Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mondomén

    őstag

    válasz AndrewTdi #11693 üzenetére

    Ha az alkalmazásokat nézzük, akkor egyértelmű, hogy Appstore. Sokkal igényesebbek és szebbek az appok mint droidon. Itt sok fejlesztő szarik az UI-ra, vannak 1000-1500 forintos népszerű appok amik olyan okádék kinézettel bírnak... A választék is nagyobb és igényesebb, itt most főleg a játékokra gondolok. Sok nevet nem is találtam meg playen, vagy csak az első részét a játéknak. Az árak egálban vannak, hiába mondják, hogy appstore drágább. Sőt ios-en van egy olyan dolog, hogy Free my apps. A lényege, hogy sponsor appokat szedsz le és futtatsz, amivel kreditet szerzel, majd az összegyűlt krediteket giftcard-ra tudod váltani amivel meg vásárolhatsz az appstore-ban. Én néhány hónap alatt kb. 10-12 ezerért vásároltam így.:) Nekem droidra váltás után az appstore hiányzik a legjobban...

    Pár hete már S3-at használok, előtte csak apple cuccaim voltak. Egyikkel sem jársz rosszul, attól függ mit szeretnél ios-t vagy droidot. Gondolom utána néztél már mindkét rendszer előnyeinek illetve hátrányainak. Én személy szerint azért váltottam mert ráuntam az ios-re így 3 év után, plusz szerettem volna nagyobb kijelzőt meg hosszabb garanciát.

    (B)@LonGleY(/B)
    Milyen fájlformátumokkal van szívás ios-en? iTunes meg annyira retek, hogy az appstore mellett az a másik ami hiányzik. Kinek mi... Csatlakozót meg adnak hozzá, nem kell vele szívni.:)

Új hozzászólás Aktív témák