- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
válasz
Probert75 #160426 üzenetére
Nincs ötletem. Próbaképp most regisztráltam a Revolut (ez is Visa) kártyámat is és problémamentesen végigment a regisztráció.
A folyamat végén levon 100 forintot a számládról (amit később visszakapsz). Azt engedélyezted vagy odáig el sem jut?A romra nem tudok mit mondani, én Xiaomi RN7 telefont használok gyári, global rommal.
-
eurolac
senior tag
válasz
Probert75 #160426 üzenetére
Szia, csak egy tipp. Én ugyan igy jártam, a feleségemnek akartam beregelni a Visa kártyáját. Több napon át sikertelen volt. Felhivtam az ügyfélszolgálatot. Végignézte a rendszerükön a folyamatot. A feleségem nem netbankol igy nincs beállítva valami kód v pin neki. Azt mondták menjen be egy OTPbe ott hozza létre és végigmegy a Simpleben a folyamat. Még nem volt ideje bemenni igy nem tudom mi a mi storynk vége.
-
-
-
-
bringasisti
őstag
válasz
Probert75 #158426 üzenetére
Az a baj, hogy nem beszélek angolul, és én nem is értek ilyen mélységben a telefonhoz. Az volna jó, ha valaki Pest környékén fel tudná tenni, mert már több tuti tippet kipróbáltam, és mindegyik csak az én hangomat rögzíti. Már kezdek félni hogy COVID települ a telefonra
-
poirot
őstag
válasz
Probert75 #156358 üzenetére
Az általad küldött képen a legfelső feliratra kattintva mit jelenít meg?
Ismételni tudom magam;
Vagy bemész a Beállítások/Alkalmazások/alkalmazáskezelések ott rákeresel a Nova-ra.Sajnos ahány telefon és ahány Android verzió, mind mind más, sajnos. És még az sem biztos, hogy megtalálja az ember, amit szeretne.
-
-
-
cidalain
veterán
válasz
Probert75 #155901 üzenetére
Gondolom ezt tudja. De minden egyes PC-s bejelentkezéskor?
Amikor a munkahelyen belépek, 2-3 naponta mondjuk, nekem is állandóan jön az üzenet (mindig ugyanarról a gépről lépek be, ráadásul a céges IP is ugyanaz). A kérdés szerintem inkább arra irányult, hogy bizonyos PC-ket nem lehet whitelistre tenni? -
Fall-N
veterán
válasz
Probert75 #154471 üzenetére
Ez így ebben a formában nem igaz. Ez ROM (gyártó) és Android verzió függő. Nekem Android 10 és a MIUI 12.5 alatt vígan müködik a gesztus vezérlés. De olvastam már, hogy az Android 11 és MIUI 12 alatt sincs gond. De ez sem egységes, mert van olyan Xiaomi, ahol meg nem müködik.
-
kaciokos
őstag
válasz
Probert75 #154173 üzenetére
Ja, persze, a Novának külön app a licensze, szóval igazad van, simán le tudom cserélni a fő appot. Persze utána egyrészt a Play Store-ban állandóan ott állna, mint frissítendő program, és ráadásul semmi új frissítést nem kapnék meg, szóval nem az igazi, ezért keresnék más megoldást.
-
-
Somatom
veterán
válasz
Probert75 #153184 üzenetére
Ez az, ezt szeretném én is! Sőt, ezt lehetne még fejleszteni választható rövid, vagy hosszú verzióval. Anyós felhív, az automata lenyomja neki a teljes műsort, az összes paragrafussal, mintegy 10 percben. Ha ezt kivárja, akkor utána egye fene, beszélgessünk.
Ha valamelyik szolgáltatótól keresnek, akkor trallala is mehetne. Pl. a "Várj, míg felkel majd a nap!" -
Somatom
veterán
válasz
Probert75 #152874 üzenetére
Útvonaltervezésre alkalmatlan, mivel nem tudja figyelembe venni, hogy kamionnal vagyok. Nekem a cégek beazonosítására, a koordináták kinyerésére, forgalomfigyelésre és a műholdas nézethez kell. (Azon szokott látszani a teherautó bejárat, meg a mérleg, amire rá kell állnom. Ez símán eltérhet a nekem megadott címtől). A telós átküldés sem opció, mert WinCE alapú célhardvert használok navira (azért kellenek a koordináták).
-
crok
Topikgazda
válasz
Probert75 #152437 üzenetére
Idézet az XDA Thread-ből:
QP Gallery 8.X = Normal version -- ennek Gallery a neve az appok közt
8.X Alternative = With original name and icon -- ennek QuickPic a neve az appok közt
..meg az ikonok másak. -
sopruk
senior tag
válasz
Probert75 #151712 üzenetére
Az Open Camera tud dátum és időbélyeg feliratozást...
szerk.: megelőztek
-
Per Me
tag
válasz
Probert75 #151712 üzenetére
Én az Open Camera-t használom.
-
Szabó András
tag
válasz
Probert75 #151612 üzenetére
Tudsz esetleg valami 30ezernel olcsobb telefont ajánlani? A boltos ezt ajánlotta, 30e használtan.
Nekem a lehető legolcsóbb kellene, mert gyakorlatilag csak erre kell, persze ha már lesz akkor nyilván emailezek is róla, meg a majdan szükséges vendégházas okmányolvasóhoz kell még max.
Előre is köszi a segitséget. -
crok
Topikgazda
válasz
Probert75 #151265 üzenetére
Igen, ha neked épp úgy van beállítva az email alkalmazásod hogy ezt így csinálja, de pl. a GMail-t (meg egyéb alkalmazásokat is) is be lehet állítani hogy magában az alkalmazásban mutassa a linket, a "live link" meg eleve benne jelenik meg.. ha megjelenik és nem crash-el el egy gif miatt amit a WebView mutatna de crash-el.. de ugyanígy lehet pl. Facebook Messengerben is állítani hogy hol jelenjenek meg.
-
crok
Topikgazda
válasz
Probert75 #150774 üzenetére
Abszolult 100% semennyire se szól bele a garanciába. Bármit csinálsz root nélkül csak simán adb-ben - ha engedi a rendszer hogy megcsináld - az semmit se változtat a garancián. Legrosszabb esetben összeborítod a rendszert (mert letiltasz olyan appot ami a bootolálshoz elengedhetetlen) aztán max. nyomsz egy factory reset-et és annyi. Bootloader nyitástól számíthatsz esetleg "dolgokra" de ez amit csináltál konkrétan ez nudli, senkit se zavar, senkit se érdekel.
-
crok
Topikgazda
válasz
Probert75 #150763 üzenetére
Ennek a kérdésnek az Android szakmaiban lenne a helye (nem appokkal kapcsolatos, inkább folytassuk ott) és ne ess az XY problámába, inkább kezdjük onnan, hogy mit akarsz változtatni amit nem szeretnél ha felismernének és miért lényeges hogy meg van-e változtatva? Mert a válaszom erre a kérdésre ennyi infóval kb. az lenne hogy "is-is", meg hogy "attól függ".
-
crok
Topikgazda
válasz
Probert75 #149108 üzenetére
Ez egy teljesen altalanos ertesites azon appok ellen, amik ugyanezzel a modszerrel atfolyatjak magukon a forgalmat meg azok ellen a VPN szolgaltatok ellen akik "nagyon jutanyos" aron adnak neked VPN-n keresztul "anonim" Internethozzaferest.. sose fogom megerteni miert hasznalnak az emberek nevenincs VPN-eket, hat teljesen nyilvanvalo (kellene legyen) a VPN-en keresztul Internetezoknek hogy egy 3rd party szerverparkon folyik at a forgalom.. ez az ertesites arra valo hogy a felhasznalo tudataban legyen a dolognak. A VPN bizalmi kapcsolat, az SSL (TLS) kapcsolat tanusitvanyokon alapul. Ceges VPN-nel is igy van csak ott a ceges eroforrasokat ered el ami ceges forgalom.
-
Hzi
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest