-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
válasz
poirot #158181 üzenetére
Igen, NFC->Simple az alapértelmezett.
Nem adtam minden jogosultságot neki, de úgy is próbáltam, hogy mindent engedélyeztem + MIUI lakatolás + automata indítás + aksikímélő kikapcs, de így sem megy.
No, közben újratettem az appot. Kaptam megint 10 tokent, amit szépen "ellődöztem" 0 db tokenig. Most annyiból jobb a helyzet, hogy 0 db után, ha a kártyára bökök ismét, akkor most megint letölti a tokeneket. Szóval, legalább manuálisan tudok ismét letölteni, de csak miután az összes elfogyott.
Hát, a semminél ez is jobb. -
Pancsermeste
őstag
válasz
poirot #158177 üzenetére
Igen, frissítettem. Akkor újra is kellett regisztrálni a kártyát.
Előtte viszont azt csinálta, hogy az utolsó 3 vagy 4 token nem működött, de amikor ellőttem őket, töltött le újakat. (azzal a módszerrel is el tudtam "lőni" az utolsó nem működő tokeneket, ahogy írod, kártyára bökéssel)
Most az újra regisztrálás óta már mind a 10 token működött, de elfogytak, és kártyára bökéssel sem ad újakat. -
poirot
őstag
válasz
poirot #158158 üzenetére
Sikerült megoldanom. Mediaretriever-t kellett bekapcsolnom a beállításokban az egyik Galléria app-nál, valószinű az eredetinél, mert másikaknál nem volt. (A MediaStore API-hagyatás helyett manuálisan keresse meg a tárolót a médián. Ez segíthet, ha hiányzik pár kép.) Így mindegyik Gallériában látja a képeket.
-
-
kaciokos
őstag
válasz
poirot #157926 üzenetére
Nem az a baj, hogy egy adott alkalmazást nem vesz figyelembe a Nova, hanem az, hogy mit jelez ki.
Például ha kapok egy emailt, jön róla értesítés. Csipog a telefon, látom, hogy nem sürgős, épp nem akarom elolvasni, törlöm az értesítést. Ilyenkor a Nova eltünteti a Gmail ikonjáról a badge-et, mivel nincs aktív értesítése, de a TeslaUnread meghagyta rajta az egyest, tekintve, hogy van egy olvasatlan levelem. Majd este, ha nyugiban előveszem a telefont, látom az ikonon, hogy van egy levelem és elolvasom.
Vagy ha pl. pár órára lenémítok egy WhatsApp csevegést, mert nagy rajta a nyüzsgés, én épp nem érek rá, és nem akarom, hogy állandóan csipogjon a telefonom, a Nova nem jelez ki semmit a WhatsApp ikonon, de a TeslaUnread magán az ikonon kiírta, hogy jött 20 üzenet.
-
-
-
Oldman2
nagyúr
válasz
poirot #157790 üzenetére
Nem tudom milyen gondolatmenet van a háttérben, de két példa eltérő folyamat.
A boltban fizetsz, az automatánál meg kp-t szeretnél a kezedbe.
Valami miatt ez a Banki oldalról tekintve két gyökeresen eltérő folyamat.
Valószínűleg a banki jutalék miatt, ami kp. felvét esetén „jó esetben nincs”.
-
szimi57
őstag
válasz
poirot #157771 üzenetére
Kint van a widget, de nem használom, a nélkül is működik a fizetés. Amikor nem volt kint akkor nem tudtam fizetni. De lehet csak a véletlenek játszottak közre. Még tesztelni fogom. A teló egy Redmi 9T legújabb rommal. Fizetés után mindössze egyszer jelent meg a kép, de még az előző rommal.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
poirot #157762 üzenetére
Feloldod a kijelzőt, amennyiben az NFC be van kapcsolva (ha nincs bekapcsolod), majd egyszerűen hozzáérinted a készüléket a bankkártya olvasóhoz.
Pittyegés után, az alapértelmezett kártyával megtörténik a fizetés.
A legtöbb készüléken ezt követően felugrik a fizetést visszaigazoló képernyő, rajta a pipával.
Xiaomi készülékeken nekem ez rendszeresen elmaradt, miközben a fizetés rendben lezajlott.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
poirot #157706 üzenetére
Oké.
Arról tudtok, hogy van egy Simple Plus alkalmazás is?
-
-
-
-
Tökimanó
senior tag
válasz
poirot #157033 üzenetére
Volt egy kis időm ránéztem. Próbáltam több helyről letölteni és valóban addig el sem kezdi a letöltést amíg az engedélyeket meg nem kapja. Így tényleg meggondolandó a letöltése. Gőzöm nincs minek neki a tárhelyhez való hozzáférés. Amíg ezen a telefonon tudom használni engedélyek nélkül addig használom,ha esetleg új telefonom lesz akkor inkább keresek mást,olyant amihez nem kellenek mindenféle engedélyek.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
poirot #156680 üzenetére
Nálam nem marad ott. Javaslom ha valamit jegyzetelsz vagy felraksz azt címkézd és mindjárt archiváld is. Így bekerül a címkéhez a jegyzetek közül pedig eltűnik. Így amikor törölsz egy címkét mással nem kell foglalkozni. Az más kérdés hogy sajnos az archívumban mindenképp ott marad címke nélkül. De engem ez már nem zavar. Ami kell az úgyis ott van a címkézettek közt. Amit töröltem az meg nem számít,elfér az archívumban. Azt úgysem használom semmire. Mellesleg még akár hasznos is lehet ez. Ha törölsz valamit mert úgy gondolod hogy nincs már rá szükség , aztán valamikor mégis kellene az archívumban megtalálod.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
poirot #156511 üzenetére
Hát sajnos ezekre nem tudok mit mondani mert nem használom őket.Én nem állítottam be összeget ezért mindenről jön értesítés az alkalmazástól. Értesítés,nem sms .Nekem az sms nincs beállítva. A qr kódos belépés alatt az alkalmazásba való belépést érted? Mert arra én az ujjlenyomatot használom. Egyszerű és gyors belépés . Összességében én meg vagyok elégedve az alkalmazással. Néhány dolog még nem működik az tény, ha jól tudom fokozatosan vezetik át őket a Smart bankból aztán az meg is szűnik.
-
sopruk
senior tag
válasz
poirot #156272 üzenetére
Nekem is ugyanezt csinálta, nagyon bosszantó. Aztán, már nem emlékszem melyiket módosítottam, de jelenleg a következők vannak engedélyezve a Nova-nak:
-automatikus indítás
-képernyőzáron való megjelenítés
-indítás háttérben
-akkumulátorkímélő: nincs korlátozás
Azóta talán csak egyszer "felejtette" el a jelvények megjelenítését.
Régi vas: Redmi 4x -
batagy
őstag
válasz
poirot #156294 üzenetére
A fényképező app az mindegy.
De közben megtaláltam az okát!
Galéria app -> Beállítások -> Biztonságos megosztás -> Alapértelmezés szerint helyinformációk nélküli megosztás: BE -> KIHa ez BE volt kapcsolva, akkor adja az önmaga által generált fájlneveket.
KI kell kapcsolni ahhoz, hogy a fájlnevet megtartsa!Van még ugyanitt ez is, de ez azt nem befolyásolta:
Galéria app -> Beállítások -> Biztonságos megosztás -> Alapértelmezés szerint metaadatok nélküli megosztás: BE -> KIProblem solved.
-
hochman
csendes tag
válasz
poirot #156102 üzenetére
A két telefonos app + csoportok/névjegyzék kiválasztás jó ötlet, köszönöm!
Annyi extra igényem lenne, hogy a híváslistában se látszódjanak azok a névjegyek, amik a névjegyzékben se látszódnak. Pl. Ha lenne olyan app, ami a híváslistát tudná szűrni (függetlenül, hogy fogadott/nem fogadott/elutasított) úgy, hogy SIM1-en keresztül vagy SIM2-n keresztül történt a forgalom, az már jó lenne (plusz az alap dolgok, hogy megjegyzi a legutóbbi SIM-et, első hívásnál ki tudnám választani a SIM-et, esetleg manuálisan hozzárendelni...)#Dexter68
A TruePhone app egész jó, próbálgatni fogom. -
vacs
veterán
válasz
poirot #156087 üzenetére
Játék mentésekhez ott a Google Play Játékok.
-
mexel
veterán
válasz
poirot #156085 üzenetére
Még egy kérdésem lenne, amivel küzdök. A google one, az MICloud és a MI_költözés is elvileg visszaállítja az adatokat, az sms-ek is megvannak, az alkalmazások és beállítások is ugyanott vannak, kivéve egy dolgot nem tudok megtenni: az alkalmazások adatait nem lehet valahogy egyszerűen visszaállítani? Az hogy pl egy játékban hol tartok, a böngészők beállításait stb. Ezt nem teszi meg egy átköltöztető lehetőség sem.
-
Fall-N
veterán
válasz
poirot #155762 üzenetére
Én beimportáltam a Google Naptár alá a névnapokat (.ics fájl), így bármilyen naptár alkalmazás megteszi. ACalendar és a Business biztos tudja a névjegyekben szereplő nevekhez az értesítést.
Szerk.: Lehet hogy csak a szülestésnapot tudja és manuálisan írtam be a névnaphoz az értesítést. Erre már nem emlékszem.
-
efi99
őstag
válasz
poirot #154443 üzenetére
Hát sajnálom, tehetsz még próbát pár hasonló alkalmazással esetleg, bár én anno sokat kipróbáltam és a többinek mind volt valami egyéb nyűgje. Szerencsére Android 11 alatt a Samsungnak van olyan saját appja, ami engedi a navigációs bár natív testreszabását, a tiednek nincs hasonlója? Más témát alkalmazni esetleg?
-
efi99
őstag
válasz
poirot #154440 üzenetére
Android 8-on nekem ez működött még a legkulturáltabban (nem duplázódott a régivel, nem kellett előhúzni, kezdőlapon megmaradt az átlátszósága) egy Samsungon:
https://apkpure.com/navbar-tools-customize-navigation-bar/com.gamemalt.navbar.tools
A másik mód, ami viszont natívan is át tudja színezni, az egy megfelelő téma alkalmazása, viszont én mindig gyári Launcherekkel használtam, a Novaban nem tudom hogy megy ez. -
efi99
őstag
válasz
poirot #153981 üzenetére
Az óraidőt nem lehet belőle eltüntetni. Pedig a dátum és/vagy az ébresztő kijelzés hasznos lenne önmagában, de egy negyed képernyőt elfoglaló óraidőt nincs kedvem nézegetni a kezdőlapon, ahol amúgy is drága a hely, ráadásul úgy is ott van az állapotsorban is az idő. (Ha meg összenyomom kicsire, akkor az alsó sorból nem látszik semmi.)
-
efi99
őstag
válasz
poirot #153970 üzenetére
Urak, itt keveredés lesz. Van a Google óra alkalmazás, meg a gyártói. Utóbbi pl a Samsungnál valóban olyan, hogy külön widgeten van óra, meg külön widgeten ébresztő. Aztán ha az ember felteszi a Google órát is, azon ugyan van ébresztő kijelzés, mint a fenti képen, de csak akkor, ha abban állítjuk azt be. Nem veszi át a Samsungban beállított időt. Legalábbis nálam.
Aztán van egy csomó egyéb app dupla kijelzéses widgettel, amik 99%-ban olyan gagyik, hogy nem csak az ébresztő időt veszik figyelembe, hanem a naptár riasztásokat is sajnos. -
efi99
őstag
válasz
poirot #153827 üzenetére
Á, nekem már így is tele van hányva, plusz egy üres hely is van a kényelmes dupla kattintásnak a lezáráshoz, mert lusta vagyok oldalt keresgélni a gombot. (Azt is falhoz kéne egyébként állítani, aki a bekapcsológomb oldalára áttette 25 év után a hangerő gombokat, aztán sose tudod, melyiket érted éppen először).
Egyszerűen nem értem, hogy mi a rossebnek kell egyes widgeteket kizárólag ilyen hatalmas méretben kínálni kizárólag, mikor amúgy elférne jóval kisebben is. Pl Telekom Domino egyenleg 5x2, azért hogy kiírjon 1 nevet, meg 2 számot (pénzkeret, adatkeret). Mivel 3-t kísérek figyelemmel a családban, egy teljes oldal máris tele ezekkel. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest