Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #79335424

    törölt tag

    válasz vicze #75937 üzenetére

    Neked ez a véleményed, nekem meg más. Számomra azok az "összefüggések" a légből kapott teóriák, amik abban a topikban össze lettek írogatva. Pl. a Samsung meg sem lett említve a topikban, pedig ez volt az egyetlen név, amit az NNG fővezír konkrétan megemlített. B2B? Hogy is néz ez ki a gyakorlatban? Van egy cég, amelyik vmilyen hardverben érdekelt és szeretné, ha arra a hardverre portolva lenne az IGO (vagy az NNG szeretné a szoftverét azon a vason látni). Igen, én is így jutottam a PNA -n az IGO -hoz. Nem is tudok az NNG esetében másféle együttműködésről. De milyen navi vasban érdekelt a Basarsoft? Szvsz. az a "megvették" a licencet teória nem annyira atom stabil. Fogalmazhatom úgy is, hogy számomra nem egyértelmű, hogy a Basarsoft vett egy navi szoftvert, vagy az NNG egy brandet.

    Valóban le lett írva, hogy az NNG tervez kereskedelmi verziót. Egészen pontosan így:
    "Az NNG ugyanis továbbra sem érdekelt abban, hogy erőforrásokat allokáljon erre a területre, ez az akció igazából egyfajta grátisz, amit kizárólag a hazai felhasználóknak biztosítanak. Ez természetesen vonatkozik a szoftver iOS verziójára is. Ugyanakkor kérdésünkre azt mondták, hogy hamarosan lesz hivatalosan is elérhető Android iGO, de ennek megjelenéséről még nincs pontos információ."

    Ha ehhez hozzáadjuk a 2. beszélgetésben már konkrét tényként elhangzottakat (ne felejtsük el, hogy a két hír között 2 hét telt el), akkor ez azt jelenti, hogy pénzért árulnak navit olyan platformokra, amikre nem érdekük erőforrásokat fordítani. Ez aztán garancia a minőségre és a supportra! Igazi profi marketingstratégia és kommunikáció! Pont, mint eddig. Sztem ez, így, nincs rendben és ezért van az a véleményem, hogy az NNG nem egyenes cég.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák