Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Yettel topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
mynames #14867 üzenetére
Az előbbi fizikai nyomást érzékel, tehát a kijelző előtt egy puha, benyomható réteg van, ami rontja a kép minőségét és könnyen karcolódik. Továbbá jellemzően nem tudja a multitouchot(egy időben tobb különböző ujj érzékelése). Viszont bármivel használhatod, csak legyen elég kemény(pl gyufaszál).
Utóbbi nem igényel fizikai nyomást, csak érintést. A felület anyaga kemény üveg, ami karcálló, masszív és nem rontja a minőségét a kijelzőnek. Viszont speciális toll kell hozzá, vagy értelemszerűen ujj. Kesztyűben korlátozottan vagy egyáltalán nem használható. Jellemzően legalább két külön érintést tud kezelni egyszerre.
(#14869) Crytek
Rendeltem. 330 dolcsi volt. A posta ingyen is lehetett volna, de az 5 dolcsisat választottam, hátha megbízhatóbb, gyorsabb.4-én rendeltem 14-én érkezett, azaz 10 nap telt el a megrendelést követően. Vám és áfamentesen érkezett.
A rendelést egy livechat előzte meg. Pontosabban a megrendelésemet is így adtam le, mert így tuti, hogy van raktáron és tudják küldeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- CORSAIR K100 AIR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest