. Én úgy gondolom, hogy az a fejlesztés, amikor egy tolmácsnak bővítik a szókincsét és nem az, amikor addig ismert kifejezéseket törölnek a szótárából. Ha JB -n lehetséges feature nem működik KK -en, az fejlesztés? Sztem ezt hívják korlátozásnak. Ami a biztonságot illeti, nem értem, hogy amit szeretnék, az miért ütközik a véleményeddel. Bár nem értek vele egyet, de tegyük fel, hogy a "szükséges" biztonság csak korlátozásokkal valósítható meg! Na de kinek szükséges? Nekem, vagy a Google -nek? Mi ez? OS 12 -es karikával? Apu mondja: "ez való neked" és ennyi? Én azt a felnőtteknek való verziót hiányolom, ami esetleg tájékoztat a lehetséges biztonsági kockázatokról, de rám bízza a döntést, hogy nagyobb biztonságot nyújtson, vagy több funkciót.
-
törölt tag
Amik ahhoz kellenek, hogy a teló tudja azt, amit elvárok tőle. Érdekes dolog ez. Az OS a tolmács a user és a hardver között. Ha a user tudja, hogy mit szeretne, a hardver azt végre tudná hajtani, de mégsem jön össze, akkor egyértelmű, hogy SZAR A TOLMÁCS! A user lehetőségeinek határait a hardver képességeinek kellene meghatározniuk, nem az OS korlátozásainak!
Egyébként, az Xperia Minimet eleve célhardvernek vásároltam és most is ugyanaz az ICS alapú CM fut rajta, amit az előző tulaj a kérésemre telepített. Az SGS 2 -mön pedig 2013. márciusa óta fut ugyanaz a gyári 4.1.2 alapú, Wanam 14.1. Mindenféle gyári visszaállítás, vagy egyéb hókuszpókusz nélkül. Ezen a chinafonon bukom az OTA -t, ha CWM van rajta. Naná, hogy marad a CWM! -
Az a helyzet nem vagyok egy nagy bitvadász , de ezzel a progival úgy tűnik egyszerűen megoldható. Egyedül, ami miatt hezitálok az az, hogy az újabb frissítést, mint írtad nem tudom, majd automatába feltenni.
"Root után csak úgy tudod majd egyszerűen frissíteni, ha csak a teljes image-et leszedve a system partíciót és a kernelt felülírod, és újra rootolod."
Ezt a teljes imaget , honnan lehet majd leszedni ? Ez kell , ahhoz , hogy tudjam majd frissíteni, ha kijön egy újabb droid verzió ? Mennyire bonyolult ?
THX! -
pittbaba
aktív tag
Sziasztok!
Hasonlo param van:
Elvileg az adott appokban amikkel probaltam mar megoldottak az sd kartya iras problemat. Alkalmazas sajat mappajaba probalok irni. Elindul a letoltes majd kb fel perc mulva nullara esik le a sebesseg. Mi a fene lehet? Kb 4 fele appal ugyanez. Belso tarolonal nincs ez. Elore is koszi -
törölt tag
Szerintem egyszerű a válasz, hogy miért hozta vissza. Ez a húzás nem jött be. Túl sok user -nek nem tetszett. Van, amit még a Google sem tehet meg következmények nélkül. Fogalmam sincs, hogy Te melyik bolygóról nézed az Androidot, mert olyan dolgokról írsz, amik nem léteznek. Nem olvasod ezt a topikot? Hányan panaszkodtak arra, hogy valaki kihasználta a biztonsági résüket? És arra, hogy nem tud írni az SD -re? Fogadni mernék, hogy neked SD nélküli telód van.
A root, mint megoldás? Ezt úgy írod, mintha minden telón lenne egy root menüpont. Te tényleg nem tudod, hogy csak elvétve van ilyen lehetőség? Láttál Te már Androidos telót? Kérlek, ne olyan megközelítéssel javasolj valamit, mintha mindenki úgy született volna, hogy API -kat, vagy esetleg teljes oprendszert tud írni. Az egyszerű felhasználónak nem opció a root. -
törölt tag
Semmi bajom a biztonsági fejlesztéssel. Ha valaki lemond érte az SD kezelésről, hát tegye! Én azt a menüpontot hiányolom, amiben az SD kártyát választhatom a "biztonság rovására". Ki és mit fog tőlem ellopni úgy, hogy kihasználja ezt a "biztonsági rést"? Hagyjuk már ezt a biztonsági marhaságot! Ez csak ürügy. A Google a felhő felé akarta terelni a usereket. Tároljátok mindeneteket nálam!
-
törölt tag
-
törölt tag
Elolvastam a Playen a leírását. Abban az áll, hogy kezeli az xlsx -et. Nekem meg pont volt egy xlsx -em, amit kezelni kellett volna. De nem tette. Ezt talán elfogadnám egy 3rd party alkalmazástól. De ha az adja ki az Androidos verziót, ami az eredetit, akkor igenis elvárom a teljes kompatibilitást. Ha még az oprendszert is ugyanaz készíti, akkor meg pláne. Nincs ezen mit árnyalni. Ha kezeli, akkor jó, tudom használni. Ha nem kezeli, akkor szar és pont.
-
csadi0011
őstag
Lehet félreértjük egymást, mert nekem most így nem tiszta.
Mikor háttérben fut egy zenelejátszó alkalmazás és megnyitok például egy játékot, akkor 2 app ad hangot egyszerre és együttesen olyan hangerőn szólalnak meg, ami a telefonon az aktuális médiahangerő.
Amire nekem szükségem van az az, ami a win7< -ben is van keverőpult: KÉP -
batai15
félisten
na még az nfc ami jó ötlet.
taget mondjuk rendelni kell .
igazából amugy csak a házam ami kertes erre kellene, de szerintem az nfc is jó megoldás lesz .
Appot nfc programozásra mit javasoltok?
a töltőre csatlakozás azért nem jó mert általába még bőven van szufla a gépbe, és nem akarom feleslegesn töltögetni. -
törölt tag
A G Térképnek és a Waze -nek is megvan a maga felülete, működése. Bizonyos dolgokat át lehet venni, de az utolsó szögig mindent nem lehet integrálni. A G Térkép alapvetően nemzetközi, a Waze közösségi része viszont helyi. Egy Waze eseményt lehet integrálni, de a hozzá tartozó háttérinfót sztem nem. Ahhoz előbb a G Térképet kompatibilissé kéne tenni az infók fogadására. Ez nem kis falat.
Junkpod:
Fölösleges ezen agyalni, mert a lehetőség csupán elméleti. Androidon, aktív GSM hívásba nem tudsz bejátszani médiafájlt. Kb. 2008 körüli az első, ilyen irányú feature request a Google felé. Sajnos, ilyen rövid idő alatt szinte lehetetlen egy ilyen problémát megoldani. Ha teljes hozzáférése lenne az OS -hez és szinte korlátlan forrás állna a rendelkezésére a fejlesztéshez, akkor talán megoldhatóak lennének az ilyen hiányosságok. De sajnos, a usereknek csak a látvány számít. Az Ő kiszolgálásukra kidolgozott material design a Google minden erőforrását felemésztette, nem maradt szabad kapacitás az ilyen funkcionális fejlesztésekre. -
spe88
senior tag
most kicsit osszezavarodtam kell akkor nekem a waze vagy nem kell? Elég a google térkép vagy igo? Amúgy meg sztem trafi jelentés nem illegális mert közzé teszi a rendőrség, elvileg nékik nem a pénzbeszedés a cél mondjuk ha már ellenőrzést is lehet jelenteni az már valóban kifogasolhato lehet...
-
törölt tag
Itt leírtam, hogy szerintem miért van ez, miért csak egyirányú az infók átvitele.
jksx:
Ha jól látom, akkor az egy RK3188 -as. Nagyon meglepne, ha arra nem lenne root. Szerintem akár még Linuxot is futtathatnál rajta, dual boot -tal is. -
bartatamas
senior tag
Mielőtt teljes félreértés alakul ki: nem találták meg az E-Robot-ot, nem konkrétan az alkalmazással kapcsolatban jeleztek.
Minden fejlesztő kapott levelet a policy-ban történő változásokról és arról hogy az ezt megszegő alkalmazásokat törölhetik. Tehát még nem jött el az idő, de eljöhet. De az is lehet hogy nem lesz gond ebből. Ez nagyon sok népszerű alkalmazást érinthet, Taskert is.
Alternatív store-ok vannak, nem is ez a kérdés. Az a kérdés mennyi felhasználó használja azokat, mennyi potenciális felhasználót tud a fejlesztő elérni. Mondjuk a Play-el összehasonlítva, századát? Valszeg sokat mondtam. Megéri? Nem. Más követelményeknek kell megfelelni (pl: amazon store), ne gondolja senki hogy egy android alkalmazás gond nélkül felmegy oda, az amazon eszközök nem bírnak teljes android kompatibilitással. Továbbá lemondhatsz számos google szolgáltatásról, apik, licensz kezelés, stb.. Ez is elég fájdalmas lehet.
Nem csak a fejlesztőnek fáj ez, aki több évnyi munkát ölt egy ingyenes alkalmazás fejlesztésébe, hanem a felhasználóinak is akik igenis igénylik azokat a funkciókat amiket a Google folyamatosan elvesz tőlük az újabb és újabb Android verziókkal.
-
törölt tag
Ne gondold, hogy nem vagyok tisztában a helyzettel! Írtam már magamnak alkalmazásokat. Nyilván azokat sem a Play -ből telepítettem. Már Froyo alatt is custom kerneleket használtam. Vagy, ott az App Factory. Szóval, nekem nem kell bemutatni az alternatív megoldásokat. De, gondolj bele, hogy ez az új korlátozás mi mindenre lesz kihatással! Gyakorlatilag minden olyan alkalmazásra kiterjed, ami vmilyen ügyes trükkel egy-egy Google hiányosságot pótol. Mi marad a Playen? Egyforma alkalmazások, csak az egyik kékben, a másik meg sárgában, vagy pirosban tudják majd ugyanazt.
-
törölt tag
"Amíg ismeretlen forrásból tudsz telepíteni addig."
Pontosan erre gondoltam. Sztem ennek a lehetőségnek a megszűntetése a Google következő, logikus lépése. Semmi bajom az alternatív megoldásokkal, csak nem értem, hogy miért nem baj, amikor az OS "motorja" és a "hivatalos" store tulajdonosa rákényszerít a használatukra, a "hivatalos" út helyett. Mellesleg az ilyen, alternatív megoldások talán biztonságosabbak, mint a Play? Mert sztem pontosan erre fog hivatkozni a Google, amikor majd ezt a kaput is becsukja. -
törölt tag
A kínai Play a Google bojkottja miatt "hiányzik". Mellesleg ennek a legnagyobb vesztese a Google. Egy milliárdos nagyságrendű piacot akart befolyásolni. Csakhogy, ott a belső keteslet is bőven elég. Kialakult egy olyan store rendszer, amire a Google -nek semmilyen befolyása nincs. El is kezdett lapátolni. Nemrég nyitott a fejlesztők felé.
Bozek:
Ott vannak az alternatív lehetőségek? Meddig? Szerinted mi lehet a Google következő merénylete? Aki átlagfelhasználói szint fölött használt Androidot, annak sztem nem alternatíva az IOS. Előbb használnék Ubuntut, mint IOS -t. -
aprokaroka87
nagyúr
én pl az alkalmazás frissitések jórészét már régota nem a play store-ból végzem
van Aptotide,1 mobile market,Amazon appstoreDe van csomó weboldal ahonnan le lehet tölteni az .apk-t
A play áruház pl egy funkció szegény valami.
kiváncsi leszek a képek megjelenitését mikor lehet benne majd ki és bekapcsolni
-
törölt tag
Az OS, a Google és a Play Store szorosan összekapcsolódik. Nevezhetjük "szimbiózisnak" is. Persze, megvannak egymás nélkül is, mint ahogy Gmail fiók nélkül is lehet használni az Androidot. Csak minek? Erőltetheted, hogy ezek különálló fogalmak és tulképp igazad is van. Csakhogy, a felhasználók nem így tekintik és a Google sem így építette fel a rendszert. Telepítsd az OS -t, jelentkezz be a fiókoddal és használd a Play Store -t! Ez így lett kitalálva és így kerek. Ezért én továbbra is úgy gondolom, hogy igenis baj, ha ennek a rendszernek bármely elemébe olyan korlátozás kerül, ami a felhasználást nehezíti.
-
törölt tag
Nekem viszont van érzelmi kötődésem. Pl. saját magamhoz. Nem én írtam az infót, hanem Tamásét linkeltem. Eddig, ha vmi hiányzott, akkor írtam neki és ha volt rá mód, akkor Ő belefejlesztette a Robotba. A Playes értékelések fele a supportot dícséri és ez nem véletlen. Ha Tamás abbahagyja a fejlesztést, mert nem éri meg neki, az nekem érzelmileg rossz. Nem csak Tamás miatt, hanem saját magam miatt is. Ezt Te úgy látod, hogy semmi baj sincs az OS -sel, hiszen továbbra sem akadályozza, hogy készítsek magamnak alkalmazást. Aki nem tud alkalmazást készíteni, de megfizetné más munkájának egységnyi részét, az meg felejtse el? Szerintem ez nagyon nincs rendben így és ez az OS, vagyis a Google sara.
-
törölt tag
Te most nem érted, vagy nem akarod érteni? Az alkalmazások emberek munkájával, befektetett energiájával készülnek. Szerinted, nekik mit jelent ha száműzik a terméküket a legnagyobb bevételt jelentő piacról? Mennyi lelkesedésük lesz fejleszteni? Ha abbahagyják, az csak nekik lesz rossz, vagy nekünk, felhasználóknak is?
-
törölt tag
Nem azért használja másképp az API -t, mert nem ért hozzá, hanem azért, mert a Google nem tette elérhetővé a kívánt funkciót, amire épp IGÉNYE LENNE A FELHASZNÁLÓNAK! Márpedig egy oprendszer elsődleges feladata a felhasználói igények kiszolgálása, az utasítások és reakciók közvetítése. Ha a Google -nek nem tetszik az API -k egyéb módú felhasználása, akkor ne korlátozzon, hanem készítsen használható API -kat!
-
törölt tag
Köszönöm! Sajnos, nincs, vagy legalábbis én nem tudok ilyen kernelről. Ez kb. az utolsó, 32bites MTK. Ezzel kezdte az MTK az új vonalat, amin a régi, sztenderd módszerek már nem nagyon működnek. Kicsit nagyobb közösségi támogatásra számítottam, de mindenki a 64 bitesekre gerjed. Ez meg olyan kakukktojás.
-
törölt tag
Nem próbáltam. Még ez az mm is új volt nekem. A SELinux működését se nagyon vágom. Próbáltam már minta alapján, RootExplorer -rel átírni a SELinux "jogosultsági sort, vagy kódot?" de arra is errort dob. Az az igazság, hogy már root után kezdődnek a bajok. Valamit elkezd visszaírni, a logban megjelennek SELinux policy sorok. Aztán megszűnik a Dolphin HTTPS elérése és az A GPS -é is. A telóm topikjában kiderült, hogy nem egyedi a probléma. Lehetne szidni a Dolphin -t, mert a többi böngészővel működik. De, alapvetően itt nem a Dolphin a hibás.
-
Bozek
nagyúr
"elég nagy illúzió azt gondolni, hogy majd QR-es 3G-s leolvasó lesz minden Kallernál"
Azért, mert valamiről nem tudsz, még létezik. Minden kalauz kapott NFC-s Android-os telefont, amivel az RFID chipet leolvassák például a Start kártyáról. Innen már csak egy lépés lenne a QR vagy bármilyen vonalkód. Az már más kérdés, hogy miért nem csinálják meg.(#78694) Somatom: Ezért is örülök néha, hogy Sony-t vettem.
A Tároló menüben van olyan, hogy Távoli megosztás, amivel fel tudom csatolni a telefon fájlrendszerébe. Csak egyszer kell beállítani és kész is vagyok.
-
törölt tag
Köszönöm! Utánanézek, bár ezzel a "master mount" paranccsal már próbálkoztam. Egyébként olvastad a kommenteket? Én a MountManager -t használom. Írják is, hogy SELinux módosítás kell hozzá. Hát ezekről a problémákról írtam. Nem kérek SELinuxot és akkor nem kell módosítanom. Ez csak a hab a tortán, mert másba is csúnyán beavatkozik. Gyűlölöm. JB -n bármit meg tudtam csinálni, KK -en meg csak error hegyek.
Más.
Van vkinek rutinja vonatjegy vásárlásban? Szeretnék egy jegyet venni másnak úgy, hogy holnap átvennné egy másik városban. Ezt csak webes felületen lehet, vagy van vmi MÁV startos kliensalkalmazás is? A vicc az, hogy ezt nem tudom elintézni egy pályaudvaron, személyesen, egy MÁV Start irodában. -
törölt tag
Minden alkalmazásadatom a telón van. Egyébként miért is nem lehet SD -re tenni? Ha alapból nincs ilyen lehetőség az alkalmazásban, akkor átlinkeltem. De, ha most linkelnék, vagy CIFS csatolást szeretnék, akkor vagy a hibás elérési út miatt dob errort (a /storage/sdcardX/..... OS szinten nem elérhető, kernel szinten viszont nem értelmezhető az, hogy /..../emulated/....), vagy a SElinux miatt problémázik. JB -n egyik droidommal sem volt ilyen gond. Oda linkeltem, vagy csatoltam, ahova akartam. Most nem, viszont semmil, számomra értékelhetőt nem kaptam cserébe.
-
Kékes525
félisten
"Azt mégis mit tesznek ellene?
Nem tudok nagyon olyan modellt, amihez jelenleg nincs Auto-CF." Komolyan gondoltad? A Knox az mi? Lehet, de a garanciád ugrik, ha neked ez támogatás...
Hackelni is lehet csak lecsukhatnak (fekete), sok helyen nem védik eléggé a rendszerüket, de az még nem jelenti a hacker támogatását.(#78595) Somatom: Azt sem, de ha lehetne, akkor is mi értelme lenne?
A hibát jelző képernyő után az OK gombot megnyomva ez a kép fogad (a mentés könyvtára megvan, csak a mentést tartalmazó fül hiányzik):
-
quailstorm
félisten
Lehet vitatkozni, hogy a VPU hova tartozik. Nem a GPU-hoz és nem a CPU-hoz, azt garantálom. N900-nál külön lehetett paraméterezni, csak nem vagyok bolond. MSM8255 meg elég régi ahhoz, hogy még klasszikus felépítésű legyen.
Az a video nagyon gáz. Desire-ben QSD8250 van, mint a HD2-ben, a video meg no komment, egy hányás. Annál az N900 többet tud.
Azért egy átlag warez film nem youtube és végképp nem camera színvonal. Akár még csak hardveresen nem is gyorsítható.
(#78445) oncsi: mindenképp jól jön, hogy a Turbo verzió dohog benne
-
St3ven
addikt
Na, tényleg két külön alkalmazás, ez a Playen az Összes alkalmazás fülön látszik. Gyanús volt az a kevés letöltés és a még kevesebb értékelés!
Régi Opera Mini: com.opera.mini.android
Új Opera Mini: com.opera.mini.nativeRáadásul az új Mini is jó fej volt ma: értesített, hogy korábbi Opera verziót talált a készülékemen, és megkérdezte, akarom-e törölni.
-
-
törölt tag
Olvastad, amit #76077 -ben linkeltem?
"We introduced BLE peripheral mode in Android 5.0 Lollipop. Nexus 6 and Nexus 9 are the first two production Nexus devices that support BLE peripheral mode. Due to hardware chipset dependency, older Nexus devices (4/5/7) will not have access to the feature on Lollipop."
Más.
Az iménti Dolphinos kérdés kapcsán átnéztem a beállításokat és kiderült, hogy a háttérben fagyasztás miatt, a telómon nem tudott frissülni a Dolphin, megragadt 11.4.6 -nál. Gyorsan orvosoltam a problémát és úgy tűnik, hogy ez az időjárás alkalmazás nem csak engem zavart, mert a 11.4.9 -ben már kikapcsolható (azért írtam a verziószámokat, mert lehet, hogy ezek béták. De ha kell vkinek, akkor feltöltöm). -
gipsztigris
addikt
"Elég egyértelmű, hogy a Szülinapp a béta teszt a fizetős android app előtt, ami teljesen logikus üzleti lépés."
Ez nyilvánvaló volt számomra már a megjelenés előtt, csupán azzal vitatkoznék, hogy logikus lépés-e!
Ugyanis, a szoftver jelen verziója tényleg amolyan béta2-3 fázisban van, és ingyen tesztelőket alkalmaztak a hibák feltárására. Na, ez az a lépés, ami számomra egy kicsit inkorrekt, ugyanis ismerjük a mondást, "Ajándék lónak....".
Igazából SEMMIT sem lehet rajtuk számon kérni, hiszen ingyen adták, ami olyan-amilyen! Ha működik, használod, ha nem, letörlöd!
Ez a háromszázezer letöltés egy marhafaxxa piac-és hibafelmérés volt az NNG-nek. Nyilván, ha csak tízezer letöltés lett volna (és nem ugatta volna tele a netet az elégedetlen közönség) akkor a tegnapi bejelentés elmaradt volna. De így..... -
törölt tag
Neked ez a véleményed, nekem meg más. Számomra azok az "összefüggések" a légből kapott teóriák, amik abban a topikban össze lettek írogatva. Pl. a Samsung meg sem lett említve a topikban, pedig ez volt az egyetlen név, amit az NNG fővezír konkrétan megemlített. B2B? Hogy is néz ez ki a gyakorlatban? Van egy cég, amelyik vmilyen hardverben érdekelt és szeretné, ha arra a hardverre portolva lenne az IGO (vagy az NNG szeretné a szoftverét azon a vason látni). Igen, én is így jutottam a PNA -n az IGO -hoz. Nem is tudok az NNG esetében másféle együttműködésről. De milyen navi vasban érdekelt a Basarsoft? Szvsz. az a "megvették" a licencet teória nem annyira atom stabil. Fogalmazhatom úgy is, hogy számomra nem egyértelmű, hogy a Basarsoft vett egy navi szoftvert, vagy az NNG egy brandet.
Valóban le lett írva, hogy az NNG tervez kereskedelmi verziót. Egészen pontosan így:
"Az NNG ugyanis továbbra sem érdekelt abban, hogy erőforrásokat allokáljon erre a területre, ez az akció igazából egyfajta grátisz, amit kizárólag a hazai felhasználóknak biztosítanak. Ez természetesen vonatkozik a szoftver iOS verziójára is. Ugyanakkor kérdésünkre azt mondták, hogy hamarosan lesz hivatalosan is elérhető Android iGO, de ennek megjelenéséről még nincs pontos információ."Ha ehhez hozzáadjuk a 2. beszélgetésben már konkrét tényként elhangzottakat (ne felejtsük el, hogy a két hír között 2 hét telt el), akkor ez azt jelenti, hogy pénzért árulnak navit olyan platformokra, amikre nem érdekük erőforrásokat fordítani. Ez aztán garancia a minőségre és a supportra! Igazi profi marketingstratégia és kommunikáció! Pont, mint eddig. Sztem ez, így, nincs rendben és ezért van az a véleményem, hogy az NNG nem egyenes cég.
-
Sátán44
addikt
-
stampedli
tag
Érdekes, de még mindig úgy érzem, akkor járok a legjobban, ha maradok a Chrome-nál. Minden platformon ezt használom, és kényelmes, h mindent mindennel tudok szinkronizálni. Olyan feltűnő hátrányát viszont nem tapasztalom, ami miatt érdemes lenne váltani, és belakni vmi újat.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Autóhifi
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- OLED monitor topic
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro Max / 128GB / Asztro / Új gyári akku! / Garancia!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Pro 15" / i7 2.9GHz - 4 Mag / 16GB RAM / 512GB SSD / Radeon Pro 4GB
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest