- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
egykori
őstag
válasz
zsoltzsolt #143943 üzenetére
Mi az a Norton Password Manager?
A Norton Password Manager egy ingyenes jelszó- és hitelkártya-kezelő, amely a Norton Password Manager-adatok biztonságos tárolását, rendszerezését és elérését teszi lehetővé.Nekem Norton Security van, aminek az NPM alapból része. Nem tudom, nem-e N360-nal együtt telepítetted, azért ír próba előfizetést. Az NPM csak egy accountot kér. Mobolra a Play-ből simán le lehet tölteni. Mobilon én is csak féléve használom.
-
törölt tag
válasz
paolinho #143946 üzenetére
Jo jelszokezelo appok:
Keepass DX
Bitwarden
Ezek Open source appok voltak
De jo meg a SafeInCloud Pro (egyszer kell csak fizetni erte de megeri, ja meg meg egyszer windows 10-en ha akarod haszanlni windows hello-nal)
vagy az EnPass. Az EnPass PC-n ingyenes telon nem de nagyon jo.
Az EnPass-nal tudsz altalad kivalasztott felhobe menteni (itt Nextcloud-ot javaslom, mivel open source es ingyenes is egy bizonyos kapacitasig)
SafeInCloud-nal is tudsz felhobe menteni.
Bitwarden a sajat felhojet hasznalja, mig a KeepassDX a telora vagy PC ment.
A fentiek kozul az EnPass es a KeepassDXX nem tartalmaz tracker-eket ExodusPrivacy szerint, a tobbi igen, de ha offline hasznalod oket akkor mind biztonsagos.
Mas jelszokezelot nem ajanlok, ha a biztonsag fontos neked. -
-
-
paolinho
őstag
válasz
Viktor0610 #143937 üzenetére
A ColorNote-ba írogatok (egy S9+ -om van). Mire gondolsz jelszókezelő app gyanánt?
(#143938) Astery: Hát nagyjából ehhez kérnék segítséget. Tudnál valami ötletet adni?
(#143939) egykori: Köszi, megnézem, hogy mit nyújt a progi.
-
törölt tag
válasz
karldergroße #143944 üzenetére
Koszi a tanacsot erre nem is gondoltam...
-
tknof1871
őstag
Üdv!
A telefonra szánt Edge böngészőben is van Felolvasás, mint a PC változatban? -
törölt tag
Tud valaki valam franko jatekot 2 evesnek? Ha lehet olyat amiben nincs jatekon beluli fizetes.
Ha van ilyen egyaltalan. -
egykori
őstag
válasz
paolinho #143935 üzenetére
Én a Norton Password Managert használom már a telefonon is, PC-n meg már tizenéve. Szinkronizálódik, szuper. Szerintem kipróbálható, nekem nem volt eddig megbízhatósági kételyem.
-
-
paolinho
őstag
Tudnátok ajánlani egy megbízható applikáció-zárat (az külön jó lenne, ha tudna magyarul), ami nincs teleszemetelve reklámmal. Igazából csak egy applikációt szeretnék vele védeni, amibe az összes jelszavam szerepel.
Előre is köszi. -
csipuka
senior tag
Eddig a Teamviewer Quicksupport-tal segitettem tavolrol joanyamat, ha elakadt a telefonjan. Mostanaban nem mukodott, felraktam az egyemre, arra se birok csatlakozni. Ki kell, hogy kukazzam.
Tudnatok ajanlani androidra kepernyo megoszto alkalmazast, ami mukodik megbizhatoan? -
Petrónius
aktív tag
válasz
WhiteWalker #143926 üzenetére
Bocsánat.
Rosszul fogalmaztam. Nekem olyan app kell ami a felvételen is kiírja a dátumot, időt.
-
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
Ajánlanátok nekem olyan kamera alkalmazást ami rögzíti a videó esetleg a fénykép készültekor lévő időt? -
alex devil
senior tag
Szevasztok,
Online póker alkalmazások közül melyiket ajánlanátok? -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Viktor0610 #143908 üzenetére
Erről a Join-ról található valahol részletes leírás, lehetőleg magyarul?
-
buherton
őstag
válasz
Köszi!
(#143913) Viktor0610: így van, ezekre tényleg nincs szükségem, csak a SIM kártyához köthető dolgokra: hívás és SMS.
-
Fall-N
veterán
válasz
mobilizmo #143892 üzenetére
Netflixet én is előfizetem, HBO GO-t tervezem majd, de inkább ki sem próbálom mert úgyis kellene, de viszont annyi időm úgysincs, hogy Netflixet kívűl még azt is nézzem. YT-t meg egyre kevesebbet nézem, így arra fölösleges. Androidos TV-n az sYoutube megy (hasonló reklámmentes YT kliens, mint a Vanced), mobilon meg Vanced.
-
g_g_g
őstag
Két kérdésem lenne a YouTube Vanced-del kapcsolatban.
A "Megtekintés tévén" menűben a tévé kétszer szerepel.
Törlés opciót nem találok.
És mindkettőnél működik a videó kiküldése.
Hogy lehetne az egyiket eltávolítani?
Nem őrültes probléma, de ha lenne rá megoldás, az jó lenne
képMintha létezne olyan beállítás, hogy mikor belépek az appba az első videót elkezdi játszani (előnézet szerűség).
Nem teljes képernyőn, csak kicsiben.
Tovább haladok és aztán csinálja a következővel.
Ki lehet ezt kapcsolni?Köszönöm.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #143911 üzenetére
Mondjuk az értesítéseken kívül még van pár jó funkciója, főleg, ha PC-t is használ az ember. A Chrome kiegészítő segítségével akár weboldal linkjét (akár direktbe megnyitva), képet, stb. át lehet küldeni az egyik eszközről a másikra. Simán keresek egy képet PC-n, majd beállítom háttérképnek a telefonon anélkül, hogy ez utóbbihoz hozzányúlnék.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
Ezt most nem értem? A Join nem csak nem fogadott hívásról értesít. Ugyanúgy átküldi az SMS-t és bármelyik alkalmazás értesítéseit, amelyiket kiválasztod. Én így küldöm át a céges telefonról a GMail és a Hangouts értesítéseit is a sajátomra. És persze sokszor a sajáton látom, hogy épp hívnak a cégesen, ezért még odaérek, hogy felvegyem. A sajátról meg PC-re az AquaMail, a Messenger és a SofaScore (bár erre most sajnos nincs szükség) értesítések mennek.
-
törölt tag
Üdv, a HD Widgets Pro, miért tűnt el a Google Playből?
-
buherton
őstag
Sziasztok!
Van olyan app amivel, ha az egyik telefono kerestek, vagy smst küldtek, akkor arról küld egy másik telefonra smst vagy valamilyen formában értesít?
A céges telefont nem akarom magammal vinni, de jó lenne tudni, ha kerestek. Hívásátirányítás nem játszik.
-
crok
Topikgazda
válasz
mobilizmo #143903 üzenetére
Nem ismerem a setup-od de hacsak a routerbe nem volt belepatkolva a bármi DNS bejegyzés a NAS-ról.. de kizártnak tartom.. a DLNA-val uPnP-n megy a felderítés ami helyben (egyazon alhálóban) SSDP-t használ multicast-al amiben pont az a lényeg hogy nem kell hozzá DNS, HTTP-n csak az adatfolyam megy, DNS teljesen opcionális, helyi hálón úgyis SSDP lesz csak ahhoz meg nem kell a DNS szerver. Úgyhogy ja, kéne neki.
-
spe88
senior tag
Ha csinálok a telómon egy gyári visszaállítást, akkor a Gmailbe mentett kontaktok nem törlődnek, ugye? Hiszen azt is egyfajta felhőben tárolt adatként kezel a rendszer. Logikusan belegondolva biztos nem törlődik, de azért rákérdezek, mert azt írja ki hogy minden adat törlődik a telórol beleértve a névjegyeket is, de gondolom a telóra mentett névjegyekre gondol ilyen esetben, nem pedig a Gmailbe mentettekre.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest