- [Re:] Huawei P30 Pro - teletalálat
- [Re:] Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- [Re:] Máris befutott a Mi Note 10, vele együtt pedig a Note 10 Pro
- [Re:] Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
- Vodafone topik
- iPhone topik
- [Re:] Samsung Galaxy S7 - páratlan galaxiS
- MIUI topik
- [Re:] Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- [Re:] Egyre komolyabb egészségügyi funkciókat kap az Apple Watch
-
- Utoljára frissítve: 2019-09-06 09:13:26
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Hozzászólok Aktív témák
-
Foose
őstag
Tudom én, csak annyira régóta dicsérik a sygic-et, hogy gondoltam beújítom. De ha véleményed szerint elég az osmand is nekem a lentebb írtakra.... (Amúgy ránéztem a webes sygic-re, és sok poi-t nem mutat amit az osmand igen)
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :)
-
atosan
addikt
Sziasztok,
Bocsi ha már volt. A google fotókat megosztottam a feleségemmel. Csináltam egy albumot a lányomról, amit az édesanyámmal szeretnék megosztani. Na ez nem megy. Ebben kérném a segítségetek. Ha rámegyek a megosztásra, csak a feleségem van ott, meg hogy a partner eltávolítása, semmi olyan hogy új személy hozzáadása. Nem hinném, hogy csak egy embert lehet hozzáadni.[ Szerkesztve ]
Maine coon
-
Foose
őstag
Hát,lehet hogy akkor így felejtős...
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :)
-
Fontolgatom egy tab vásárlását, de nem tudom, hogy kell-e nekem beépített GPS. Használ valaki GPS tether alkalmazást Oreon? Működik? Nincs valami OS merénylet, ami keresztbe tenne neki?
[ Szerkesztve ]
Én vagyok Groot
-
Nálam simán megy MIUI alatt, de úgy emlékszem stock droid alatt sem volt vele bajom.
Kérdezz rá a telefon topikjában, hátha más is futott bele ebbe.Aláírás (nem kötelező megadni) - "googlehater analóg wanabe gdpr remete" <- Nem én!!! :-DDD
-
kuksa90
senior tag
A fotókat egyszerre csak egy személlyel oszthatod meg, ez benne van a "fotók" súgójában.
Ha felszinkronizálod a drive-ra, azt már több partnerrel oszthatod meg. Ha nem az eredeti, hanem a jó minőségű feltöltést választod, korlátlan a tárhely.»» MI 8 PRO 8/128 EUdev««
-
zzz03
senior tag
blutuszus fuleshez keresnek valami jo zene lejatszot, amivel tudok allitani a hangszinen es megbirkozik a .flac-al. xiaomi gyari lejatszo meg is felelne de blutusz kapcsolatnal nem tudom allitani a hangszineket. nincs eq sajna. (vezetekes fulesnel sok beallitas van, de edzeshez vezetek nelkuli kenyelmesebb) otletek?
[ Szerkesztve ]
-
MM tab -ra már küldtem jelet. Csak azt nem tudom, hogy utána történt-e vmi Google merénylet. Az akkuidő lényegtelen, szinte állandóan töltőn vannak a kütyüim.
Én vagyok Groot
-
Hát ha csak az üvegfóliát vennéd le, akkor egy éles késsel, tapétavágóval alányúlsz, és felhúzod. Emnyi.
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni) - "googlehater analóg wanabe gdpr remete" <- Nem én!!! :-DDD
-
laleeee
őstag
Nem merem
-
beg
veterán
Wakelock Detector
GSam Battery MonitorHa rendszerfolyamat a ludas, akkor azt csak root után látod. Root nélkül pedig a gyári akksi statisztikából is külön alkalmazás nélkül láthatod mi a legnagyobb fogyasztó.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
ADB = Android Debug Bridge
Röviden, egy PC -s program (Win, Linux, Mac). Telepítése után a telót csatlakoztatni kell a PC -hez és egy parancssoros felületen lehet megfelelő engedélyt adni a monitorozó alkalmazásnak, hogy a teló rendszerfolyamataihoz is hozzáférjen.[ Szerkesztve ]
Én vagyok Groot
-
Fall-N
őstag
Erre jó a Google.
Nekem csak az ADB-s jog megadásával az a gondom, hogy nincs PC-m itthon már legalább tíz éve, így nem tudom ezt használni, csak ha elmegyek valahová.
Jobb lett volna ha nem szigorítanának alap dolgokat az Androidban. Ezzel aztán nagyon vissza lehet élni, hogy látná az ember a részletesebb akku statisztikákat. Vagy legalább raknák bele a gyári Androidba és akkor még GSAM vagy AccuBattery sem kellene.
-
kovacsen222
őstag
sziasztok, segítséget kérnék.
Adott android talán 6-os rommal, két különböző szolgáltatói simmel.
Probléma: az egyikről nem lehet hívást indítani. A másikról igen és fogadni mindkettő tud. Mikor kimegy a hívás rajta, akkor mielőtt kapcsolna lezárja a hívást. Pénz van rajta, mennyire lehet ez (%-ban) mondjuk fertőzött rom ?
van rajta kergető, talált is, de miután leállítottam a vírusos alkalmazásokat, akkor sem működik a kimenő hívás ?
Esetleg akkor a másik sim miért nem viselkedik ugyanígy ?
választ
"A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak" Edmund Burke
-
oba
őstag
Próbáld ki a rossz simet egy másik telefonban is. Ha ott is furán viselkedik akkor a szolgáltatónál cseréltesd ki, több mint valószínű, hogy ingyen meg fogják tenni.
I came here to drink milk and kick ass. And I've just finished my milk.
Hozzászólok Aktív témák
● tilos a warez!
- [Re:] Huawei P30 Pro - teletalálat
- [Re:] Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- [Re:] Kijelző, akkumulátor, egyéb telefonos javítások.
- [Re:] Mi volt az év játéka számotokra 2019-ben?
- Nők, nőügyek
- Raspberry Pi
- [Re:] Az idei legolcsóbb LG OLED tévé a tesztpadon!
- Windows 10
- [Re:] Máris befutott a Mi Note 10, vele együtt pedig a Note 10 Pro
- [Re:] Megalakult és a következő Bioshock játékon dolgozik a Cloud Chamber
- További aktív témák...
- Pioneer VSX-521 erősitő, szép állapotban eladó
- Full HD 42" (107cm) Panasonic TX-P42U10E plazma televízió
- HP EliteBook 840 G3 - 14" FullHD üzleti notebook - Core i5, 8GB, 256SSD, Win10 Pro, gyártó garancia
- ProDesk 400 G1 // I3 4130 3,40GHz // 4gb ddr3 // 250gb // HD 4400 // Áfa az árban
- Dell Precision T1700 // I3 4150 3,50GHz // 4gb ddr3 // 250gb // HD 4400// Áfa az árban