- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
keccsa
aktív tag
válasz
mynames #16224 üzenetére
"keresek ehhez a cucchoz valami normalis tartot filmezeshez, esetleg olyat ami hangszorot is tartalmaz, mert a hangja az tovabbra is keskeny...tudtok valamit?"
A tokba épített hangszóróktól se várj nagy csodát. Ha egy kompakt (értsd: könnyen hurcolható), de mégis használható eszközt szeretnél, nézd meg ezt: [link]
A "Hülyeazértnemvagyok" áruházban hallgattam meg nemrég (ott is bruttó 20k alatt van), és elámultam rajta. Nem olcsó, de ilyen kis cuccból ilyen jó hangot még nem hallottam!
Nem volt ugyan gatyalengető basszusa, de roppant életteli, kiegyensúlyozott, és normális hangerőig torzítatlan hangot adott! Először nem is hittem el, hogy ezek a mélyek ebből a kis csőből jönnek! Nem olyan dobozhangon puffogó, a "valósághoz semmi köze", túlzott és torz mélyeket képzelj el, mint a mi a tízenezres, normál kilalakítású 2.1-es rendszereknél van, hanem jól kontrollált, selymesen gurgulázó, visszafogott basszusok törtek elő a kis kütyüből (persze azért a "relativitást" továbbra is fenntartom)!Egy meghallgatást megérhet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HP notebook topic
- Androidos tablet topic
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Spotify
- Borderlands 4
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest