Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu 3 - testnevelés óra
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
poirot
őstag
Sziasztok!
Felraktam a play áruházból a Date widget free apk-t. [link]
Egyszerű, mint a neve is mutatja, annyit is tud. Jó pofa, a dátumot jól, rendben mutatja a widget, nem úgy, mint egy másik naptár program widgetje, ami mostanában, csak akkor mutatta a jó dátumot, ha megnyitottam magát a programot. Ez jól müködik, na mondom megveszem a pro-t, nem sokkal többet tud, csak annyival, hogy a naptár lapnál ki lehet választani, hogy milyen szinű legyen, de mondom 200 Ft-ot megér. Valamennyire lehet játszani a widget méretével, mivel növelni/csökkenteni a karakterek méretét, ami nagyon jó. A Free rendben müködik, viszont a pro widget mérete elállítódik, ha memóriát kitörlöd, szóval kisebb lesz és karakterek lemaradnak róla. Átméretezed, egy ideig jó. Már azt is csináltam, mert mind a free, mind a pró program meg van, hogy ugyanazokkal a beállításokkal, vagyis alapra állítva mindent, a pró továbbra is elállítódik. Nem nagy ügy, de bosszantó.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest