Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
EMUI 8.0 alatt hogy lehet egyedi fontot kiválasztani?
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz kaciokos #129879 üzenetére
Samu, akkor az szórakozik vele.
Azaz Samu szereti korlátozni minden olyan app-ot, ami nem az Övé.Előző verzióval jelentkezett ilyen gond?
Ha nem akkor érdemes azt használni.
Itt megtalálható régebbi verzió, de előtte töröld meglévőt.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
jbl
senior tag
Sziasztok! keresek egy olyan, hangrögzítőt ami akár 0-24 be működik, és láthatatlan.
Létezik ilyen?[ Szerkesztve ]
4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.
-
punky10
addikt
válasz stuka20 #129878 üzenetére
A tippem:kezd újra...
Én is Adguardot használok,semmi reklám.Ritkán(kb 2 hetente)a rendszer(Emui...)valami okból kifolyólag leállítja,de szerintem a telefon felébresztése utáni 10. másodpercben már tudok róla,mert megjelennek reklámok.Ekkor megnyitom,és bekapcsolom.Ezzel megint reklámmmentes lettem kb 2 hétre...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
stuka20
senior tag
Telefonra az adguard ajánlott, fel is telepítettem, de így is vannak reklámok. Gondolom az alkalmazásokban ugyan úgy lesznek reklámok nem? Böngészőben összefutottam reklámokkal, rá is tudok kattintani (tapizni).
Valami tipp hozzá? -
aktív tag
Sziasztok! Nem tudom jó helyre írok e, androidon szeretném használni a lejátszót 8.1 es droid, YouTube-rol mp4 formátumban a videót elinditva hang van kép nincs. Csak a vlc logója látható lejátszás közben. Nincs valakinek ötlete? Android 6.0-as telomon simán játsza ugyan azt a videót.
-
laleeee
őstag
Tudtok valami tárcsázót,ami kinézetre olyan mint a góógle ,csak sötét ?
-
_CICAFIU_
aktív tag
válasz kezman #129860 üzenetére
Dede! Xda-n írd be hogy emui black theme vagy a play áruházba. Ne azokat használd amik a gyári téma alkalmazásban vannak. Pl: https://forum.xda-developers.com/mate-10/themes/pure-black-theme-emui-8-t3719904
Vagy play áruházban a Pure dark nevű. Van elég sok.Huawei P30
-
kaciokos
őstag
-
-
Songo
senior tag
Sziasztok
Valami microsoftal összefüggő kérdeésem van de mi aza DGSHT??? 1 percenként kér engedélyt de nemtudom mi ez nem találok róla semmit és szétidegel
Köszönöm szépen
-
Fall-N
veterán
válasz laleeee #129859 üzenetére
Azért mert a gyártó nem a hivatalos Google által kiadottat tette fel. A Nexus, Pixel és Android One telefonokon kívül senki sem garantálja, hogy az kerül fel.
Egyébként szerintem a mostani telefonok zömén és a G felé tárcsázó is bőven elég mindenre. Kinézetre is megfelelő a G által kiadott, úgyhogy én nem teszek fel külső alkalmazást erre.
[ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
válasz kezman #129860 üzenetére
De van ...
[link]
Pl ez.És itt már vállalható a háttér is,igaz azt bármikor meg lehet változtatni.Csakúgy,mint az ikonokat,ha az nem tetszene...P20-on használom,és úgy vettem észre,hogy kompatibilis a P20 a P Smarttal,mármint témában...
[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
kezman
őstag
válasz _CICAFIU_ #129858 üzenetére
A tárcsázót ugyan nem, meg névjegyeket sem . Sőt sms-ekdt sem , sms-nek a gugli üzenetek sötét appját használom, tárcsázónak meg exDilaert, ezerszer különbek a gyárinál.
[ Szerkesztve ]
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
Somatom
veterán
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
ArthurShelby
addikt
Használ valaki musixmatch lyrics-et?
Az a problémám vele, hogy ha engedélyezem a floating lyrics-et néha akkor is bejön, mikor nem akarnám (pl kocsiban a kocsi rádiójáról zenét hallgatva, közben telefonnal navigálva), és ez iszonyat idegesítő. Jobban szeretém ezt én szabályozni, de ahogy látom nem nagyon lehet.Másik:
Spotify-ra be lehet jelentkezni, de nem működik jól. Ha spotify-t adom meg forrásként nem tudok lejátszani onnan számokat (látja, csak a play gombra nem reagál). Erre van valami tanács?A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
Bozek
nagyúr
válasz #19482368 #129849 üzenetére
Bármi lehetséges. De ezt miért nem a telefon topikjában kérdezed?
-
törölt tag
Sziasztok, nem vagyok egy Android guru, de az normális hogy a Telekom samsung J5-re most jött meg a 8.1.0 SE 9.5? Nem igazán vagyok képben hogyan is kellene ennek mennie, működnie. A kérdésem az lenne inkább hogy másnak is most érkezett meg, vagy csak valamiért az én telefonom valamiért eddig nem kapta meg.
Ma volt a készülék szervizbe, mert megrepedt a vaku környékén az üveg? És mire haza értem, már az fogadott hogy van update, rá. De a napokban mikor elindítottam a frissítést, akkor azt írta minden a legfrissebb.
Tehát a kérdés más is ma kapta meg, vagy nálam volt valami kompromittálás ami miatt késet az update.[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
Minden résztvevő tudja miért lett beszántva a pc alkalmazás offolós szál (és az azt kiváltó előzmény). Aki nem bír megmaradni a tomporán, az jelentkezhet egy rövidebb kispad bérletre bátran.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
Az ExDialer-ből létezik magyar nyelvű változat?
-
KTibxx
aktív tag
válasz zsoltzsolt #129816 üzenetére
Köszönöm az óvást, szakmabéli vagyok, de néha "megtréfálnak" ezek a változtatások.
Ablakos :
Gondolom kizárólag a 8.0-ra értetted mert a 7-es verzión hibátlan gyári állapotú rendszeren is.
[ Szerkesztve ]
-
keszo
őstag
(#129823) kezman
megcsináltam a True Phone-ban a sötét módot, nálam az sms-ben gyárilag kilehetett választani a sötét módot.
Attila
-
W201
csendes tag
Sziasztok.
Tudna valaki segíteni,Sony Z5-on szeretném a szoftvert régebbre cserélni,köszönöm. -
ArthurShelby
addikt
Hali!
Anno ezt csináltam, de most az eredeti lementett systemui-t tettem, vissza. Már át is másoltam, a jogokat pipálgattam éppen be, amikor lehalt a totalcommander a systemui-val.
Nem tudom valahogy adb-n újra futtatni a totalcommandert (van rendszergazda joga)? Nem szeretném emiatt a telefont újra tenni.Eddig odáig juottam, hogy a totalcommander csomag neve com.ghisler.android.TotalCommander, és fönn van az adb a gépen.
Ha kiadom azadb devices
parancsot, akkor kiír egy hexadecimális számot, és azt, hogy unauthorized.[ Szerkesztve ]
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
KTibxx
aktív tag
válasz zsoltzsolt #129814 üzenetére
Sajnos nem mindent lehet, max "kényszerleállítás" működik.
-
Digitális pennel (ami a Note-hoz is van) nem tudsz semmilyen más telefonon sem írni, mert ahhoz fizikailag kell léteznie egy Wacom rétegnek a képernyőbe építve, vagyis hardveres korlátai vannak.
Mielőtt megemlíted, az apple féle pen teljesen máshogy működik, az szoftveresen van az iPad-ről vezérelve, de az a szoftver értelemszerűen nem létezik androidra.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
KTibxx
aktív tag
Sziasztok! Android 8.0-ra (s7 edge) tudtok ajánlani olyan appot amivel tiltani tudok rendszer app-okat?
Adhellt használtam, de ezen a rendszeren nem akar működni. -
FNZ
őstag
sziasztok!
androidra keresek olyan programot, mint amit az alma és a samu note 9 tud, hogy megnyitok egy word doksit és abba lehet egy pen tollal jegyzetelni.
mintha egy kinyomtatott doksis papírra jegyzetelnék. -
snooze
veterán
Sziasztok!
Ha egy fizetös alkalmazást megvásárolok,akkor mennyi idö mulva lesz használhato a teljes verzioja?GO Gunners!!!
-
pc360
addikt
válasz tknof1871 #129803 üzenetére
Ha törlöd az alkalmazásadatokat, akkor azok biztosan resetelődnek. Viszont miért használsz olyan programokat, amikkel csak az akku gyorsabb merítését éred el? Az első szabály az akkuk kímélése témakörben, hogy a velük kapcsolatos appokat nagy ívben elkerülöd.
Ha nem muszáj, akkor egyéb rendszerappot sem érdemes használni. Ez alól egy takarítóprogram lehet kivétel, de abból sem az ultra fancy, minden bitet átrostáló, nagyot ígérő izék, hanem egy sima CCleaner, vagy a Google sajátja, a Files Go. Elég egy CPU-Z arra, hogy komolyabb adatokat olvass ki a készülékből.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
keszo
őstag
(#129798) kezman
Szia
Nézem az általad ajánlott tárcsázó képeit (True Phone Dialer & Contacts) ezen a képen látható sötét módot is kilehet választani?
Attila
-
tknof1871
őstag
Üdv! Akkumulátort cseréltem. GSam Battery, AccuBattery van telepítve. Ezek honnan fogják tudni, hogy már egy másik akkumulátor van a telefonban? Nem találom hol kell ezt jelezni.
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
tibike8
őstag
válasz kezman #129798 üzenetére
Annyira nem bánt. Inkább csak nem értem, hogy egy olyan app ami elvileg mindegyik készüléken mennie kellene egy verzió fölött, miért nem lehet rátenni.
Amúgy a DW-t használjuk a párommal régóta, de most a True Phonet tettem fel pár napja ami tetszik is. Ez utóbbiban az nem tetszik csak, hogy tárcsázás után a háttérben marad az alkalmazás. A DW be tudta zárni teljesen.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest