- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sssz
őstag
sziasztok!
olyan appot keresnék - ha létezik -, amivel meg tudom változtatni, hogy ha hívnak, ne ugy kelljen felvenni hogy behúzom a zöldet a körbe, hanem csak rábökök egy ikonra. Remélem érthető voltam
Valamint olyan lockscreen appot, amiben szintén nem kell semmit se huzogatni sehova, hanem valahogy másképp meg lehet oldani a feloldást.
Sajnos ilyen szempontból haldoklik a párom telefonjának az érintőképernyője, borzasztóan rossz rajta minden ilyen "slide" jelegű mozdulat. Minden mást érzékel.Előre is köszönöm !
-
TRob1
veterán
Amúgy én is már próbálkoztam a cseréjével, de eddig még semmi más nem vált be vagy ez vagy az miatt (fizetni meg hülye lennék ha van egy kib. jó launcherem - ahhoz jóval többet kellene ennél nyújtania az újnak)
Ahogy a héten a GoContacts-ot is próbáltam mellőzni (Egész héten mellőztem tegnapig), de vhogy egyik másik sem jött be annyira.
Egyedül a GoSMS-t "dobtam" nemrég, mert már túl nagyra hízott (én meg nemigen sms-ezek). -
xSide
őstag
Frissült az egyik legjobb ingyenes képszerkesztő a PicsArt, szép külső társul a rengeteg funkcióhoz, illetve ajánlanám még a beta Photo Studio ingyenes verziót, melyben most a pro verzió minden funkciója elérhető!
-
zzz03
őstag
Sziasztok!
Viber miért csinálja azt, hogy az üzeneteknél nem jeleníti meg a küldő nevét? Csak a telefonszámát írja ki. Majd gondol egyet és működik jól egy darabig és kezdi előröl a hülyeségeit.?!
-
ben11
őstag
Sziasztok!
Ismertek olyan ebook olvasót, ami kezeli a pdf formátumot és tudja tördelni is azt megfelelően?
Eddig egyedül a ThinkFree Office pdf olvasója volt hajlandó tördelni, olvasási nézet címszó alatt, csak semmi beállítás nincs, így háttér, betűméret stb beállítások is hiányoznak..Azért lenne jó mert van pár könyvem pdf formátumban, amik le vannak kódolva és nem lehet őket konvertálni. Vacak másolásvédelem..
Előre is köszi!
-
tomy86
addikt
-
balewi
aktív tag
-
darvinya
titán
válasz
Sanci789 #288 üzenetére
PC+ Mp3tag vagy IDtag Editor Google.
Vele elrendezed amit mondtam és enjoy. -
Cole10
csendes tag
Sziasztok!!
Tudnátok nekem jó kis játékokat és alkalmazásokat ajánlani amik ingyenesek???
Előre is köszi szépen!
-
Oldman2
nagyúr
Ami nekem mostanra a legjobb megoldásnak tűnik, az a Go Launcher EX szinte tökéletes megvalósítása.
-
Sanci789
aktív tag
Hali. PlayerPro-ban hiába van bepipálva, hogy prefer ID3 tag, mindegyik számnál csak az Adele képét látom, rohadt idegesítő
Megoldás mi lehet?
-
air
nagyúr
válasz
littlemamba #277 üzenetére
-
littlemamba
aktív tag
Sziasztok,
tud valaki olyan alkalmazást ajánlani, amivel automatizálni tudom, hogy x időben kapcsoljon be az NFC, majd néhány óra múlva ki? Llamaval nem tudom sajnos. -
Viper26
nagyúr
Egy igazán jó játék, fülessel az igazi:
-
finecsa
tag
válasz
darvinya #266 üzenetére
Elbeszélünk egymás mellett.
Én arra gondoltam, amit én csináltam és amiről felraktad a képeket, hogy nem méri a vezetékes hívásokat.
Ha nem írod be a számcsoportok, vezetékes alá az általad használt körzetszámokat a megfelelő formában, akkor természetes, hogy nem tudja mérni a program. -
Polllen
félisten
Új touchwiz note-n (s3-ra hajaz) és ebben egyik opció sincs.
-
-
Polllen
félisten
Üdv,
ICS alatt milyen lehetőség van a beállítások/alkalmazások fül gyors elérésére?
-
fdisk
őstag
Kipróbálás alatt van a RocketDial Trial (SmartDialer).
De.
Hiába van bent a pipa a full screen előtt,hívás indításnál/fogadásnál a hívott/hívó fél képe nem jeleneik meg teljes képernyőn.
Mit kell még beállítani,h teljes képernyős legyen? -
finecsa
tag
válasz
darvinya #264 üzenetére
Igen valószínűleg egy újabb bug. Sajnos elég bugos a program, de egyszerűen nincs alternatívája.
Ezért írtam egy régebbi hozzászólásomban, hogy igazán jól mindenki magának tudja beállítani a készülékének, egyéni előfizetésének és telefonálási szokásainak megfelelően.Egyébként a számcsoportokban a vezetékes számokhoz beírtad az általad használt körzetszámokat az enyémbe?
-
finecsa
tag
Call Meter 3G
Telenor Praktikum díjcsomaghoz +Vezetékes hívó + 100MB adatforgalom
darvinya kolléga kívánságainak megfelelően:
- Számlazási ciklus 14-től következő hó 14-ig 8:00-án ez a számlázási ciklus a net-re érvényes.
- Feltöltési keret bármikor.
- Hívás mobil hálózatba (20, 30, 70, stb…) nincs időszak: 45.5 Ft/perc, kapcsolási díj: 2.5 Ft/hívás
- Vezetékes-hívó: 7Ft/perc, kapcsolási díj: 7Ft/hívás
- Online100MB: 1000Ft/hó 100MB korlátlan csak sebesség korláttal.
- SMS: 46Ft/bármerre, mms: 141.5Ft/bármerre, nincs időszakAz a probléma hogy ez nem előfizetéses, hanem feltöltős csomag a program pedig inkább a havi előfizetéses díjcsomagokra való.
Meg lehet csinálni ezt is csak itt majd neked is bele kell nyúlni a programba, mindig át kell majd írnod az összeget amikor rá töltesz és a dátumot, amikor rátöltöttél.- Töltsd le majd Call Meter 3G-ben Importáld az alábbi fájlt. [link]
- Ha szoktál hívni vidéki vezetékest, akkor a körzetszámot be kell írni a Haladó beállítások / Számcsoportok / Hálózaton kívül menüjébe, mindkét formátumban. Tehát pl. 52-es körzetnél: +3652% és 0652%
- Beállítások / Haladó beállítások /Kártyás előfizetés legyen bepipálva!
- Egyenleg feltöltéskor két dolgot kell átállítani:
1. - fent a"A számlázás első napja" hosszan rányomsz / Tarifa szerkesztése / A számlázás első napja - és itt értelemszerűen beállítani a feltöltés dátumát.
2. - fent "Egyenlegből felhasználva" hosszan rányomsz / Tarifa szerkesztése / Keret - és itt átírod az összeget. Fontos! Ne a feltöltés összegét írd be, hanem az összesítet keretet, tehát a még egyenlegedben levő összeg (ha van)+a feltöltés összege. -
finecsa
tag
Próbálgattam a Call Meter 3G-t.
Úgy néz ki meg van mi az importálás utáni probléma oka. Egyszerűen a régebbi 3.5-ös verzióban lementett export file nem kompatibilis a Call Meter 3G 3.6-os verziójával. Nem lehet az összekeveredett sorrendet a Díjcsomagok, tarifáknál rendbe rakni.Jó hír: a 3.6-os verzióval mentett beállításokkal már nincs ez a probléma, sőt azt már nem is kell rendezgetni, mert hála a fejlesztőnek már nem keveredik össze importáláskor.
Rossz hír: a régebbi 3.5-ös verzióval lementett és általam is ide feltöltött beállítások, nagy valószínűséggel nem használhatók a 3.6-osban. Ezért ezeket majd újra kell csinálni.
-
Új verzió jelent meg a Holo Launcher-ből.
- Option to stretch icons/widgets to the grid space
- K9-Mail unread count support (plus), request Holo Notifier 1.2
- Fix FCs
- Updated translationsGyerünk, döntsük meg az egy topikban Holo Launchert használók rekordját!
-
Gaabor80
aktív tag
válasz
atillaahun #254 üzenetére
Mindig tanul az ember...
köszönöm! -
Gaabor80
aktív tag
válasz
atillaahun #249 üzenetére
mi van abban az esetben, ha felraktam a rocket dialert, nem tetszik, de nem tudom leszedni???
-
basaja
senior tag
hali:-)
tudnátok ajánlani egy jó offline magyar-német szótárat?Előre is köszönöm:-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest