- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisspepe
tag
Valamilyen programmal van-e lehetőség elrejteni a facebook alkalmazást más programok elől?
Adott egy program, amibe Facebookkal jelentkezek be. Azonban Facebook appon keresztül nem tud bejelentkezni, csak böngészős bejelentkezéssel. Viszont ha fent van a Facebook app, csak azzal enged, így azt mindíg törölni kell ha át akarok jelentkezni. Ezért kellene valahogy elrejteni a többi alkalmazás elől.
-
kisspepe
tag
Sziasztok!
Olyan alkalmazás kellene nekem, ami egy már telepített alkalmazást úgy klónoz le, hogy utána az eredetit le lehessen törölni.
Tehát lényegében leklónozza egy új alkalmazásnak új néven. Régen mintha lett volna ilyen a Play Storeba, de nem találom.
-
kisspepe
tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan sebességmérő progi kellene androidra, ami a háttérben fut és be lehet állítani, hogy pl. ha elértem a 12km/h-t akkor hangjelzést adjon. Be lehessen állítani milyen sebességeknél jelezzen.
Van ilyen?
-
kisspepe
tag
Sziasztok!
Kellene nekem egy olyan alkalmazás GT-N7105-re Android 4.4.2 amivel tudok gömbpanorámaképet csinálni. Tehát nem csak egy sima egy vonalban körbefotózni, hanem gömbbe, hogy utána VR-al lehessen nézelődni.
Feltettem APK Mirror-ról a google camera egy régebbi verzióját, újraindította a telót, azóta el sem indul a progi.
Milyen kamera alkalmazást tudnátok ajánlani, amivel lehet ilye gömb panorámát készíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- E-roller topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Formula-1
- 3DMark03 eredmények
- Honda topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest