Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bartatamas

    senior tag

    válasz vicze #79025 üzenetére

    Mielőtt teljes félreértés alakul ki: nem találták meg az E-Robot-ot, nem konkrétan az alkalmazással kapcsolatban jeleztek.

    Minden fejlesztő kapott levelet a policy-ban történő változásokról és arról hogy az ezt megszegő alkalmazásokat törölhetik. Tehát még nem jött el az idő, de eljöhet. De az is lehet hogy nem lesz gond ebből. Ez nagyon sok népszerű alkalmazást érinthet, Taskert is.

    Alternatív store-ok vannak, nem is ez a kérdés. Az a kérdés mennyi felhasználó használja azokat, mennyi potenciális felhasználót tud a fejlesztő elérni. Mondjuk a Play-el összehasonlítva, századát? Valszeg sokat mondtam. Megéri? Nem. Más követelményeknek kell megfelelni (pl: amazon store), ne gondolja senki hogy egy android alkalmazás gond nélkül felmegy oda, az amazon eszközök nem bírnak teljes android kompatibilitással. Továbbá lemondhatsz számos google szolgáltatásról, apik, licensz kezelés, stb.. Ez is elég fájdalmas lehet.

    Nem csak a fejlesztőnek fáj ez, aki több évnyi munkát ölt egy ingyenes alkalmazás fejlesztésébe, hanem a felhasználóinak is akik igenis igénylik azokat a funkciókat amiket a Google folyamatosan elvesz tőlük az újabb és újabb Android verziókkal.

Új hozzászólás Aktív témák