Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
enginev3.0 #114149 üzenetére
csak pl Mate9-re nem elérhető
-
Ha már így témába jött a böngésző téma, én is becsatlakoznék.
Használ itt valaki Play-en kívüli böngészőket? XDA-ra gondolok itt forrásnak pl (lehet vannak appmirror-on is, onnan nem próbáltam még böngészőt).
Bő egy éve "szoktam" már le, hogy Play-en is fent lévő böngészőt használok (nem menőségből amúgy). Korábban onnan töltöttem le a használt böngészőimet, amíg ki nem próbáltam XDA-ról a GelloMod-ot. Az akkoriban olyan sebességet hozott nekem böngészés folyamán, amit addig Play-es böngésző sose (nem zárom ki, hogy nem próbáltam ki persze onnan elég félét).
Egész addig használtam azt, amíg feltűnt, hogy nem igazán frissítgetik már, ezért tértem át a jelenlegi, Tugabrowser-re.Ez egy Snapdragonra optimalizált Chromium böngésző, ami szintén hozza azt a böngészési sebességet nálam, amit korábban Gello-nál megszoktam.
Van itt éjszakai mód, energia takarékos mód, adatcsökkentő és csomó biztonsági eljárás (sok ezekől béta még). Tud olyat, hogy ha új Wi-Fi-re csatlakozom, akkor megkérdezi, hogy az egy megbízható (otthoni, munkahelyi) vagy nyílt kapcsolat és ezek fényében kínál biztonsági funkciókat.
Nincs benne reklámblokkolás és valós idejű szövegtördelés sem (ha jól tudom ez utóbbi ritka funkció amúgy is) és nem rejthető el a nav/státusz sáv sem (ezeket mondjuk én alkalmazásonként rendszerszinten tudom mahinálni amúgy is).Szóval nekem ez a jelenlegi kedvencem, de ha valakinek van összehasonlítási alapja és azt mondja, hogy a többiek által fentebb említett böngészők közül valamelyik jobban bejön neki, akkor vagyok olyan nyílt, hogy én is kipróbáljam azt.
-
snooze
veterán
válasz
< CyberBob > #114145 üzenetére
Szöveg tördelés nagyitáskor???na olyan nincs benne..nem optimalizálja a képernyöre a nagyitást..
-
attiati
veterán
Gmail-ben levelet küldenék, de a felugró listából nem tudom kiválasztani, így végig kell gépelnem az email címemet.
Csak néhány címnél csinálja. Ez miért lett ilyen? Korábban jó volt.
-
zileut
tag
Felraktam a Messenger Lite-ot, de sajnos az aksi fogyasztása még nagyobb mint a sima Messenger-nek. Esetleg más is tapasztalt hasonlót?
-
csp01
tag
válasz
Constantin #114140 üzenetére
-
csp01
tag
válasz
Constantin #114137 üzenetére
Bocs, ha nagyon hülye kérdés, de ha most ezt telepítem, akkor később sem kell fizetni érte?
-
DS39
nagyúr
nincs egy igazi "best" böngésző.
az UC Browser 11.0.5-ös verziója volt ami megközelítette, de sajnos tele van reklámszerű felesleges tartalmakkal, pedig viszonylag gyors, jól használható van szövegtördelés, tényleges full screen (le-fel scroll esetén is!!), némi reklámblokkolás (bár ez bugos), és a videólejátszással volt némi gond időnként.ehhez legközelebb áll számomra a Via Browser, csak nincs benne szövegtördelés, meg kissé lassabb.
régen az Opera Browser (nem Mini) 12-ig volt igazi böngésző androidra, azt nagyon szerettem, de elrontották a kínaiak...
-
Constantin
tag
válasz
zsoltzsolt #114136 üzenetére
Köszi!
Más: Edzegetéshez. Két napig még ingyenes.
-
zsoltzsolt
addikt
Ha valaki Nougat launcher kinézetet szeretne, akkor most 999 Ft helyett ingyenes, még kb 15 órán keresztül
-
vacs
veterán
válasz
Somatom #114128 üzenetére
Bozek és Somatom
Az Opera mini, CM browser, Via browser tudják a teljes képernyős módot (alul a navigációs gombok megmaradnak), csak egyik lassú, másik nem frissíti az oldalt, hiába nyomok a frissítés gombra!
Sőt szerintem régebben (android 2.3 vagy 4.0-n) még a Dolphin is tudta, akkor még azt használtam!
Tudom, ha alulról felhúzom az ujjam, akkor előjön a sáv, de ne is tűnjön el!Az Opera mini csak nálam lett nagyon lassú az elmúlt hónapokban (twrp-ből telepített friss romot használok)?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
zeon.hu #114131 üzenetére
Hátha mádnak is jól jön, Alfred a megoldás
-
zeon.hu
nagyúr
Egyik telefon kamera képét szeretném a másikon látni.
Előny lenne, ha a kamera lezárt képernyőnél is menne.
Van ajánlott alkalmazás erre?
Munkához kellene, hogy akkor is lássam a portát, ha a szálloda más részein vagyok. -
Bozek
nagyúr
Akkor használj GMD Full Screen Immersive Mode-ot.
-
Somatom
veterán
Teljes képernyős módban csinálj úgy, mint ha lehúznád a notibárt, vagy fel a navibárt! Akkor visszakapod a navigombokat is Fölfelé görgetésre újra eltűnnek. Fekvő módban jobb szélről húzással is előjönnek. Ha csak az egyiket akarod eltűntetni, azt sztem nem böngésző featureként, hanem külön alkalmazással kéne keresned, és az X böngésző fókuszba kerüléséhez társítanod.
-
sebijani1982
senior tag
Sziasztok!
Mobil adatforgalom mérő, most ingyenes. Beállítható a kezdő nap is.
Wifit is mér, SSID alapján is tud külön-külön mérni
-
SharpSA
veterán
válasz
Chris Kiki #114113 üzenetére
Próbáltam, nem jött be. Azt nem tudom, hogy tud-e szöveget tördelni, de biztosan nem tud szinkronizálni semmilyen pc-s böngészővel. Nekem ez kell, mert sokszor van rá szükségem.
-
sebijani1982
senior tag
válasz
zsoltzsolt #114122 üzenetére
Köszönöm!
-
zsoltzsolt
addikt
Nyár van, biciklizzünk!
Ez az app most 9000 Ft helyett ingyenes!
Crank Cycling Computer Pro BLE -
S e t h
nagyúr
válasz
De ha tökéletes amit használok akkor miért?
-
vacs
veterán
válasz
Chris Kiki #114117 üzenetére
Nem lesz teljes képernyős mert az értesítési sáv megmarad (óra, térerő, wifi stb)!
-
vacs
veterán
válasz
Próbáltam a Brave Browsert már, de nem tud teljes képernyős módot!
-
hgabor19
aktív tag
válasz
Viktor0610 #114075 üzenetére
Végül csak az AirDroid lett a járható megoldás.
TeamViewer QS nem akar "live" módban működni, csak screeenshottal operál.
És AirDroid olcsóbb is...De ha van másnak egyéb megoldás, live segítségnyújtásra Android telefonra, akkor meghallgatom a javaslatot.
-
-igu-
addikt
válasz
Nálam már több, mint fél éve az az alapértelmezett böngésző. Itt ajánlotta valaki, nem is keresgéltem utána másikat..
-
Chris Kiki
senior tag
Próbáljátok már ki a Brave Browsert. Adjatok neki egy esélyt, higgyétek el, megéri.
-
S e t h
nagyúr
válasz
sebijani1982 #114108 üzenetére
Hagyd, felesleges, megsértődött.
-
-
gatto_
senior tag
Pedig a Samsung Browser tökéletesen megfelel az elvárásaidnak. Tud teljes képernyős módot. A beállítás - speciális - állapotsor útvonalon találod, és így még az állapotsort is elrejti. A navigációs sávot pedig automatikusan elrejti illetve előhozza a görgetés irányának függvényében.
-
vacs
veterán
Hali.
Böngészőt keresek!
Az összefoglalóban lévőt mind próbáltam + CM browser + Maxthon + Via browser és még párat!
Opera mini-t használtam sokáig, de az nagyon lassú lett!
Jelenleg a Samsung Internet Browser-t használom, tök jó, csak a teljes képernyős mód hiányzik!
Ami a lényeg, hogy legyen benne teljes képernyős mód (de alul a navigációs gombok maradjanak meg) és gyors legyen!
Túl nagyok az igényeim? -
punky10
addikt
válasz
KKoppány #114091 üzenetére
Sajnos nem találkoztam még ilyen jellegű problémával.Valószínűleg az is közrejátszik, hogy nem használok androidos órát.Csak egy MiBand2 van a csuklómon, de ott sem jött elö az általad vázolt hibajelenség.
Igy most jobb? Híd el, ha nem kapsz választ, az nem azt jelenti, hogy mindenki bunkó, és szándékosan nem írja le a megoldást.Egyszerűen csak nem tudjuk rá a választ,de ezt meg nem írjuk ide.Csak képzeld el, mi lenne, ha minden erre látogató beírná, hogy nem tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest